26

Сп???нс !?

преди 3 години

И от кога купчина пясък спира морето ?

25

Анонимен

преди 3 години

Факт е, че заради дигите зимно време централният созополски плаж е по-широк от преди години. В южната си част беше скали и камъни, сега е пясък !

24

Мери

преди 3 години

Истината е, че имаш ли пари само в прекрасна Гърция или Турция. Плажове, чисто море без олигарси, мутри и куртизанки, слънце и свобода. БГ всекидневно я правят уж " модерна" , печелбарска ***.

23

Зори

преди 3 години

Всеки ден се унищожава природата по Черноморското ни крайбрежие. То и без това е малко, а го унищожават непрекъснато. Явно мафията е много силна.

22

Анонимен

преди 3 години

Концесионер си мисли: "Открих как ще стигнем американците. Почвам да търся как да спра Земята, за да слезнат недоволните"

21

Анонимен

преди 3 години

Концесионера подготвя за строеж..

20

Анонимен

преди 3 години

Министър Ангелкова уточни обаче, че подобни диги пазят пясъчните ивици и тяхното изграждане е важно. Тя призова и за по-голям диалог.===Вижте, ако все още не сте свикнали с мисълта, че всеки ще се опита да се възползва от всяка възможност да печели, просто не сте били родени наскоро. И този "по-голям диалог" трябва максимално бързо да бъде заменен с бруталност от страна на потърпевшите, за да не си позволи никой следващ министър да каже нещо подобно. Лека нощ.

19

MR Buch

преди 3 години

живея до плажа в друга държава, веднъж не сам видял диги. А зимата става понякога леш по брега, дървета мръсотия, умрели животни изхвърлени на брага, но такива багери и диги за пръв път виждам сега на снимка в Созопол

18

Станислав

преди 3 години

За да има къде концесионерът да си бодне повече чадъри лятото на плажа не могат хората да се насладят на морето и плажа от есента до пролетта. Само лятото но пък всичко е гъч от чадъри и туристи.

17

баба

преди 3 години

Демек зимата плажната ивица е частна собственост на тъпия концисионер!!!???Жителите не могат да я ползват, а той може да я изтърбуши, за да спи спокойно, че няма да му се наводнят 3те дървени бараки!Много хора прекрачиха много граници тази година и ако не ги отнесе вируса, народът ще *** сурвака скоро с дрянов

16

Помовин

преди 3 години

На къмпинг Ахелой вече няма плаж.

15

Анонимен

преди 3 години

БОРИСОВ МИНАВАШЕ ПОКРАЙ БОЛНИЦИТЕ С ДЖИПА И ХОРАТА УМИРАХА ПО СТЪЛБИТЕ УСМИХНАТИ

14

Курадо Кътани

преди 3 години

интересно как толкова хилядолетия се е запазил плажа от самосебе си преди да дойде съвременния концесионер с дигите си

13

Анонимен

преди 3 години

Във Варна голяма част от пясъка е отнесен в морето.И защо тези от Созопол мрънкат ...?!Какъв им е проблема точно?

12

Анонимен

преди 3 години

Ако всички гръцки плажове се подредят един до друг, сигурно ще покрият площ колкото половин България. Съмнявам се, че трупат чували. Може на някое специфично място само, не знам.

11

жужу

преди 3 години

На плажа не може да сложиш друго, освен пясък.

10

Анонимен

преди 3 години

Значи, който живее в морето, зимата не може да се разходи по плажа - пазим го за туристите?

9

Анонимен

преди 3 години

То че това е правилен метод - е. Ама не и с пясък, трябва да се сложи нещо по-сериозно, което водата не може да отмие. Плажовете, особено по Южното, наистина се смаляват с всяка година. Например в Царево централният плаж вече е с широчина 3м. За 6-7 години буквално потъна в морето.

8

Анонимен

преди 3 години

жужу, как една купчина пясък спира морето? Това на картинката не може да издържи и един час от която и да е буря.

7

Анонимен

преди 3 години

Само вижте мастодонтите на хоризонта и ще ви стане ясно що за курорт е вече малкият град от миналото Созопол ..китайската стена ряпа да яде , а Зозо е прав- преди години като нямаше диги как го Спасяваха плажа ....Просто плажната ивица си беше достатъчно голяма ,за да я отнесе морето при вълнение ..сега от строежи толкова е останало ,че не диги , ами бетонни стени трябва да вдигат ,за да остане поне малко плаж и това си е навсякъде по Черноморието така ,че Варналиев напразно го защитаваш