132

Арабина

преди 3 години

Така при заем 7000 изплатени 3600 сакратен без работа заминава във чужбина връщайки се обаче получава писмо че далжи 35 000 лв Сега да обясна на *** които много знаят заема е изтеглен 2008год осъдителна присъда влезла във сила на 1 март 2010 сега обаче сме 2020 минали са 10 год и 9 месеча по стария закон си опънат за цял живот Но по новият закон които влиза във сила на 1 май 2020 год ти ги опъваш от зад аиде честито Колко ли фирми КОЛЕКТОРСКИ ще го духат Внимавайте не подписвайте нищо

131

анализатор

преди 3 години

нали разбирате,че малка част от парите в банките,са собственост на самите банки.Голямата част са нашите пари.И някои да ни взимат парите,да ги харчет и да не ги връщат,няма как да стане.Не говоря за неплатени сметки ток,вода телефон.Въпреки,че след като аз си плащам ,и то с железна финансова дисциплина/не ходя по кафенета и ресторанти,не ползувам леката кола,не ходя по 3-4 пъти на почивка/,и са длъжни да плащат.

130

гаргамел

преди 3 години

един колега /безцветен/тьрсеше по спешност 1000лв/с работа и осигуровки.не стана в 3 банки.един колега/цветен/ с висящи осигуровки от раз с агне .5000за покриване .нов заем от 10000 включително за музика яка с много лампички.още го тьрсят за нов заем... ИСКАШ ли,даваме ти ВЕДНАГА.ОПА забравих .че си купи на изплащане и компютьр на изплащане .но не са му казали че има нужда и от монитор,че сега стои под леглото и го изплаща

129

nimportequi

преди 3 години

До do 125Не важи за ООД а само за физ. лица прочети преди да пишеш глпости.

128

nimportequi

преди 3 години

То има ли още будали дето да теглят кредити? Още един трик на банките да прилъжат наивници. След няколко години ще го отменят това за десетте години.

127

Щерю

преди 3 години

Взимаш голям кредит - с тия пари живееш 10 години в неизвестност в чужбина, после пак...

126

Анонимен

преди 3 години

На мен ми звучи като, този които има заем няколко милиона може да си наеме адвокати и да разиграва системата 10 години губейки 1 милион в тази игра но останалите пари си остават за него, но този които изтегли малък заем 1000 лева или 100 хиляди лева няма никакъв шанс за 10 години ще бъде безпощадно третиран.Така че малките кредитори ще бъдат основната тангенса на банките за печалби.

125

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

С БАНКИТЕ ШЕГА НЕ БИВА!НЕ Е РЕАЛНО , ВСЕКИ ВЪШКАР , ДА МОЖЕ ДА *** БАНКИТЕ И ДА НЕ СИ ВРЪЩА ЗАЕМИТЕ!ТАКА Е НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА---ГЯВОЛЪЦИТЕ НА БАЛЪЦИТЕ, ВИНАГИ СЕ ПЛАЩАТ СКЪПО!

124

Край

преди 3 години

Системата работи перфектно за банките. Парите се събират с големи лихви. Банките са я измислили тая система.Виж аз или ти ако имат да взимат от някой ... забрави.

123

М да а

преди 3 години

Андрешко винаги гледа кокошкарската - взел да прави сметки как няма да си върне 500лв бърз кредит... божееее ,Боже, събери си вересиите

122

истината

преди 3 години

Смешно е как повечето хора тук биха се радвали ако могат да изтеглят кредит и после да не го платят, но в момента в който разберат че е само за "специални" хора изведнъж стават моралисти.

121

do 125

преди 3 години

Напълно си прав. Няма обикновен човек, който може да размотава банки по 10 години.Но богати хора с политически чадър могат!Ще теглят кредити на ООД-та, ще ги фалират, ще прехвърлят на други фирми, докато накрая не ги кротнат в някоя офшорка.След 10 годинки ще са чисти.Трябва ни закон за личен фалит, а не поредната схема за обогатяване на политици и обръчите им!

120

депутатите

преди 3 години

Уредиха партийките си с нови кредитни милионери (реабилитирани кат едни чисти длъжници).Обикноивения човек, грабен и изхвърлян на улицата от лихвари, няма да получи никаква подктепа от този лобистки текст!Къде е закона зал ичния фалит, бе будали?Нали това е целта - да не убивате някого от глад и студ, а не да опрошавате дългове за милиони на хора, котио си имат милиони и стотици имоти?Или май целите ни дфоста се разминават, а НЕНАЯЛИ СЕ ДУПЕТАТЧЕТА??????????

119

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 126Хич не си умен.Никой не ти дава жилищен заем на ръка. Така че въпросните 300000 ти няма да ги видиш.За да теглиш жилищно заемче, банката става собственик на заложеното жилище докато не изплатиш и последният лев.Няма банка, която да те чака 10 години да не си плащаш вноските. Като спреш да си плащаш вноската, след 3 месеца съдия-изпълнител те изгонва.Тръгнал ахмака да *** банката.

118

GRAND FUNK

преди 3 години

ПРАЗНА ДАРЖАВА ПРАЗНА ТИКВА !ЛАЖИ ЗА СИЧКО !ЗАТУВА БЕДНИ И ПРОССТИ !

117

Анонимен

преди 3 години

За колекторските фирми това не важи.

116

Анонимен

преди 3 години

До 105Наследяват се едновременно и активите и пасивите.Т.е. не може да наследиш от баща ти само къщата без да наследиш кредита за нея.Но ако искаш можеш да се откажеш от наследство.Тогава губиш и дълговете и активите.

115

Анонимен

преди 3 години

До 118В повечето бели държави е 7 години.

114

Анонимен

преди 3 години

До до 94Да е гледал какво подписва.

113

Морз

преди 3 години

Поредната бъркотия, създадена от политици и богаташ. Ако познаете защо, няма да се радвате толкова.