890

Алекс2

преди 3 години

Защо България ни блокира ? Е когато си отговорите на тоя въпрос тогава пак заповядайте ! А площада в Скопие показва че сте голо вода ! Стиропор история не прави !

889

българин

преди 3 години

До българиндесетката е за 919

888

българин

преди 3 години

До анонименУцели десетката

887

Анонимен

преди 3 години

Немците на спряха за секунда да ни правят мръсно!

886

Богомил

преди 3 години

До 42Много си далече от истината за украинците и за московците, които се нарекоха руснаци преди 300години. Всъщност руси са украинците, а днешните руснаци са основно угрофини и тюрки/20%/. Русия е наследник на Златната орда. Това, че преди 200г. се създава книжовният руски език на българска/славянска/ основа, не ги прави славяни.Това, че вълприемат чрез Киевска Рус, българската литература, християнството и езика не може да промени етническият им произход. Те са последните, нарекли се славяни.

885

Анонимен

преди 3 години

този не престана да увива

884

Анонимен

преди 3 години

гледах филм за Хитлер как изопачават историята , паралела с македония е удивителени архитектурните паметници същите беше забавно

883

ББ

преди 3 години

Първи ви признахме като независима Държава бе мекерета...прочетете си учебниците по история...вижте как промивате мозъците на децата си,вижте си тв-предаванията...отвсякъде насаждате омраза към българите и България,*** на сръбски и руски служби...политиците ни напривате ли компромис на бесилото...а опитате да продадете и Историята ни ще е кърваво...Бог да пази България!!!

882

Анонимен

преди 3 години

А бе погледни им площада в Скопие и ще им разбереш логиката и амбициите! Като немаш история си я измисляш и дигаш паметници!

881

Шмекера

преди 3 години

Братски народи не означавали, че имаме едни и същи родители? Тия макета наистина ли са толкова ***?

880

Да ВИ попитам....

преди 3 години

Едно въпросче към античките! Щом сте деца и внуци на Филип и Александер Велики ЗАЩО аджеба говорите на български диалект, а не на гръчки???? ЗАЩО пишете с български букви а не на елинско писмо и четмо????

879

Ноби

преди 3 години

Иначе какво ? Няма да ни приемат в Югославия ?

878

LosHo

преди 3 години

Северномакедонците ми заприличват все повече на гърци. Със змия все някак си ще се разбереш, но с грък никога!

877

Стамболов

преди 3 години

Политиката на България към РСМ е правилна, но трябва да бъде поверена не на Каракачанов, а на опитни дипломати от кариерата.Ходим по много тънък лед. А от двете страни има хора на службите, които постоянно гледат да го счупят.Нещата са много ясни. Ние културно и исторически сме били едно семейство. Но след Берлинския договор съдбата на потомците от това семейство става различна, особено през последните 100 години. Това не е малко време. Това са 4-5 поколения.

876

НЕ ЗНАМ ЗАЩО

преди 3 години

СЕ ВЪЛНУВАТ ПОТОМЦИТЕ НААЛЕКСАНДЪР СЕВЕРНО-МАКЕДОНСКИ !!!

875

Анонимен

преди 3 години

До 923 Украйнците са съществували като различен етнос от руският още преди Сталин,който пък е "баща "на беларусите.,,Нямало македонци,то и беларуси нямаше ,но я вижте сега",казва Сталин на нашите комунисти.Сталин е създател и на Казахстан ,които всъщност са киргизи.Пред 1930 Сталин решава да прекръсти републиката ,като само най-южната част остава с името Киргизия.

874

Наблюдателен

преди 3 години

Хахаха,те и австрийците искат да говорят австрийски,*** защо не им се получава не знам.:)))))

873

Анонимен

преди 3 години

Ако сте забравили,или не знаете, най-голямата причина да я има Република Македония не е нито Тито, нито Сталин, а нашия македонист Георги Димитров ! Той прави уговорки с Тито за създаване на Балканска федерация като през това време насила кара хората от Пиринско, а и не само от там, да се пишат в паспортите си - Македонци !? Разбира се Сталин не разрешава да се стигне до създаване на такава федерация и Димитров заплаща това с живота си, но семето на Македонизма вече е посято !

872

Анонимен

преди 3 години

До919. Няма как да поискат Пиринска македония. ЗАЩОТО СЕГА СЕ КАЗВА държавата СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ. А тия в Пирин са само македонци и то измислени от Г. Димитров.И основното е , че самия Зоран заев е сърбофил и пречи на обикновенните хора в Северна Македония да влезат в ЕС. по рано

871

А бре Зайо...

преди 3 години

Вие ще ни обиждате, ще палите знамена, ще крадете история, а ние ще ви признаем и уважаваме!