930

Ами да

преди 3 години

Македонци сте, и говорите македонски ! А тъй като Македония е неизменна част от България, и македонският език е българско наречие, значи сте българи и говорите български !

929

Анонимен

преди 3 години

е майката на Станишев ви беше признала даже и езика ви сглобяваше в БАН

928

АнтонПреди

преди 3 години

Преди една година, когато Франция сложи вето на Северна Македония за преговори за Европа, защо никой не се разпищя така, както сега по отношение на България. Меркел нищо не каза, американците си мълчаха, Дойче веле си затвори устата. Какво е това отношение към България, нима другите европейски страни нямат проблеми? В Испания няколко години траеше борбата за отцепване на Каталуния, никоя европейска страна не се намеси. Сега се счупват да ни натискат. Ние сме самостоятелна държава!!!!

927

Гошо

преди 3 години

Доктор Желев, лека му пръст, бързаше да изпълни заповедите на кукловодите си отвъд океана и въпреки предупрежденията на Гърция призна статута на Македония.Сега ще го я... Дем.

926

Къно

преди 3 години

Прав е Човека

925

Калина

преди 3 години

Има американски английски, има австралийски английски, има швейцарски немски, има австрийски немски. Защо да няма и друг български?

924

Влак GT

преди 3 години

Гърците си измиха ръцете със "Северна Македония", измислено понятие, за нас е още по-лесно, признаваме северномакедонски език и съответната им националност, наричана за кратко северняци, проста работа.А иначе в исторически план, половината манастири в Света гора са македонски.Не знам какво положително са видели в Александър Велики, та се изкараха всички негови потомци, а самият той се смята грък.

923

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен978 Напротив,сънародниците ни край Вардар,които успяха да избягат от сръбските убийства на българи в БЮРМ и дойдоха в България,са известни учени,лекари,учители,инженери...това само доказва тезата,че изкуствения "македонски език",който е осакатен български е опростачил хората в Северна Македония.

922

Анонимен

преди 3 години

До Курис Пичерядис972 Да владееш един език означава,да мислиш като народа,чийто език е той. Изкуствено окаракатуреният български език,с привнесени две сръбски букви, няколко сръбски думи и български диалект,получаваме една смесица от изкривени понятия, с които нашите сънародници край Вардар,оглупяха и опростяхо. За съжаление.

921

Ванче Михайлов

преди 3 години

Да покажат един Османски документ, в който пише за "македонци" и "македонски език и македонска църква" и да затворим тая глава от общата история.

920

Заев, покажи ми поне

преди 3 години

една книга отпечата в Македония преди 1944 г. на "македонски" език и тогава ще можем да рзговаряме.....

919

О,леле..

преди 3 години

Маке мила.. !

918

наблюдател

преди 3 години

Тия *** са строшили паметника на загиналите българи с корабчето край Охрид.Ще стане пак патардия.

917

Курис Пичерядис

преди 3 години

Радио Ереван за ми ядеш македонската бабалюга.

916

bt

преди 3 години

Северна Македония... Българската "северна корея"

915

А

преди 3 години

Марадона (Бог да го прости) на какъв език говореше , на аржентински ли ??!

914

Щирлиц

преди 3 години

Плаш.ило харесва ли ви,м?

913

Щирлиц

преди 3 години

Айде махнете го това антибългарско ***,стига се е блещило.

912

киро граовски

преди 3 години

Нивята около Вардаро са винаги били далече от големите сцени. От Атина, Константинопол, Рим, Виена и Москва, и главните пътища между тях, Сега също ще са далече от Брюксел.

911

ББ

преди 3 години

Вето...или политическата ни класа ще са поредните предатели...ще презираме и правнуците ви...Справедливост или Смърт!!!