169

Анонимен

преди 3 години

До До 81Аз ще те светна за тоя "морален компас". На жените им се внушава, че са нещо повече от нас, че ние сме виновни за всичките им житейски неудачи, че заради нас са нещастни, глупави, дебели, или грозни. Те са жертви, а никога не са насилници, никога не са виновни за нищо, за всяко нещо вината е в мъжете. Поради това на тях им липсва самокритичност и самоконтрол. Точно затова не им работи този морален компас.Дори и под тази статия вие пак защитавате нея и такива като нея, ето това е.

168

Виц по темата

преди 3 години

Американец, германец и Бай *** попадат в плен на канибалски остров.Имат право на последно желание, после дране и кожата на тъпан.Американеца -отлежало малцово уиски и пура, орални ласки от Памела Андерсън и после - на тъпан.Германеца - каса ледена бира, сочен бифтек, торта и после дране и кожата на тъпан.Бай *** иска пирон. Чудят се канибалите, ровели, търсели, намерили ли му канибалите пирон. Бай *** взел пирона и се надупчил целия от горе до долу и казал "НА ВИ СЕГА ЕДИН ТЪПАН!"

167

Анонимен

преди 3 години

Оня от моста ще го вкарат доживот в затвора, а тази ще я пуснат на свобода. Има неравенство между мъжете и жените подсъдими.Тази трябва да получи 2 доживотни присъди. Стига неравенство и дискриминация!

166

Анонимен

преди 3 години

Не ги познаваме хората, не сме запознати за да коментираме, но за да се стигне да там една майка да убие децата си, нещо определено в това семейство е било много сбъркано. Дали е имало домашно насилие, дали тя е имала психологически проблеми, не знаем, но хората не си убиват децата без нищо, дори и когато положението е трудно, като в момента.И аз съм майка и съм без работа, но по-скоро гладна ще стоя за да има храна за децата ми. Така, че не е само до безработица и криза и нещо друго има.

165

Анонимен

преди 3 години

За отнемане на деца се плащат пари на фондации и НПО-та, които го вършат. Така че те имат чисто финансов интерес и често си измислят причини да отнемат дете от майка му. Правят го заради парите. От такива отнемания резултата ще е такъв. В отчаянието си човек може да извърши всичко.

164

Ивайла

преди 3 години

Бял ден няма да види таэи "майка", всичко можеш да правиш, но НЕ НЕПОПРАВИМОТО!!! "Блиэките" също, ще им тежи на съдбата до края на дните им!!! Свитедели сме на какво ли не и оставаме беэучастни а това е НЕПРОСТИМО!!!

163

Анонимен

преди 3 години

Тези деца ги уби законът, който позволява на едни НПО да отнемат деца от родителите им, както са го правили еничарите през турското робство.

162

до 175

преди 3 години

Как се предлага брак на доказан психопат убиец, как да се жениш за такъв ***, за такова чудовище, готово да убие децата си?!Не подкрепа, психиатрия, усмирителна риза и дебели каиши са и трябвали, ама всички знаем колко бавно се случва всичко у нас.

161

Анонимен

преди 3 години

До До 81Айде стига се вживява, фактът, че е заклала двете си деца е показателен, че те са били в реална и опасност и бащата не просто е можел, а е бил длъжен да вземе децата и да ги изведе на безопасно място. Трябвало е да я изхвърли на улицата като мръсно коте тая убийца, ама знаем съдът как съди и как все майките прави, а бащите криви.Трябва майката съвсем да я е подкарала през просото, че съдът да даде децата на бащата, явно нейният случай е бил точно такъв.Жалко за децата.

160

Анонимен

преди 3 години

До ЯстребителМи, да друго си е да пребиеш 14 годишната си дъщеря с камъни в задния двор, защото е говорила в училище със свои съученик.

159

Анонимен

преди 3 години

Време е вече депресираната България да хване ножа и да започне да коли всичкото онова, което я доведе до лудостта! И да - не децата си!

158

До 81

преди 3 години

Къв морален компас на мъжете говориш, кви пет лева.Заплашвал я е да й вземе децата, останала е без работа. Затова не е издържала психически.Кой нормален мъж, некомплексиран заплашва майката на децата си, че ще й ги вземе в такъв период. Къде е подкрепата, любовта, доверието. Не, *** трябва да мачка. Затова все повече жени ще заминават навън, да търсят свестни мъже, а не *** и Ганюва мама.Дори не е имал смелост да й предложи брак. Голем мъж, голем морален компас, нема що.

157

Спеца

преди 3 години

Борисов , Гешев , Вие докарахте хората до лудост с Вашата "съдебна справедливост"!Засрамете се!

156

Анонимен

преди 3 години

Недейте обвинява мъжа и, хубав, или лош, явно е бил прав да се маха от нея, заедно с децата.

155

Анонимен

преди 3 години

Страшна болест ! Боже, защо ??? Имахме съседи същия случай - кротка ,добра,услужлива жена и изведнъж ...същото

154

Анонимен

преди 3 години

Живеели на семейни начала, без брак пък се развеждали. А сега джурналята да ми обяснят как става туй нещо. ПС: никое дете не заслужава такова нещо, няма значение черен, бял, жълт, виолетов. Да почиват в мир душиците

153

Анонимен

преди 3 години

Милата тя, изтезавана била..... Как всичките ***, дете-убийци, вандали, хулигани и насилници винаги се оказват "жертви"...? Ох пускам сълза, удари *** право в емоциЙти....

152

Анонимен

преди 3 години

само в дивашка българия може така да изтезаваш жената че да стигна до там да убие децата си. вместо да и помогнат от полицията на режима само констатират фактите.после се чудете защо никой не иска да е българин и дори африканците не искат да стоят тук нито ден

151

Ал

преди 3 години

Засега няма официални данни, че жената е страдала от психично заболяване. - Това изречение просто го изтриите от статията! Просто не пасва, ама въобще!

150

Анонимен

преди 3 години

"обществена тайна" е че това с отнемането на деца се е превърнал в мpъceн бизнес , лелките от социяла набелязват жертвите и докладват там където трябва . после си разпределят комисионните по веригата .