209

Не

преди 3 години

Първата защитна реакция е, че не вярваш че на теб се е случило. Затова бабата е неадекватна.

208

Случаен минувач

преди 3 години

Това е психичнo бoлна жена, за лудницата е. Медиите, спрете да се занимавате с нея. Няма смисъл!

207

Анонимен

преди 3 години

А дедото отстрани се подхилкваше и се радва, че ще го дадат по телевизията, имаше много радостно настроение от страна на бабата и дедото, чийто внуци току що са били погубени. Обяснете ми, моля ви!

206

Анонимен

преди 3 години

Да но нека погледнем нещата от малко по-различен ъгъл ***. Гледахте ли интервюто с бабата и дедото, аз по-голем психопат от бабата не бех виждал, оная все едно разказваше какво е правила сутринта като е станала. Никакъв признак на някакво съчувствие или човешко поведение. "Ами тя психологически малко изпадна напоследък", това каза бабката а очите и по никакъв начин не подсказваха да е проляла поне една сълза за внуците. Психопати отглеждат психопати, това е положението, ще става много по-зле.

205

Анонимен

преди 3 години

Прави много грозно впечатление как феминистките тук се опитват да натопят мъжа и да я оневинят. Хойкал бил мъжа и... А той хабер си няма... А тя била невинна жертва. А е очевадно че е твърде амбициозна и агресивна... Много грозно от страна на феминистките, но няма да минат лъжите. Трябва да се забрани на феминистките със закон достъпа до интернет. От такива психопатии обществото има само свръх вреда... Насаждате на момиченцата нереални очаквания и после се чудите защо си убиват децата...

204

Христо Злобата

преди 3 години

Браво, ЕВАЛЛА на жената! Това е МАЙКА-МЪЧЕНИЦА и 100 % я подкрепям! И на мен да искаха да ми ги вземат децата И АЗ БИХ ГИ ЗАКЛАЛ БЕЗ ДА МИ МИГНЕ ОКОТО ИЛИ ТРЕПНЕ СЪРЦЕТО! Еввааллл съм им маййкатаа на ИЗРУДИТЕЕ! АРЕ, КВАРТАЛНИТЕ ПЛЪХЧЕТТА, ПОЧВАЙТЕ ДА МЕ ПСУВВАТЕ и пустосвате, но мнението ми няма как да промените, разбрахте ли ме? Поне ги е отървала милата ПРЕСКРЪБНА женичка, от един твърде мизерен животец в поробена от комуХХХите България и им е осигурила ЦАРСТВО НЕБЕСНО при Аллах! ЕВАЛЛА!

203

Анонимен

преди 3 години

Нормален човек не може да извърши такова нещо. Психодиспансерите вече не диспансеризират. Държавата има прблем.

202

Анонимен

преди 3 години

Тая е дълбоко поразена, изгнила от вътре. Хората пари нямат, на пътя оставят с децата буквално, без дом, борят се с болести, гледат ги в инвалидни колички. Кое не ти беше наред на теб... айде лежи сега в затвора, щото си поредната нереализирала се висшистка... пълен егоист, аман от болни амбиции. Да посегнеш на невинни същества. НИЩО, ама НИЩО не я оправдава тая.

201

Анонимен

преди 3 години

На такива в Сандански и казват чисто бръливи т.е.по модерному психопати.Хайде в лудницата откачалко,как не ти трепна ръката малумнице.

200

Дедо Пинто

преди 3 години

При Тато немаше такива зверства, както е сега когато властва Боко тиквата.Направете статистика преди 89 и сега от както Винету на власт колко подобни случай е имало. Найстина ще се учудите ........

199

Лора

преди 3 години

Мъжът й я е биел и се закачал с каките у Фейсбука. Системни побои и изневери до това водят.

198

Анонимен

преди 3 години

АБЕ ЗАЩО НЕ ПОСЕГНА НА СЕБЕ СИ,А ГЛЕДА ДА НАРАНИ НАЙ-СВИДНОТО!!!!!!!

197

Зла свекърва

преди 3 години

Последно - женени ли са били, или на семейни начала? Не че това ще върне децата, но е важно обстоятелство.Горгите деца. Горкият баща. Няма оправдания за майката да постъпи по този начин. Децата са поверени на родителите от Бога, те не са лична собственост. Смирение и страх от Бога са нужни, тя - реешила да отмъщава на бащата, като посяга на децата. С това само показва, че бащата е бил 100 процента прав, като е искал попечителството.

196

Анонимен

преди 3 години

До ПинокеффТук "авторите" редовно не четат какво пишат

195

Тя

преди 3 години

До ПинокеффТочно същото щях да напиша :D

194

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 205Ааа, не! Доживотно да я храним? Не, благодаря! Едно време са ги убивали с камъни на площада. Бих участвала в екзекуцията без колебание.

193

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 209Тоест, и ти си способна на "невероятни неща"? Не ти се иска да напишеш "на детеубийство" ли? Що така?Като чета коментарите разбирам, че сред нас спокойно се разхождат такива като тая.Да не ги срещаме, а и те нас...

192

Пинокефф

преди 3 години

Последно, живеела на семейни начала без брак или какво ? Станало ясно , че се развеждат ? Хем живеели на случаен принцип , хем били женени официално. Баси откачената история.

191

Анонимен

преди 3 години

ПОСЛЕ Д Р И С

190

Анонимен

преди 3 години

До послеписОбъркал си се, твоето е ПОСЛЕ ***.