23

Таню

преди 3 години

Демек, около 4% от активните на пазара на труда взимат над 2К бруто - относително нреавномерно разпределени. Значи съм някъде по средата с моите 16К (нетно), без да съм прединфарктен или на шепа апчета. В сивия сектор е интересно, как е? :)

22

до 16

преди 3 години

Европейската комисия обяви, че очаква България да преустанови схемата за представяне на гражданство срещу инвестиции, известна още като златен паспорт.Днес изпратихме писмо до българските власти, в което настояваме процедурата да отпадне, уточни говорител на комисията. ЕК очаква от България ясна информация за процедурата. Освен това е даден срок от един месец и ЕК няма да се колебае да вземе съответните мерки, ако изразените опасения не бъдат взети предвид, добави говорителят.

21

Свръхдоволенотживота

преди 3 години

аз получаван 180 000 лв на месец ама не се оплаквам!Важното е ,че всичко е чудесно оня ден си напълних малкото чекмедже със златни кюлчета по 1 кг ама за съжаление се счупи шкафчето от тежестта.Сега трябва да си поръчвам ново орехово шкафче от Виденов допълнително подсилено за 40% повече злато.Ех че хубав живот иде ми да литна........................и да кацна на покрива на Саграда Фамилия чудесна панорама към Барселона.Такива ми ти работи!

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9"80% от тия са айти специалисти,"Стига с тези "айти". Пише, кои са - шефове на банки, разни други шевове, футболисти и т.н. Къде ги видя тези айти-специалисти?

19

Анонимен

преди 3 години

Тия дали ги лови вируса? Едва ли

18

Анонимен

преди 3 години

в страната на чалгата и абсурдите банки няма това са таксиджийници пародия на банките в целия свят работещи по типичен грозен български абсурден вариант

17

Анонимен

преди 3 години

Статията предполагам е поръчкова и има за цел да отклони вниманието от високите заплати по високите етажи на властта и иска да каже ето има други които получават по големи заплати и от нас и ние даже трябва още да си ги увеличим и още по големи премии да си раздадем да не оставаме и ние калинките назад коледни премии по няколко десетки бона и за нас. Нали разбирате че тези хора не носят маски защото не пътуват в градския транспорт и не пазаруват от суперите имат си хора за това и за всичко остан

16

Анонимен

преди 3 години

Получават ги на основание това, че са се трудили и са учили за разлика от вас! С изключение на гербавите апартачици, които са назначени по партийна линия!

15

Анонимен

преди 3 години

А на какво основание ги получават, с каква дейност? Български граждани ли са и още ли се купува гражданство срещу уж "инвестиции"?

14

Анонимен

преди 3 години

Байган ювци стига сте ревали колкосте бедни и сте мрънкали на държавата да ви даде некой лев! Като сте неграмотни и нискообразовани ще сте бедни! Това да не ви е соца вие да се правите, че работите, а те да се правят, че ви плащат!

13

Я па я..!

преди 3 години

До хух 10 Ти си го пожелай, па ако станеее !

12

Анонимен

преди 3 години

Хах не дишал със 750.. ми изкарай един айти курс софтуни и ще вземаш поне 2000.. при това са безплатни.. ама те мързи и никога няма да го направиш и ще продължиш да си мизерстваш на 750 бруто хахах

11

Анонимен

преди 3 години

Въздесъщата социална помощ в същата тая страна е 50 лева за българите и по принцип се заработва 14 дни ангария за обществото. На помощта пише за допълване на доходите след като очевидно човек който е поставен от обществото в това унизително положение няма други доходи и е оставен на милостта на близките си или на съдбата. Този закон е приет от царското правителство с голямо въодушевление и нито един депутат или опозиционна партия не са се загрижили за хората отритнати от съдбата вече почти 20г.

10

хух

преди 3 години

браво на тези хора!!!Дано и аз един ден да вземам по толкова, че сега със 750 лв на месец бруто едвам се диша

9

Анонимен

преди 3 години

80% от тия са айти специалисти, аз лично познавам няколко.. останалите са разни гербаджии, които смучат

8

Пълни чекмеджета

преди 3 години

Е така се пълнят чекмеджетата на нощните шкафчета. Браво ! Богат и проспериращ е народа в Бе Ге......

7

Анонимен

преди 3 години

Сега кажете и колко бонуси получават на 3 всеки месеца и за Коледа, за да е още по-ясно, че лекарите и учителите са нископлатени! Държава, в която един тракторист и комбайнер взема над 3500 лв нето, а един учител 1000лв. - няма как да има образованието като приоритет. Хората губят мотивацията за учене докато виждат как едни хора без образование получават в пъти повече от хората с по 2 висши образования.

6

Ф.С.В.

преди 3 години

Държавните партиино назначени апаратчици получават огромните заплати-Масово българина работещ в частният сектор -получава за Коледа "потупване по рамото" с приказката -Нали си на работа!!

5

Шеф на борд

преди 3 години

Аналиев също е взимал такава заплата, защото е образован, умен и красив.

4

Анонимен

преди 3 години

А хората с чекмеджетата не влизат ли в проучването?