63

Работещ на 3000

преди 3 години

До Javadeveloper senior #60Хайде имай смелостта да се покажеш на живо пред хората и да те видим за колко време ще оцелееш?

62

Бай ти Ганьо

преди 3 години

До Javadeveloper senior #60Личи си че единствената цел в живота ти е да ти завиждат за нещо си което е спорно колко ти е голямо в действителност. Но пък акъла ти явно малък и на дълъг живот едва ли ще се радваш.

61

Анонимен

преди 3 години

Тия в часния сектор добре! Образовани, успяли хора , работят и създават продукт с висока добавена стойност. Ама в държавния се чудя защо им плащаме такива огромни заплати на простите нищонеправещи клинки?!

60

Лари Парич

преди 3 години

До Javadeveloper seniorПредстави си да не можеш никъде да отидеш и без значение какви пари крадеш да не можеш с никакви пари да си откупиш нещастието си и болестите си? Какво и да правиш края е един на 2 метра в земята или в урната кремация.

59

Javadeveloper senior

преди 3 години

Хахах неграмотните байган ювци като ми чуха заплатата озверяха от завист и гняв,защото знаят,че никога няма да вземат повече от 1000лв

58

Анонимен

преди 3 години

До БълагринА ти елита ли си хахахах

57

Анонимен

преди 3 години

Каква е целта на тази статия в този формат?Хората да кликнат и да поцъкат с език.Вместо това напишете какви точно са тези длъжности в кои отрасли. Нека децата да узнаят, че в България могат да се печелят пари, а не да си мислят, че само като апаш можеш да въртиш пачки. А за хората на минимална заплата - много живеят на милостта на данъкоплатците, защото никой не иска да има въстания и проблеми. Например на България тютюнопроизводители не са нужно, но им плащаме субсидии за да има мир.

56

ГосТ

преди 3 години

а най голямата гротеска е, че мутрите се гордеят с увеличаващите се милионери и тези със заплати които даже в Германия не вземат на фона на 300 лв пенсия, 1000лв професорска заплата, 600 лв за сестри и 1500 лв заплата на неврохирург в Пирогов. После правят средно. И българина продължава да ги подкрепя ????

55

Обективен

преди 3 години

Ама как така само 50840 човека са с месечна заплата над 5000 лева?! Нали тука някакви капацитети непрекъснато ни убеждават, че със заплати над 9000 лева били 200000 човека, заплати, а не доходи.... и това били данни от НСИ и НАП....

54

ГосТ

преди 3 години

простолюдието разбира само от меч. Един мазач на джава ( в най добрия случай) в банановите републики взема повече от програмист в MIT.

53

Анонимен

преди 3 години

Е колко да взима шеф на ИТ компания. Да взима, чудесно. Но защо не пишете колко са на МРЗ, за да започнат форумни революционери да обясняват как който не е учил....и да се правят на интересни, но е факт, че тези професии някой трябва да ги извършва. Завист ей този 30 000 лв. заплата и повече трябва да са. Само, че "короната" си има цена и може да не доживееш до пенсия.

52

Анонимен

преди 3 години

Президента е работил като пилот и обучител на пилоти и си е рискувал живота със стра техника да пази твоя.

51

В групата

преди 3 години

Незабравяйте и президента който се счупва от работа и всичко му е безплатно.

50

Анонимен

преди 3 години

Твоите пияници би трябвали да знаят че криб държа и още държи заплатите ниски едно време волен искаше да прави заплатата 1000лева тогава му се смяхте. Сега пък герберасите го били направили уж. Хората се изнесоха навънка въпреки гробащината и цирковете на волен и работиха и внесоха пари, а калинките крадат и самохвалстват.

49

Въпрос

преди 3 години

Колко от тях работят в държавна структура?

48

Анонимен

преди 3 години

Знаеме ги тия хора. Единия е шеф на Софийска вода, другия на топлофикация, третия на Мариците, четвъртия на Дънди Прешъс и да не избоявам повече. Все мамини златни концесионери пиявици на майка България.

47

пияница мистик

преди 3 години

За жалост на дрогарете всички познати мои, колеги от едно време или просто приятели казват, че по времето на ГЕРБ доходите и заплатите им са се качили тройно че и нагоре. И статистиката сама сочи това

46

Анонимен

преди 3 години

44 не е на тая държава. Шефовете на телекоми и банки са чужденци. Освен това се продава гражданство срещу пари.

45

аксиома

преди 3 години

За времето на лошия "соц" пишат хлапетии,които тогава са били на бащите си в...

44

stiling

преди 3 години

Аз не виждам нищо лошо хора в частния сектор да получават такива възнаграждения, изкарват - вземат, създали са организация, намерили са хора да им работят, поели са определен риск и берат плодовете на своя труд.Да не говорим, че щом са в класацията, това са обявени официални доходи върху които са платени данъци на тая държава. Голяма част от плюещите тука, за неравенството и тнт. тихичко премълчават факта, че поне 50% от тях се осигуряват на минимума и прибират в плик разликата, обаче хейтят яко