83

Карл Маркс

преди 3 години

Трябва да има комунизъм.Леля Минка хигиенистката трябва да получава колкото професор Петров сърдечният хирург.

82

Анонимен

преди 3 години

До ГаневЩо?Преди 30 години колко ти беше заплатата?Моята беше 180лв и 3лв за долар.

81

Анонимен

преди 3 години

До ГосТМного грешна ви е представата. Повече милионери на глава от населението е ХУБАВО НЕЩО. И апе оставаш с 5 човек държащи всичко.

80

Анонимен

преди 3 години

До РеалистРеалситеее реалустеее.... Дори и с 25000 лева заплата, не можеш да си осигуриш нова S класа на всеки пчен на семейството и 4 къщи на стойност общо 5 милиона.

79

Анонимен

преди 3 години

До 76Бавен... Дори и за програмист.

78

До 76 Програмист

преди 3 години

Има таван на осигурителния доход от 3000 лева. Това, което пишеш става за за някои дето получават под 1000 лева и им плащат 610 лева МРЗ и разликата в брой, както си написал. Но, на някой който получава примерно 3000 или повече, това няма смисъл.

77

Анонимен

преди 3 години

Добре, нека взимат! Върви се към окончателно разслоение на обществото. Тогава да се върне поне прогресивния подоходен данък, и поне да плащат по-висок данък. Както и да се говори един човек на заплата не може да изкара 20 000 лева. Просто някой му ги дава. Сигурно 10 човека заради този работят на 1000 лева. Мениджърските договори не са трудови по смисъла на КТ и в случая става въпрос за ограбване труда на работниците. Проблема е повече идеологически. Капитализма е източник на противоречия.

76

Програмист

преди 3 години

Може и друго да е. Виждал съм фирми, които осигуряват служителите си на минимум, и им изплащат разликата в брой. Да ама се получава проблем - остават да се водят несъществуващи пари в касата. Затова, чорбаджията ги пише че той ги е взел и им плаща само 10% данък, вместо осигуровки + данък.Много от тези посочени с големите заплати са точно такива.

75

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДо анонимен дето българите мразили успешните хора да попитам на тези хора кое им успешното освен заплащането то сме цъфнали и вързали ама по високи заплати и ниски данъци сме първенци това не го казвам аз това се хвали дори правителството че били ниски данъците.

74

Реалист

преди 3 години

Заплати типични за бананова република. Огромни заплати за няколко човека за сметка на мизерни заплати за милиони.

73

Ванчо

преди 3 години

Рибата се вмирисва от главата и двамата основни виновни за мизерията са Борисов и Пеевски.

72

Ганев

преди 3 години

По-важното е че няма истинска икономика в България. Имаме 30 години стагнация и разруха. За тези мизерни заплати никой няма да остане да работи. И глупавите даже емигрираха.

71

Анонимен

преди 3 години

В България мразят успешните хора, вместо да взимат пример от тях

70

ГосТ

преди 3 години

Аз като ви пиша, че "програмистите" у бг'то са джава мазачи на апликации за смартфони (в най добрия случай) хахахаха ама демокрация бе бацета...

69

Анонимен

преди 3 години

А ти се чуди как да си платиш сметките...

68

Хитър Петър

преди 3 години

В България големите пари се правят само с далавери. ТУК виждам някакъв разговор се е завихрил с НЯКАКВО ХЛАПЕ и тинейджър в ПУБЕРТЕТ който се прави Javadeveloper senior - не му се връзвайте. Ще му дойде ден когато ще бъде нашляпан по дупето.

67

Javadeveloper senior

преди 3 години

Наслаждавам се на отпуската, докато ви гледам как се гърчите в бедност и неграмотност... и се давите от завист и ярост, че не всички са бедни и прос ти като вас... и че големи пари не се правят само с крадене както крадливите ви мозъчета си мечтаят

66

Пари Портер

преди 3 години

До Javadeveloper senior #60Явно е че нищо не работиш щом пишеш тук и се *** с хората. Мамино синче свинче чакаш на парите на родителите си и пишеш драскаш по сайтове и форуми и после си вярваш че си голямата работа ***.

65

Българин

преди 3 години

Българите нямат пазач в Ада, защото ако някой успее да се измъкне останалите българи дружно го хващат и го връщат обратно.

64

Javadeveloper senior

преди 3 години

Нищо не съм има европейска застраховка и си изкарвам честно хляба с уменията си, които са на световно ниво. А шефът ми е германец мултимилионер