36

До1

преди 3 години

Всъщност по лошо е нямаме политици които могат да се справят. Герб зле Нинова още по зле.

35

баба мара

преди 3 години

това е резултатът от сдс управлението рипахте скачахте сега ще ревем всичкизаедно

34

Марта

преди 3 години

Човекът щеше да си умре без хемодиализа или щяха да го возят до диализен център с ковид?Много неща са сбъркани в здравеопазването,решения се вземат на ниво министерство ,а директорите на болници само изпълняват.Друга тема,че и те се назначават от министерството уж с конкурс.

33

Тончо

преди 3 години

Показа, че държавата е на автопилот, показа, че управляват само "Калинки" наши и ваши, показа, че тук само се говори, лъже и маже, а краденето си върви с пълна пара, показа, че, за едни има луксозни болници, а други *** по стъпалата, показа, че едни мизеруват, а други се тупат по шкембетата, показа, че не сме народ а....... ***.

32

Анонимен

преди 3 години

Хаосът е организиран от Фигуранта, мангъра и импексова.Горите маски,нали ?А други хора плачат и берат душа .Вашите легла са осигурени.

31

Анонимен

преди 3 години

А топмисирката Миролюба Бенатова какво мисли?За колко сребърника продаде авторитета на Мутафчийски през извънредното положение.

30

Професор Порожански

преди 3 години

Затваряйте стадионите, кръчмите и фитнес залите, *** от ГЕРБ! Хора умират, тик.ви кухи такива! Сменете този хамстер министъра на здравеопазването незабавно. Умираме!!! Млоумници!

29

До 28

преди 3 години

,,перфектна,, здравна система?Или перфектно медийно затъмнение.

28

Доктор от Пловдив

преди 3 години

Ами толкова можем, бате.Пазете се.Не горете маски и спазвайте дистанция.

27

Отговорност

преди 3 години

Трябва да поеме онзи с юмрука и ежедневните ковид партита, дето ни злата по света. Иначе Боко и Мутафчийски предупредиха още пролетта. Който не ги чу и не изпълни мерките е косвено убиец на хората на стълбището в Пловдив. Ефекта на перерудата. А лекарите са просто хора не са чудотворци.

26

2134

преди 3 години

Оправдания ,оправдания .... А отговорност кой ще поеме ,пак никой ,пак е колективна (в смисъл няма).

25

Анонимен

преди 3 години

Министъро барабар с тулупа на дръвника!Те са хората на кормилото на държавата!И тулупа да не крие като плъх в джипката,ами да подава оставката!!!

24

Анонимен

преди 3 години

абе младите са облъчеви като мюсулманчетатова нещо 89 г нямаше как дя се случипросяци нямашевиж китай 4 % ръст на икономиката това с болни хора не се правиаама здравеопазването е държавнои да сте чули някой да споменава за хипократова клетвато това не е за търговски дружества а за болнициабе нема измъкване сами се набутахме като овце в тая яма и няма кой да ни извадиа за нас е трудно с такава шайка алчни гербери дето са готови и майка си да продадат за пари- може и кюлчета- няма измъкван

23

До 26

преди 3 години

Мисля , че по- правилно да се уволни доктора, който не е сменил бутилката при наличие на резервни гащива в отделението. Той е пряк отговорник. А началниците му нямат директна вина в случая, колкото и всички да ги мразим. Ако сменим началника, но този доктор остане - ти какво очакваш от него, да се промени ли???

22

Анонимен

преди 3 години

"Спешна помощ има някакво оборудване,но е много малко"------------------------------------------Прав е осмият "Хаотично е управлението на Тикволандия.Управлява ни цар Волунтаристичен Хаос."Кой реши да даде милиарди левове за 8 летящи таралясници и 2 плаващи корита, а да остави спешната помощ и болниците с недостатъчно апеьиално оборудване и гражданите безпомощно умиращи? Виновен е Волунтаристичният Хаос.

21

Лекар от ВМА

преди 3 години

Министърът бил СОБСТВЕНИК на УМБАЛ " Св. Георги"- Пловдив!!! Ами незабавно да УВОЛНИ Директора Карен Джамбазов- милионера! Ама стиска ли му да уволни подлогата на Тиквата??

20

До 13

преди 3 години

Аааххаха!!! Да. Работа на доктора е да си бърка в носа, докато човек умира без кислород на стълбите на 2 метра от него. Точно така! ЛИЧИ СИ, ЧЕ СИ ДОКТОР! КЪДЕ РАБОТИШ, ВЕЛИКИ?

19

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА НА МИНИСТЪРА! ВИНА ЗА СМЪРТТА НА ТЕЗИ ХОРА ИМА ПРЕМИЕРЪТ БОРИСОВ!

18

О хо хо

преди 3 години

ДАЖЕ ДНЕС МАНГЪРОВ И СИЕ ПРИЗОВАВАТ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА МАСКИТЕ В УЧИЛИЩАТА. ВИЖТЕ КОМЕНТАРЪТ НА П. ПОПАНДОВ ЗА МАНГЪРОВ. ОБЕКТИВЕН Е.

17

До 17

преди 3 години

От отделението са казали, че имат такива кислородни бутилки, така че просто е трябвало да бъде сменена старата. Кой е отговорен за това? Министърът ли? И като няма асансьор - пак ли министърът е виновен? И като болният е ходил с маска под носа - защото това е " едно леко грипче и не особено опасна инфекция по Мангъров" - пак ли министърът е виновен?