14

Анонимен

преди 3 години

Леле, ако затворят Благоевград и има положителен резултат става много опасно! Ще се види, че затварянето намалява разпространението на болестта! Дано не затворят и да поизмрат повече.

13

Клоунски Свят

преди 3 години

До Анонимен 14 Тези дето ходят на работа болни всички ги знаем колко са софиянци - за 6 години + по офисите на различни фирми съм се нагледал на просташката култура и натегачество на Хомо Селяндуренсес Чалгенсес - ама нали ще му изгори заемчето/ипотечката. Но спокойно - като почнат да тупкат възнак по улиците, което за София е много скоро - тогава ще се сетят. Ние като следваме американския модел на тестване, днес и утре се очакват интересни бройки (5-6 хиляди)

12

Анонимен

преди 3 години

САМО ФИТНЕСИТЕ В БЛАГОЕВГРАД ДА НЕ ЗАТВАРЯТ

11

Анонимен

преди 3 години

А удължаване на данъчните и държавни срокове ще има ли? Или някой ще трябва да ходят скрито на работа, че иначе НАП, НОИ и община ще глобяват и запорират сметки?

10

Анонимен

преди 3 години

А София кога? София е най-големия развъдник. Учениците присъствено, пътуват в Градски Транспорт, разнасят и заразяват. Да не говорим че е пълно с хора които са болни и с температура ходят на работа. Като стане прекалено късно, отиват направят си един тест за да ги приемат в Болница, и оттам директно в моргата. Хората ги е страх да се тестват, да си вземат болнични, защото ако са болни, или ги сложат под карантина, може да ги изхвърлят от работа.Но нали каза Arbeit macht frei.

9

а училищата

преди 3 години

Нищо не казвате за тях? Те ако си я карат присъствено (с маски или без) нищо няма да стане. И хан Аспарух би се сетил, ама вие сте по-умни.Резултатът се видя.

8

инженер от благоевгр

преди 3 години

я коко моем да лежим они таквая карантина не могат да измислятвинцето стана има и пушено бутче абре направо до напролет се самоизолирам у избата

7

Анонимен

преди 3 години

Има ли движение на хора навсякъде, значи ще има и много заразени. Вируса се разнася от хората , а не от врабчетата. Това се знае от половин век поне.

6

Анонимен

преди 3 години

Това са адекватни мерки... Браво.! По-добре късно, отколкото по-късно.. В Испания вече има 80% по-малко заразени от въвеждането на lockdown.

5

м,да

преди 3 години

Ще цъфнат и вържат като испанците! Благоевград ще стане рай! :)))

4

БАНко

преди 3 години

ОТ КОМЕНТАТОРИТЕ ИМА ЛИ ШОФЬОРИ , ЧЕ ЛИНЕЙКИТЕ СТОЯТ ПРЕД СПЕШНА ПОМОЩ ЗАРЕДЕНИ И НЯМА КОЙ ДА ГИ ПОДКАРА ????

3

Анонимен

преди 3 години

Адекватно решение предвид ситуацията, докато в огнището на заразата София ще набутат децата присъствено.

2

Анонимен

преди 3 години

Да не си помислите нещо няма да затварят държавата както рече тиквата, а само градовете и то по нареждане на местната шайка.

1

Анонимен

преди 3 години

Абе къде е оня курпулентния лоест тлъстак, великият дарител, господин смеевски? Нещо не дарява, явно само усвоява (краде).