16

вари го печи го

преди 3 години

Лакеят си е лакей!Първо на "великия Съветски съюз",след това на ЕС!Утре ще тръгне по доктори да му правят очите по китайски!Важното е да не го критикуват!

15

Анонимен

преди 3 години

,,Важно е България да не бъде критикувана от Европа'' - ето тук е разковничето на всичко ,заради това условие нашите слуги не само ще отстъпят ,но и всичко ще признаят ,само и само - да не ги критикуват от ,,Европа'' . Както винаги сме жалки до безобразие !

14

Анонимен

преди 3 години

Явно вьпросьт за членството на - македония е по важен от смьртта на хиляди бьлгари за нашите политициПрав е бацон , че матряла ни е лош

13

Анонимен

преди 3 години

децата на комунистическия интернационал не са българи те са предатели

12

Анонимен

преди 3 години

Пдзаглавието цепи мрака, но път точно показва манталите на управляащи и "журналисти" - слагачество и гъъзолизство!На България и е важно България, а дали ще е критикувана от някаква Европа (интересно от кога географски понятия могат да критикуват) или ЕС или марсианци... все тая!Първо да мислим за България, а критики винаги ще има, защото когато отстояваш правото си, винаги ще настъпиш някого!

11

Анонимен

преди 3 години

На кого му пука за Македония? Нямат място в ЕС още 20-30 години.

10

за Македония

преди 3 години

Няма вече Македония.................има Велика Албания..................но дебелите македонски кратуни бавно загряват................ще го разберат много късно, и по най-болезнения начин!!!

9

Анонимен

преди 3 години

И какво като бъде критикувана?Страхливци..................от това ли ви е страх???

8

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не ме интересува дали ще бъдем критикувани от когото и да било.Погледнете Орбан и унгарците.Свили сме се в черупките си и треперим дали някой няма да ни погледне накриво.ПЪРВО и най-важна е за нас България. Всичко друго е второстепенно.Така както правят всички останали.

7

Анонимен

преди 3 години

Абе тези не могат да се гледат в собствената си партия, не могат да се понасят в Парламента, преследват се по площадите, мразят се институциите, ненавиждат се Премиер и Президент, а се нахвърлят срещу Македония, че не ни обичат !!!

6

Tralala

преди 3 години

До: ОпааааМай захаринката и каракапанката разпалиха фитила на балканите...без да знаят какви последствия може да има за БГ и европа...

5

САЩ си направи

преди 3 години

бази в Македония - получиха всичко което искаха, от къв зод им е да ги приемат сега в Европа стана като с Украйна - излупаха ги и дори и шоколадче не им дадохано макетата това и заслужават - кат не искат да учат български, ще научат албански

4

MaйMyнaтa

преди 3 години

Иван да го напише тва и в Трма Спорт, иначе не важи

3

4epa

преди 3 години

БСП И РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ СЕ ПОКРИВАТ - ЗА ТОВА БСП СА ОК !!!!!!!!!!!!

2

Стана модно

преди 3 години

Всеки *** да се изказва за Македония.

1

Сандо

преди 3 години

само някой да отстъпи!