11

Анонимен

преди 3 години

Пак ще го напиша, защо триете ? Какво лошо има в това, че Ковида има симптоми на инфаркт, инсулт, всякакви мневмонии и изобщо каквото се сетите.

10

Umbrella corp.

преди 3 години

Хитрите китайци са имали ваксина още преди да го изпуснат от лабораторията, там "световната пандемия" приключи много бързо за няколко месеца, а в Европа и Америка още се чудят какво да правят. В тикволандия обаче, естествено избиха рибата с въвеждането на всевъзможни простотии като противоепидемични мерки.

9

Влади

преди 3 години

Май всички разбраха, че вирусът е създаден и пуснат от китайците. Що там няма такива масови заразявания? Пуснаха си го в Ухан, където имаше военна олимпиада, а самият Ухан е неудобен за властите, град. Сега не, но след време ще се разбере, че разни неудобни уйгури и тибетци, неполучили от оригиналната китайска ваксина, доста са понамалели като бройка.

8

Човек

преди 3 години

Боже, накажи Китай! Рано или късно създателите ще си получат заслуженото. И Франкенщайн ще унищожи изобретателите си.

7

Овчи мозъци

преди 3 години

има ли поне един от вас,който лично да познава човек умрял от измисления вирусНЯМА !единствените умрели са тези които юдо-масонските медий ви показва и НИКОГА не им казват имената, а че да можем да проверин дали наистин аима такъв човек и от кво вцъщност е умрялепидемия НЯМА !юдо-масоните ви лъжат като малки деца

6

MaйMyнaтa

преди 3 години

Тва отдавна го видяхме, че ковид измести всички вируси. Нещо дето не знаем ни требва, ама не знаете нищо а само гадаете..37999

5

АнонимеН

преди 3 години

КИТАЙ ВЕЧЕ СИ ПРИЗНА, ЧЕ В ЛАБОРАТОРИЯТА В УХАН СА МЪЧИЛИ КОВИД ВИРУСИ ПО ВСЕВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ ДОКАТО В ЕПРОВЕТКИ ОТ МИЛИАРДИ ВИРУСИ НЕ Е ОСТАНАЛ ПО НЯКОЙ ЖИВ!!! ТОВА ГО ПРАВИ СУПЕР КОВИД ВИРУС!СЕЛЕКТИРАНЕТО Е ОТ КРАЙ ВРЕМЕ !!! И ПРИ ТИКВИТЕ КАТО СЕ РОДИ НЯКОЯ ПО ЕДРА СЕ ВЗИМА СЕМЕ ОТ НЕЯ И ТАКА-----------------НА НАСЕЛЕНИЕТО БЕШЕ ПУСНАТ НАРОЧНО ИЛИ ПО СЛУЧАЙНОСТ ЛАБОРАТОРНО СЕЛЕКТИРАН КОВИД ВИРУС А ТАКИВА ВИРУСИ СА 10-КИ ПЪТИ КАЧЕСТВЕНИ

4

Анонимен

преди 3 години

Съчетава симптоми на инсулти, инфаркти, пневмонии от всички видове и каквото се сетите

3

Анонимен

преди 3 години

ФАЩ можаха да гонят Садам в канализацията за едните фалшиви химически оръжия,но на жълтия дракон правят мили очички,ме зарази цял свят с биологично оръжие. Ай бомбете ги тие де, нали сте големите батковци.

2

Фалшивия вирус

преди 3 години

ако не въстанете юдо-масоните всяка година ще ви организират карантини

1

Анонимен

преди 3 години

И всички в хор се опитват да ни убедят, че това НЕЩО е естествено!И части от ХИВ имаше да добавя, още в началото казаха.