31

Анонимен

преди 3 години

Не е оръжие а експеримент излязъл извън контрол.

30

Син карабинер

преди 3 години

Covid-19 не особено различен от грипните вируси. Нито е по-смъртоносен. Но е характерно, че Covid-19 е по-устойчив извън човешкото тяло.

29

(-_-)

преди 3 години

Изглежда, че ковида е някакво биологично оръжие. Нещастницитe просто имат нужда от периодични глобални кризи, за да продължава това безумие..

28

Анонимен

преди 3 години

E, това отдавна го каза и проф.Люк Монтание-откривателя на вируса на СПИН.Тоест това е лабораторно създаден вирус, Китайско биологично оръжие за да съсипеикономиките на съперниците САЩ и ЕС за да може да стане водещата икономическа сила а в последствие и военна. След което да наложи на целия свят китайската демокрация- зловеща диктатура на шепа управляващи-Елита.

27

Анонимен

преди 3 години

До *** мозъциОписал си лично себе си...***...

26

АнонимеН

преди 3 години

КИТАЙ ИМА ЕДНО ОТ НАЙ-ЗАСТАРЯВАЩИТЕ НАСЕЛЕНИЯ НА СВЕТА! ПРЕЗ 2019-ТА ОБЯВИХА, ЧЕ СЛЕД 10 ГОДИИНИ НЯМА ДА ИМАТ ВЕЧЕ ПАРИ ДА ИЗПЛАЩАТ ПЕНСИИТЕ ЩОТО ПЕНСИОНЕРИТЕ ИМ СА В 100-ТИЦИ МИЛИОНИ И ТЕ ИСКАТ ВСИЧКИТЕ ДА ПОЛУЧАВАТ ПЕНСИЯ!!!ПЕНСИОНЕРИТЕ И БОЛНИТЕ НАТОВАРВАТ БЮДЖЕТА А СУПЕР КОВИД Е РЕШЕНИЕТО НА ТОЗИ ПРОБЛЕМ!!!КОВИД 19 ИЗОБЩО НЕ ЗАКАЧА ЛИЦА ДО 20 ГОДИНИ АКО НЯМАТ НЯКАКВО СЕРИОЗНО ЗАБОЛЯВАНЕ!ДЪРЖАВИТЕ ПЛАЩАТ МНОГО ЗА ХРОНИЧНО БОЛНИТЕ И КОВИД Е ТУК ЗА ДА РЕШИ ТОЗИ ВЪПРОС!

25

Qqqq

преди 3 години

Кое се разбира, тАпако несретен? Ебола ли, денга ли се пише ковид?! Всички като тебе са причината за цялата мизерия у нас. Как може да има толкова неадекватни хора? На бас, че и ти си фен на Путин и бай Тошо...

24

Анонимен

преди 3 години

От статийката се разбира нещо изключително просто, много от вирусните инфекции се пишат Ковид, освен това при ифаркти, инсулти и други тежки състояние с причина или без се намесва вирусчето и то горкото се оказва пенкелер

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Някой се е правил на "бог " въпросът е Кой?Кой има изгода от това което се случва и това което ни очаква?Кой има техническата и финансова възможност да прави такива промени в Геномите на вирусите?"Както виждаш, богатите станаха по-богати, бедните още по-бедни. Не вярвам някой беден да го е пуснал. Най-богатият ще да е бил.

22

КитайТрябваДаПлати!!

преди 3 години

а Човечеството въпреки Фалшивите Медии и Политиците си Слуги на Пекин, Никога не Трябва да Забравя, Кой извърши най-Големият Холокост в Човешката История!!

21

Плана е в Действие

преди 3 години

повечето Маски Произведени в Китай са "поръсени" с вируса - лаборатории и във Франция и във Великобритания и в Холандия потвърдиха това, но новината бързо беше покрита!!

20

Анонимен

преди 3 години

Някой се е правил на "бог " въпросът е Кой? Кой има изгода от това което се случва и това което ни очаква?Кой има техническата и финансова възможност да прави такива промени в Геномите на вирусите?

19

Сделано в Китае

преди 3 години

Купувайте Китайски Стоки с Пълни шепи, че К0мундетата в Пекин имат нужда от Вашите Пари, а Вие скоро може и да не сте сред живите!

18

До “Овчи мозъци”

преди 3 години

О един корабен капитан така ми разправя лятото, не познавал никой болен и нямал познари,които да познават. Почина преди близо месец, Бог да го прости!

17

Анонимен

преди 3 години

Не думай. Нали вирусът беше хипер, мега, супер, неверочтно натурално, природно, естесвен от природата. Прескачал от панголин на панголин и хоп станало чудо - *** станала човек за един ден.

16

Заразно Зло:Бергамо2

преди 3 години

Комунистически Китай, който всъщност е Фашистки Режим, извършва вече 1 година Холокост над Човечеството чрез Био-Оръжието им. Единственият който имаше Доблест и Смелост да им се Опълчи и да им търси сметка - Доналд Тръмп, беше Свален Ефективно чрез Преврат с Фалшифицирани избори и на негово място назначен - Китайски Комунистически Агент, получил над 1 500 000 000, да милиарда, долара платени директно от сметки на Китайската Комунистическа Партия към сина му - неоспорим факт, медиите мълчат!!

15

Анонимен

преди 3 години

Вирусът е пуснат в Европа по-рано отколкото в Китай. Просто китайците се усетиха навреме за какво иде реч и взеха много драстични мерки. А европейците като много надменни сега си сърбат попарата. Има едно племе дето Хитлер хич не го е харесвал и няма да се учудя, ако именно то стои зад този сглобен вирус. Въпросът е кой играе заедно с тях.

14

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Д.р Чирков каза ясно, че този вирус е "пипнат".От сатанистите сигурно...

13

Анонимен

преди 3 години

Извинения, първия коментар си седи!

12

Анонимен

преди 3 години

Вирус който убива възрастни, но пощадява деца не се среща току така. Вирусът си има архитект и е създаден по задание. Мисля,че на всички ни е ясна целта. И да, хапче има и е имало още в началото - броя на починалите милиардери и висши политици за цяла година го доказва безспорно.