26

Оффф

преди 3 години

Цял клас прости родители и още по-проста госпожа.

25

КОШМАР

преди 3 години

НЕ бива това е ЗЛО както казват изтъкнати образУвателни експерти. Зло са Интернет, 5G както и компютрите. Децата трябва да се учат най-вече на физически труд за бизнеса в България крепящ се на увеселителни заведения, туризъм и транспорт като една туземска островна държава сме.

24

УЖАСТ

преди 3 години

НЕДЕЙТЕ това е както ви казва министъра и други измислени експерти ... електронното и онлайн обучение е много дори страшно опасно за здравето и псхихиката на децата. Не дай си боже след това децата да поиска чист въздух и екологичен град където една част от хората работят дистанционно и не ходят по офисите. Та това е пълен кошмар и не бива да се допуща в никакъв случай от робовладелските организации.

23

ДО 4

преди 3 години

До Анонимен 4А родителите, тях кучета ли са ги яли, а? Много сте нагли, много! Язък за тази хубава и уважавана професия, изложихте се! Днес ми разправяха една учителка как ревала, че закриват селското училище и трябвало да започне друга работа - но там 20 дни отпуск, пък тя била свикнала на 60... мъка!

22

Анонимен

преди 3 години

А вие какво предлагате да застреляме учителите. Ужас нормално да ги е страх всички ни е Страх. Кой има възможност да минава онлайн. То се видя че уважаемите управляващи няма да ни помогнат

21

Анонимен

преди 3 години

А вие какво предлагате да застреляме учителите. Ужас нормално да ги е страх всички ни е Страх. Кой има възможност да минава онлайн. То се видя че уважаемите управляващи няма да ни помогнат

20

До 18

преди 3 години

За чуждите деца нещо не ви е много жал, да стоят по цял ден сами на 7 год.! Вашите едно време ходеха ли на училище, пак е имало и грип, и пневмонии, и шарки, и др. болести! Ама на учителите и през ум не им е минавало да искат да си седят в къщи и да получават заплати + добавки...

19

Анонимен

преди 3 години

Очевидно е, че навсякъде където нещата могат да се правят дистанционно, те трябва да се правят дистанционно, а не присъствено. Училищата сиьобщо не трябваше да започват присъствено обучение от 15 септември. Мутрите имаха цяло лято да се подготвят за това.

18

До 14

преди 3 години

То и на един метър да СО от детето, пак може да му се случи нещо. Означава ли това, че трябва да му сложил на детето един похлупак, за да не му се случи нещо? Дете на 9 години е достатъчно голямо, за да остане само вкъщи. Нещо много се изкривиха нещата в последните години. В моето детство всички си носехме от първи клас сами на училище, прибирахме се сами, учехме сами, ходехме на извънкласни занимания сами, примерно аз ходех сам с трамвай в Дворецът на пионерите (Семинарията) от 8 годишен.

17

Анонимен

преди 3 години

Днес-овци, откога и личните имена цензурирате? Ами *** си е ***, сама си е написала името, пък вие го триете??

16

Анонимен

преди 3 години

До ЕваИ лекарите, и мед. сестри се страхуват , Ево, и пожарникарите и т.н....и касиерките се страхуват, че днес по 300-400 човека минават край тях! Ама ти пазаруваш, нали, и страхливата г-жа, и тя?

15

Ева

преди 3 години

До ДО До...ти *** ли си? Разбира се,че ще се страхува! Това е живот! ***!

14

ДО 13

преди 3 години

До До 7Винаги има опастност, щом оставяш 9 год. дете само в къщи за 10 часа! И ако му се случи нещо, точно родителят ще е виновен, не даскалицата, дето много я било страх!

13

До 7

преди 3 години

По закон8) Родителите, настойниците, попечителите или другите лица, които полагат грижи за дете, са длъжни да не оставят без надзор и грижа децата до 12-годишна възраст, ако с това се създава опасност за тяхното физическо, психическо и нравствено развитие.*Това накрая повечето все го пропускате. Почти винаги за детето ученик само вкъщи няма такава опасност и родителите могат да си ходят на работа.

12

Родител

преди 3 години

Тука някои казват какво ще стане, ако всички поискаме да работим от вкъщи. Първо в днешно време, много неща могат да се вършат онлайн. И ако тези които могат си седят в къщи, и разберат сериозността на пандемията, тогава на тези които трябва да работят ще им е хиляди пъти по-лек живота. На куриерите, и пощенските, лекари аптекари и т.н. ще им е по-леко защото няма да има струпване по улиците. А вируса обича именно едно струпване на много хора на едно място.

11

Анонимен

преди 3 години

Поправям се - очите.

10

До 6

преди 3 години

Скъсай твоята, и без това не ти трябва! Напротив, навсякъде вече има изследвания колко са увредени учите и психиката на малките ученици! Ама не четете, каквото не ви отърва!

9

Анонимен

преди 3 години

Уважаемата госпожа на третокласниците, дето я било страх да ходи на работа, дали ще бъде щастлива ако лекарката й също поиска да работи дистанционно? Касиерката, пощенската служителка, аптекарката, пожарникаря...и т.н.?

8

6

преди 3 години

Тимова ,"дигиталната трансформация в образованието " досега в целия свят никъде не е показала липсата на реален контакт между учителя и учениците !Донеси си дипломата да я скъсам лично ,неграмотнице ! А такива като теб у нас с лопата да ги ринеш !

7

Анонимен

преди 3 години

Тук май учителки и ученици пишат....... Само да им припомня, че до 12 тод. възраст децата по закон не могат да бъдат оставяни сами без надзор. Ако се случи нещо, родителите носят наказат. отговорност!