9

popa ot razgrad

преди 3 години

Тези блокове са 50 годишни...Да санираш нещо, което е изгнило отвътре, е самоубийство...

8

1234

преди 3 години

До Анонимен 4Защо 50/50?Ако ще санират,ще санират изцяло!Само имам едно питане:Кога ще се обърне внимание и на къщите?Който не живее в къща не знае колко по-трудно е.В блоковете имат осигурено парно,не мислят колко въглища и дърва да купят,не мислят за бойлер и колко да бързат докато се къпят,защото топлата вода свършва...Нищо против хората в блокове,но мисля,че всички трябва да сме подпомагани.(Живея в КВАРТАЛ на София-на 7-8 км от идеален център в многофамилна къща)

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Купените избиратели не изказват собствено мнение.

6

Анонимен

преди 3 години

Панелките са за събаряне, не за саниране. Все едно да облечеш младежки дрехи на баба.

5

Под опашката

преди 3 години

При стартирането на програмата за "саниране", с десетина милиарда общи пари, е била допусната фундаментална грешка от някоя крадлива гербава калинка, разменени са първата и третата буква, затова и не върви добре.

4

Анонимен

преди 3 години

Трябваше от самото начало програмата да е 50 на 50. Да се види кои са отговорни собственици и събират половината от средствата. Така си е леко комунизъм. От общата кисия докато свършат парите. Не е редно. Би трябвало това общесво да се учи на спестовност и отговорност. Не става така, за първите има пари, за вторите - кучета ги яли. Всеки стопанаин си се грижи за къщата, имота и т.н. Държавата може само да подпомогне.

3

Анонимен

преди 3 години

25% празни жилища в София. Предимно панелки, епк-та, много стари тухли.След тази зима въпросния % ще скочи доста.Вчера почина един съсед на около 45г. Нямаше си никого, няма дори кой да му направи некролог и да го залепи във входа. Умря от алкохолизъм в случая, а колко самотно живеещи възрастни хора ще вземе короната...

2

Анонимен

преди 3 години

Българинът си ги преизбира, значи ги харесва.

1

Активист на БСП

преди 3 години

Пак ще пълним яко,ама яко нечии чекмеджета и гардероби...