8

Анонимен

преди 1 година

Я, Гардайски не бе ли в отбора на Мангъров? Коментара е излишен. Чугуненените глави и троловете да продължават с "ръсенето" на мозък във форума.

7

УМ иде

преди 1 година

Пай се Народе . Иде Усещателната Медицина, УМ!

6

Анонимен

преди 1 година

Точно така. Няма легла и адекватно лечение, защото има едни 200 000 които винаги са с приоритет. Да сте чули да умре някой богаташ или висш чиновник?? Как е казано - да го........бедните!

5

Анонимен

преди 1 година

Проф. Гайдарски смята, че трябва да се прибегне към пандемичния план. Системата е предложена преди години, одобрена е и от американските служби.-------------------Този текст може ли да го разясните?Какви служби?Какъв план. предложен преди години? Преди колко години?

4

do 1

преди 1 година

То и на него не му е ясно, но така са му казали - така ти го препредава...Ти да не мислиш, че Винету ги измисля нещата сам. Каквото каже баба му Меркел - това е.

3

Анонимен

преди 1 година

A наистина болните умират в линейката, докато някои ги приемат в болница за всеки случай

2

Анонимен

преди 1 година

...бившият здравен министър проф. Радослав Гайдарски - да, за него е имало легло, имало е и ренген, имало е и изследвания, имало е и настояване да остане в болницата,имало е и адекватно лечение с адекватни медикаменти, имало е ежеднежно проследяване на състоянието му и нагаждане на терапията.Дали това го има и при обикновените българи,които не са настоящи или бивши министри?

1

Надървен

преди 1 година

И кой е този пандемичен план, че не стана ясно