27

Анонимен

преди 3 години

Сега вече трябва да ни е страх, даже ако нищо ни няма, защото всъщност може да ни има. Какво въобще цели това текстче, което сте публикували на първа страница? То бива насаждане на ужас, ама това вашето е пълно БЕЗОБРАЗИЕ!

26

до попа

преди 3 години

не стой толкова пред TV-то,че от там най-сигурно се заразява

25

Анонимен

преди 3 години

До некойНекой, ти не разбра ли, че той не е усетил равитието на пмевмонията? На очите ли си седиш? Казва ти "коварна". Явно четете и слушате само това което ви изнася. Професора ти говори за "УЖАСА" който не може да се опише. Това прочете ли го? Осмисли ли го? И той е смятал, че не е сериозно!!! Това прочете ли го? "Смятал"!!!

24

Анонимен

преди 3 години

Добро утро хипохондрици

23

Булгаристан

преди 3 години

Престанете да хапете ръката дето ви спаси пролетта и България беше със 100 заболели и 20 починали!!Знам,че е пълно с червени и всякакви из,ро,ди,крадци на ДДС,фалшификатори на алкохол,цигари,горива и всякакви измамници,дето от злоба и безсилие,че ГЕРБ ви спусна савака на краденето и лесното жевуркане,сте готови да оплюете и рожденните си майки??!!Мутафчийски ви го каза директно още тогава,че ще се м,р,е яко,но вие виехте като вълци против него!Светът гореше от КОВИД,вие се плюнчехте по улиците??

22

некой

преди 3 години

Много правилна забележка:"Проф. Гайдарски смята, че трябва да се прибегне към пандемичния план. Системата е предложена преди години, одобрена е и от американските служби."Защото до сега плана не е приложен а се прилага хаотичния неплан на Калинките ръководени от Баш Бръмбъра!Междувпрочем - въпреки подвеждащото заглавие доктора казва че не го е усетил и само теста му е казал че е болен!

21

Джонсън

преди 3 години

Тиквата , Цацаров , Гешев, шайката ГЕРБ са опасния вирус съсипваш живота на хората предхождащ К 19

20

Март

преди 3 години

Като народ ние толерираме простотията. Чудех се как март не пламнахме, но явно затварянето тогава свърши работа. Сега сме оставени сами да си решаваме, но това не е за *** които не могат да мислят извън собственият си гз. И резултатите го показват.

19

попа

преди 3 години

Купил съм си семки и бонбонки. Залостил съм вратата никой да не влиза и си стоя пред ТВ-то цял месец, а и следващите 2-3 месеца. Гледам ви сеира по телевизията. Ходете на ресторанти , молове ,училище и други затворени места за много хора, и се молете да не се заразите.

18

Анонимен

преди 3 години

До Герб стадоНе е хаос. Подигравахте ли се с ген, Мутафчийски? Смеехте ли се на репортажите от Испания и Италия с камионите и ледените пързалки превърнати в морги? Там здравната система как я намирате? В Швейцария здравната система как я определяте? В Австрия и Белгия каква им е здравната система, та изнасят болни в Гермния, че нямат легла! Франция каква им е здравната система, защото също изнасяха болни? Швеция са колкото нас, 6хиляди починали от коронавирус! Тяхната здравна система каква е?

17

Анонимен

преди 3 години

За сметка на растящата пандемия у нас, студентите ще си празнуват 8ми Декември гъ* до гъ*, а заведенията мрънкат да бъдат отворени по празниците с нормално работно време, което вече на 100% ще предизвика страшно разпространение, но като го знам Бойко, колко му е мозъка съм сигурна почти на 100% , че ще разреши това безумие! Очаква ни голям филм в следващите 3-4 месеца, сега му е трейлъра.

16

Анонимен

преди 3 години

Всички след ковида запяват други песни...Така и тия *** които пишат по форумите с партийните поръчения, че нямало такъв вирус.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8"Бедните" да пият чайчета и чакат стадния имунитет, дето очевидно го няма. Като нямате акъл и плюехте мерките по примера на безотговорните и алчни Президенто и Курделия, ще гледате болниците отвън. Както и аз, нищо, че спазвам мерките и не съм "беден". Кой изгони читавите българи зад граница? Простия и крадлив български народ.

14

ГосТ

преди 3 години

Конспираторите трябва да бъдат улавяни и заразявани след което, който оцелее, да бъде използван за донор на плазма.

13

Анонимен

преди 3 години

Безшумно оръжие за тиха война. Кога ще го разбере народонаселението?

12

Герб стадо

преди 3 години

Вирус няма, земята е плоска и финландия не съществува, Бойко ще изправи държавата март

11

Чичо до 2

преди 3 години

До 2 Еми няма го за обикновения българин. За това освен да се пазите само не виждам друго какво ви остава. Ако чакате някой да се погрижи - няма!

10

Анонимен

преди 3 години

"...одобрена е и от американските служби" - Супер! - а хладилните камиони налице ли са? А не е ли по-добре Германските служби да дасдат одобрение?

9

Герб стадо

преди 3 години

Това в момента е пълен хаос, за два дни починаха 300 души, в болниците просто изнасят труповете които са навсякъде.

8

Анонимен

преди 3 години

Я, Гардайски не бе ли в отбора на Мангъров? Коментара е излишен. Чугуненените глави и троловете да продължават с "ръсенето" на мозък във форума.