48

Бунтата

преди 1 година

Плашите хората и постоянно им набивате в главите страх!!!

47

Е не може

преди 1 година

без да одобрят американските служби. Ми нали 30 години все по техен тертип работите и стигнахте до кривата круша

46

Знаете кой

преди 1 година

40% и нагоре положителни. Намирисва ми на нещо наместено. Никоя друга държава няма такъв процент. Или с ПСР тестовете заразяват народа или фалшиви резултати за да наложат нуждата от масова ваксинация. Един вид опитни зайчета.

45

Анонимен

преди 1 година

Системата е предложена преди години, одобрена е и от американските службиТози е бил министър? За това сме на този хал!Не може да пренасяш нещо бездарно върху друго нещо! Имам в предвид, че американците или която и друга страна да е, имат винаги по различна медицинска база от България!Решението е специфично за всяка страна в зависимост от разполагащата база! Методиката може да унифицирана, но системата? Този няма никакво понятие от процеси! Извинете ми грубия тон, но ми писна да ни управл

44

Анонимен

преди 1 година

До 49"...Грипа не уврежда сърдечно-съдовата..."---------------Я пак, че нещо се бех разсеял. Ама този път по-бавничко и внимателно.

43

Анонимен

преди 1 година

До АнонименКакъв точно е тоя контрол, я да ми разясниш? Ти лекар ли си, че се изказваш толкова информирано. Най-вероятно си поредния провинциален плебейски общак, който е чул отнякъде поредната глупост. Грипа не уврежда сърдечно-съдовата система, Ковид - да. Грипа не причинява фибрози, понижаване на витален обем и перманентна дихателна недостатъчност.Та как точно те контролират, че не можеш да ходиш на чалга ли имаш предвид? Контролират те испушно с турски сериали и фейсбук, защо им е ковид?

42

Vako

преди 1 година

А сега пък .Много добре замисленоноако не си болен пак има вариант да си.това са глупости за деца и наивници.Професора да си сйкине дипломата

41

Марвин

преди 1 година

До българинПотърси в нета. Точно това изказване го има документирано. А тази статия е всяване на страх и паника. Вирус има, но няма да затрие човечеството, колкото и да им се иска на някои. Лошото е, че ГЕРБ се доказаха за пореден път като некомпетентни да се справят с кризата, така че задачата да се опазим става наша.

40

УМумуваУМвирус расте

преди 1 година

Народе, иде Усещащата Медицине УМ.

39

Анонимен

преди 1 година

Браво, а другите с пневмония и без симптоми, как да се доберат до помощ?

38

Извини се Радо

преди 1 година

Всичко се помни!Хайде дежурен в болницата,стига плямпане!

37

Анонимен

преди 1 година

Първоначало не разбираш, че го имаш и така докато го прекараш. Ако нямаше тест щяхте да си боледувате от грип и другите респираторни.

36

Анонимен

преди 1 година

Видяха че хората прозряха истината и сега започнаха с пропагандна като си измислят примери. Само плашат хората с грип. Ако имаш каквато и да е настинка можеш да направиш пневмония, но ако вече имаш пневмония ще имаш лека температура и нерядко хората я изкарват на крак, което може да доведе до усложнения.Когато не си добре се лекувай, това е и сега и преди.Тази паника и всяване на страх са нова техника за управление. Раята трябва да е под контрол.

35

Онзи

преди 1 година

Страхливите ковид зомбита ще се прецакат сами като си бият ваксината.

34

българин

преди 1 година

До: МарвинАз не помня Мутафчийски да е казва; че това било "просто едно грипче".Помня обаче другото, че "яко ще се мре".Това как да е, ако е казал за "просто едно грипче", то значи Мутафчийски е майстор на пропагандата, достоен наследник на Йозеф Гьобелс!Защото недоумявам как може грипния вирус да се омаловажава така, може би за да изпъкне коронавирусчето и да му порасте работата!?

33

Марвин

преди 1 година

А някой помни ли как Мутафчийски разправяше, че това било "просто едно грипче"? Интересно ми е да каже сега какво мисли.

32

Анонимен

преди 1 година

"COVID-19 - коварен, първоначално дори не разбираш, че го имаш"А в повечето случаи изобщо никога не разбираш че си го имал, освен докато не си направиш PCR тест и ти излезе положителен, или после се окаже че имаш антитела.Стига сте плашили хората! Вече има и грипен вирус - за него PCR тест няма ли?

31

Анонимен

преди 1 година

Корнелия излекувана, Гайдарски и той, да не говорим за Тръмп. За тях и тем подобни величия има всичко и оживяват. Обикновените хорица, че и лекарите *** като ***. В същото време протестират против правителството. Ега ти безотговорната тълпа от протестиращи. Дано не ги хване корона вируса до като им дойде акъла в кратуните.

30

nekoj

преди 1 година

До Анонимен 31Никъде професора не казва че при него е протекло 'ужасно'. Казва 'доста неприятн' - това му е оценката. "Ужасно" е в болницата. Който е влизал в болница - за каквото и да е надали би дал друго определение. Това е.Сегашния здравен министър каза преди седмица че 80% от хората или не го усещат или го карат много леко.

29

Тъп,крадлив БСПар

преди 1 година

Ша ми казват от некакъв си щаб какви парцали да си слагам на устата и в автобуся да ни съ натискам ду мацките с разкошни з,дници а да съм стоял на разстояние?!Чи аз кат ни съ видя с КОля,Драголя,Митя и Ваня,да си ударим по една водка,да убменим плюнка и пучи масали с малко мантрюги,чи то нийе живот ве!!Умрелия си е умрял,на живия му са такова!!Ясно!!Тиквата и измислените професори да са таковат в дипломите си!!Ша *** плаши Мутафа,чи ша са мряло?!Аз идин път шу умръ на пъпа на плеймейтка,вий мрети