174

Анонимен

преди 3 години

На мен маската не ми пречи да разговарям с другите хора, даже помага, защото намалява многократно риска да се заразим един друг.

173

Анонимен

преди 3 години

Защо вече не горят маски пред Президентството?Защото си размърдаха пипето!

172

???

преди 3 години

Колко ли хора ще умрат мърцина заради жаждата за власт на мутрите?

171

до 185

преди 3 години

маските са зада запушват ости!!!!11111 зада малчите!!!!!! милен тсфеткоф го каза това оште на времето а тои е много интелигентен човек и ние всичкото интелигентно хора го слушаме какво говори

170

Шаши

преди 3 години

Маската се носи на лицето. И според нас, всички които са истерясали трябва да си носят маските между бъбреците и бедрата. Там й е мястото.

169

Анонимен

преди 3 години

Некадърни управляващи мутри плюс ковид-иоти неносещи маски и неспазващи дистанция и резултатът е, че имаме всеки ден хиляди новозаразени и десетки починали, които вече стават над 100 починали.

168

Анонимен

преди 3 години

маските сазада малчите заштото запушват ости оште милет тсветкоф го каза това а ние всфичките интелигенит хора го слушахме мангароф сашто каза за маските такаче неме интереува виросат такав ниама тои е с цел масово чипиране на населението и особено балгаринат да го направият оште победен

167

Факт

преди 3 години

В Швеция новозаразените да повече от новозаразените в България. Инфото го има в нета.

166

Анонимен

преди 3 години

Не са 80% debilite както твърдеше проф. Иво Христов, ако четеш тоя jaluk сайт са около 99%. и една вметка,кво стана с Шевция, според изчисления вече трябва да е напълно обезлюдена, а то кво при население над 10 млн има по-малко болни от при нас, що ли така. Не ми отговаряйте...

165

1

преди 3 години

Защо вече не горят маски пред Президентството?

164

Анонимен

преди 3 години

"Обективния"защо вожда затвори месец Март цяла България при наличието на 13 заразени?Защо проспахме осем месеца през които това чудо беше се кротнало,защо сега,след като при над 40% от изследваните се установява ЗАРАЗЕН той се прави на луд? А това че някой искал да му дръпне черджето(власта)го е имало,има го,и ще го има,докато свят светува и то не само в България!

163

Реалист

преди 3 години

Досега 2413 починали благодарение на некадърността на мутрите и алчността им.

162

Шаши

преди 3 години

Стига с тези мерки бе хора. Вирус та вирус. Само за мерки се говори. Ако, 5к заразени, заразяват по 4/човека на ден, ще сме изкарали вируса до края на годината. Вие, като пиете ракия, оставете другите да си пият бирата на спокойствие. Никой не ви кара да излизате.

161

Обективен

преди 3 години

Същите хора, които цяло лято "протестираха" по площадите и обясняха как Ковид бил манипулация на управляващите, за да си запазят властта, горяха маски и т.н., сега недоволстват, че не били предприети сериозни мерки. Или сте лицемери, или ви тресе яка шизофрения. Вие едни елементарни неща като носене на маска в публично пространство, социална дистанция и миене на ръце не може да спазвате, защото ви "ограничавали правата", а сте тръгнали революции да правите.

160

Анонимен

преди 3 години

До изнервен"*** гадни ***"... Колко гербаджийско изказване. Можеш да продължиш с установените качествени изрази "ходИ пеша" и "аз съм *** и вие сте прости". На всеки с нормално функциониращ мозък е ясно, че баце стои безучастно и гледа как хората *** като мухи поради една единствена причина - не иска недоволство вследствие на по-сериозни мерки, защото това би му разклатило властта допълнително. Затова "мерките" на управляващите роботи се изчерпват с един зелен коридор. Неадекватност.

159

Анонимен

преди 3 години

Всеки който се бута по магазините и не спазва дистанция за мен е античовек и комунист. Това че носи маска не е основание да се бута в хората и да се качва на гърба им.Липсват му емоциите от виещите се опашки от по времето на тошовия рай!Липсва му топлото чувство от допира на красавицата до нечий бабин *** или наедряла лелка. Иска му се да е в претъпкана Икарус или трамвай. Другарството томли особено зимата.

158

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 170Научи се да ползваш запетаи, защото така нищо не ти се разбира от умотворенията. Къде се слагат запетаи се учи в първите класове на началното училище!

157

Анонимен

преди 3 години

Затворете моловете там е заровено кучето. Да останат само операторите на мобилни услуги, плащането на сметки и данъци, хранителните стоки и аптеките и банките и застрахователите но станалите магазини да почват да работят онлаин до края на кризата.

156

До изнервеният-168

преди 3 години

Основната вина е Негова на Борисов! Бедна България която не разполага с нормална здравна система,не разполага с пари,не разполага с кадри,не разполага с консуматив PCR тестове,какво и оставаше като решение? Бързи,адекватни и непопулярни мерки! Какво направи крадецът,див популизъм пъчене,празни приказки и четене на егото, и всичко това за да може да си си запази власта!

155

Веско

преди 3 години

До БацеАбсолютно! Питам КОЙ казва, че няма вирус. Това е класическа манипулация, принизяваща хората мислещи по-прагматично до .... дето отричат науката и вярват, че земята е плоска.