14

Gabi

преди 3 години

Я ТОЯ ПЛЪХ НА ЦАРЯ ПАК ЛИ ИЗПЬЛЗЯ

13

Анонимен

преди 3 години

Постната пица гарантирана от - герб

12

Гого

преди 3 години

Този пък кой беше?

11

Анонимен

преди 3 години

'' Неолиберализма - еманация на некадърността. ''...............Неолиберализма - еманация на много неща от които некадърността едва ли е на първо място ... добре е да имаш елементарна представа за какво говориш преди да се изказваш

10

Знае се!

преди 3 години

Все по-голяма и все по постна, от смес на фуражно зърно и трици, не става за ядене, но това е неолиберализма, те толкова си могат. Неолиберализма - еманация на некадърността.

9

АнатемаНаСашоНереза

преди 3 години

Както аз,така и ти, драги ми Католика,много добре знаем,че вкусната посипка(съдържанието) на пицата,за която иде реч отдавна я опоскахте с другатЕте от СДС-Шайката,БСП и НДСВ-Айдуците и ГЕРБ-Мошениците.Но ти не бива да плачеш,защото си взел своето.Няма вече нищо за крадене.

8

Анонимен

преди 3 години

А не се и съмнявам, че за държавните тър... теи има пари. Обаче какво ще стане когато свършат балъците, които работят и произвеждат нещо за да има пари за тези. Системата "много вожд, малко индианец" е до време. А после? Кой ще изкарва парите за леките в администрацията, за абонирате за социала и за пенсионерите? Е, тогава ще е интересно.

7

палячо!

преди 3 години

Комедиант такйв!

6

Анонимен

преди 3 години

Откакто глобиха Каролев, хазната взе, че се напълни. Трябва да го глобяват по-често.

5

дърт

преди 3 години

До Анонимен 7... и с по-тънко тесто.

4

V

преди 3 години

На Каролев винаги му е куцала икономиката. Ако МРЗ 500 лв е добро за икономиката първо германците щяха да го направят толкова ;) Не бива Каролев да се мисли за по голям икономист от дойчовците .Все пак не може да се вдига до безбожие но няма как да е по малко от 1000 ? за държава в ЕС .При това не някой ден .А днес .Всичко друго обезсмисля членството ни в тоя съюз .

3

V

преди 3 години

Аве стига с тоз подказ бизнисс .Няма бизнес.Путин им вика ЧАСТНИЦИТЕ :)А Каролев ко викаше че 500лв МРЗ било нормално за държава член на ЕС и то когато нямаше криза и тогава трябваше да се увеличи потреблението.А сега му бил голям данък труд .Ми той за тва е голям данък труд ве кароле.Щото като е малко МРЗ то ги водят на по малко пари назначени и който си плаща коректно му повишават данък труд.Заради Каролев и неговото извънземно МРЗ е голям данък труд ;)Не само VW бяка от ЕС и БМВ строи в Китай

2

Анонимен

преди 3 години

И все по-постна

1

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се направи реформа в кръчмарския бизнес, да се съкратят служителите, кръчмите да се продадат за 1 лев и кръчмарите да станат санитари.Ето една актуална реформа. Либертарианецът трябва да я предложи, ако не е менте като каролев.