224

Совершеньой

преди 3 години

Логично на някои места атмосферическитя условия като температура налягане и влажност олабват вирусченцето

223

Bond

преди 3 години

Явно в Нова Зеландия климата е неподходящ за развъждане на тикви и калинки.

222

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 249"Тоя с луканката голем комплексар.Богатите така не се хвалят.Само бедняците с комплекси се бият в гърдите-вижте ме , ям луканка от 25 лв.Гольооо! Кой те знае какъв го дъвчеш.."Ти си комплексар, затова си мислиш, че се "хваля". Аз казах, че има качествена по 25 и нагоре. Аз лично сам си правя луканки и суджуци. И ми излизат евтино. Но се иска да ви се работи, а на вас не ви се работи, затова жулите *** и ревете колко е несправедлив живота.

221

ГосТ

преди 3 години

бледолики, ти по добре се запитай откъде го имаш кафявия отенък, за разлика от албиносите от англия

220

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 237"Нали при соца не било истинско.Приведох факти, че сега не е истинско също. Не знаеш дали съм мързелив и беден. Написах, че купувам най-скъпите неща, но няма гаранция. Това е истината!"Напротив. Думите ти бяха, че едно време всичко било истинско, пък сега какво било. Я виж как обърна палачинката.Знам. За соца милеят хора, които сега са зле, а това са които не са полезни с нищо и никой не плаща за такива. Купуваш дръжки.Ако купуваше щеше да знаеш, че има прекрасно сирене

219

Авторитарен

преди 3 години

Нали искате да протестирате всичко, за да сте значими, да псувате и чупите на воля, но да се раграничавате от "провокатори". Ами тук няма кой да вземе такива мерки, щото утре ще го протестират, псуват и линчуват. Здрава ръка трябва, ама няма кой и даже и Гербаджиите омекнаха под ударите на собствения си некачествен материал. Недай боже да вземете и тях да съборите, еле тогава май наистина яко ще се мре...

218

Анонимен

преди 3 години

Тоя с луканката голем комплексар.Богатите така не се хвалят.Само бедняците с комплекси се бият в гърдите-вижте ме , ям луканка от 25 лв.Гольооо! Кой те знае какъв го дъвчеш..

217

Е

преди 3 години

Откъде да дойдат там - да доплуват ли ?

216

Емигрантка

преди 3 години

Те и в Австралия се справят успешно. На 26 милиона население има 95 активни случая, и това са авдтралийци пристигащи от чужбина,които са в карантинни хотели. Забранено е за туристи, вътре в страната вдичко работи нормално. А вътрешния туризъм си работи- държавата отпусна ваучери на гражданите да стимулира, цените на хотелиерите и авиолиниите са с намаление и хората си работят и почиват из страната. Строгите мерки се спазваха и имаше най а Азия за неизпълнението.

215

Анонимен

преди 3 години

До 232Аз помня много добре как спираха тока по няколко часа на ден. Тази "епопея" почна още през 82ра!

214

Хахахаха

преди 3 години

Разликата между Китай Япония Виетнам Лаос и Камбоджа е само в отенъка на жълтото

213

Анонимен

преди 3 години

Как?Еми лесно. Не гласуват за мутри, които да използват сенилни доценти за оправдание, че обричат хората на смърт за малко повече печалба.

212

Анонимен

преди 3 години

До 232Май продавахме на Турция тогава. Честно казано ,бях студент и нещо не го помня тоя момент. Аз мислех, че е от 1988. Не бях и 1 семестър в България.

211

Анонимен

преди 3 години

лекарите са тпи щото не са учили икономика.Който не е учил икономика е ***.

210

Анонимен

преди 3 години

Е китайците карантинират ама имат полиция.Там всеки е милиционер и слухти.Не помниш ли в НРБ как се живееше

209

Анонимен

преди 3 години

Китайците карантинират целия 5 милионен град, ако има и 5 корона вирус носители.

208

Анонимен

преди 3 години

До 228Не си прочел или разбрал какво е написано.Нали при соца не било истинско.Приведох факти, че сега не е истинско също. Не знаеш дали съм мързелив и беден. Написах, че купувам най-скъпите неща, но няма гаранция. Това е истината!

207

Франкофон

преди 3 години

Е ти кво очакваш от италианският лицей.Че то Италия е пдалка държава както и скапаният им език.

206

ГосТ

преди 3 години

Няма смисъл да се обяснява нещо на простолюдието доскоро работили по месарници и плод'зеленчуци откъде изгрява слънцето. Ай, радвайте се на хамбургерите, че скоро нема да има.

205

Анонимен

преди 3 години

Руснаците ни резнаха нефта като благодарност че ни взеха златото.