83

Анонимен

преди 3 години

Пачки, кюлчета, пищак.В спалнята лежи юнак.Кърти къркан. Фото щрак.А народът във батак.Инстумента Му във мрак.Няма помен, няма знак.Вред мисирките на крак.Трулю-трулю, ще крякат пак.

82

до 77 от славянин

преди 3 години

''Лечение няма... Всеки човек със здрав организъм се справя без никакви лекарства. Тези, които нямат имунен отговор на атаката от вируса са обречени.В болниците реално се пълни с хора, които са повече уплашени отколкото болни.''Всичко е вярно, а най-много последното изречение - със самовнушение човек може да се самоубие!

81

много тежко стана

преди 3 години

да си задръстен гербер - трябва по цял ден да обикаляш статиите и да пишеш че вскиички ще го минем:))))))))))това го приказват само тук между другото, отворете чужди сайтова и ще видитетова тук си е чист геноцидгербери, не се хабете, нито протестите нито Радев са виновни за 150 умрели на ден, ВИНОВЕН Е МРЪСНИКА НА СНИМКАТА И ВСЕКИ БЪЛГАРИН ГО ОСЪЗНАВА

80

Юкей

преди 3 години

BoJo се срещна с Бил Гейтс и още 10 чеърмен икзекютив офисъри на фарма компании да обсъдят рол-аута на ковид-19 ваксината в Юкей-откриване на центрове за ваксиниране в спортни арени и зали, шопинг центровете, а на военните е възложено да контролират масовото ваксиниране на британските тела. Дефенс министърът на Юкей обяви, че се създават хладилни складове -70C за съхранение на ваксините доставяни от производителя в Белгия което се определя като най-голямата логистична операция в Юкей след WW2.

79

Анонимен

преди 3 години

Е то не може да избягаш от вируса. Аз месеци наред се крих на вилата и пак се заразих. По добре да го изкарат всички и да го забравим по бързо. Иначе ще я влачим тая пандемия не се знае до кога.

78

Анонимен

преди 3 години

А Белорус защо не страда и всичко работи нормално? Кървавият комунистически диктатор Лукашенко защо не наложи забрана за събирания на публични места и насилствена принуда за носене на намордници за да потуши многомилионните, справедливите, демократични про-западни про-натовски, про-анерикански про-европейски протести?

77

ГосТ

преди 3 години

Аз на теб и хунтата ли да вярвам или на специалисти? Писал съм 100 пъти какво е лечението и как се прави.

76

ГосТ

преди 3 години

"Вие не разбрахте ли че няма спасение? Абсолютно всеки човек ще го изкара този вирус.просто се молете да е по леко и да оцелеете.Супер заразен е вирусът и нищо не може да ви предпази" Хахаха ама си личите герберотиквениците. Това на фона на Китай, Южна Корея, Австралия, Нова Зеландия, Япония, Австрия ли го разпрааш ? М?

75

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно. Всеки ще го изкара вирусът рано или късно. Той е толкова заразен че никой няма да се измъкне.

74

Анонимен

преди 3 години

Каквонсте осигурили бе толу..пи, 100 лв за тест, хората не се тестват защото нямат пари, който се разболее чака да му мине и да му се размине...осигурили били..ю

73

господин тиква,

преди 3 години

КОИ МЕРКИ ДА СПАЗВАМЕ?ГРЪЦКИТЕ ЗА ИЗЛИЗАНЕ С СМСИЛИ АВСТРИЙСКИТЕ СЪС СЪБИРАНЕ МАКСИМУМ С ДВАМА ЧОВЕКА?

72

отровна гад

преди 3 години

Напролет Бойко Борисов ще спечели изборите, Корнелия Нинова ще се обеси от яд, Мая Манолова и Христо Иванов ще подадат молби за членство в ГЕРБ, а Румен Радев ще отлети с частна ракета до Международната космическа станция с еднопосоен билет!

71

Заспал ТУЛУП

преди 3 години

Спя, спя цяла половин година. Като се събудя - същия бостан със същите тикви също толкова дейни същите мерки предприемат.Да не е спряло времето?

70

за мъртвите ще има

преди 3 години

ли?ще осигурим всички видове ваксинития , погребаните, в затворен ковчег без опелао и роднини

69

НА БОБ прогноза

преди 3 години

Спасихме икономиката гледам - сега да оправим мерките и теглилките!

68

Калеко Алеко

преди 3 години

Прав е ББ, спазвайте мерките иначе ще Ви третират като президента Радев, който натириха от Естония защото е бил контактен и не се е съобразил с това ... Нека не бъдем държавата на Радевците, така наречените Кремълски парашутисти, Беквокалисти на Импексова и фигуранти на Черепа ... !!!

67

мерач

преди 3 години

"Мерките", по един или друг начин, ще доведат то повече жертви от измислената пЛандемия, без мерки. Което е и целта - повече жертви, повече мерки, повече жертви... До пълна победа!

66

Анонимен

преди 3 години

Цяла Европа страда и затвори, на баце го е страх да направи същото. Защото ако се затвори държавата, трябва да се дават пари на неработещите, а хазната е на нула. Затова тиквундера ще крета докрая, а когато положението вече стане неспасяаемо, ще затвори защото няма да има избор. Тепърва чакаме нови глупости от управляващите мъдреци и техния пожарогасителен вожд.

65

ГосТ

преди 3 години

Лечение има ! Но то трябва да бъде навременно ! От Китай и Южна Корея казаха какво ползват. В резултат, ЮК 55 млн - 460 жертви, Китай 1.3 млрд - 4600 жертви. Добре ли е ?

64

Какво се случва?

преди 3 години

Някой може ли да ми обясни какво се случва в Германия? 83 млн. население, 818, 653 заразени и 12,919 починали. Повечето заразени и починали са бежанци и мигранти. И това е при положение, че от март населението масово се тества. Тези хора или имат най-доброто здравеопазване в света, или генетично наистина са по-устойчиви от останалите.