103

До 109

преди 3 години

Доколкото знам там умрелите с корона и сапътствсщо заболяване ги отчитат в бройките на сапътващото а не на вируса и затова процента им е нисък...

102

Анонимен

преди 3 години

Да бе да, Германия. Учителка в Бавария Мария Дългъчева разказва как лъжат и прикриват болни в нейното училище и как това е масово. Има имитация на дейност и имитация на грижа както за образованието, така и за хората, твърди тя.Хората навсякъде са еднакви, разберете го и се успокойте! И се пазете, щото няма кой друг.

101

Как да няма мерки

преди 3 години

Ами Многото Д-та които непрекъснато ни натякват да спазваме :Дистанция;Дезинфекция;Дисциплина;Д- витаминДвижение сред хора с маскаДръжте ръцете си винаги измити със сaпун... Само това спазвайте и бройките ще паднат... Но като гледам нищо от не се спазва и после Бойко виновен...

100

Дари ли плазма бай

преди 3 години

А народа се пита бай ***, дари ли плазма като преболедувал и придобил имунитет???!!!Тая ШМЕНТА КАПЕЛА нали УЖКИМ е преболедувал КОВИДА по документ, каза го и по ТВ и фейсбука ....и въпроса е дали е дарил плазма или пак ЛЪЖЕ!!!А дали въобще е бил болен след като се знае, че е СЪДЕБНО ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ!!!

99

Тошо

преди 3 години

Не е точно, че цяла Европа страда....а останалия свят, той не съществува ли......въобще има ли страна в която да няма заразен човек......?! И да има...скоро няма да има, това чудо на природата е като свински черва....без начало и без край!Предизвикателство и о голямоооооооооооо!

98

до 99 от славянин

преди 3 години

''Цяла Европа страда, но да се бях родил там, те сега малко ще пострадат, а ние страдаме цял живот.''Грешиш фатално, глобалният терор тепърва започва, след тази ''пандемия'' са ни приготвили друга още ''по-страшна'', за нея също ще ни ваксинират, та въобще не бързай да завиждаш на Европа! Предстои също както знаеш глобално налагане на 5 G мрежата със всичките и последици! За останалите компоненти от глобалния терор сам ще разбереш!

97

Анонимен

преди 3 години

Защо трябва да страдате хем от коронакризата, хем от герберската тоталитарна диктатура? Вместо само да страдате, вземете махнете диктатурата и после си страдайте, като останалите европейци с 2000 евро на месец помощи за всеки.

96

Анонимен

преди 3 години

Ами то нали това ви е целта - да страдаме!

95

Анонимен

преди 3 години

Тоя биБитко явно си е поставил за цел да умори 2 съсловия, на учителите и на лекарите. Както е тръгнало не само че пенсионния фонд ще излезе на супер печалба но и здравната каса и дори МО. Стара като света мисъл НЯМА човек, няма проблем. У нас обаче е по обхватна няма пенсионери, учители и лекари, има за асфалт в излишък.

94

Долу маските!

преди 3 години

Долу маските!Долу маските! Долу маските!

93

Анонимен

преди 3 години

Цяла Европа страда, но да се бях родил там, те сега малко ще пострадат, а ние страдаме цял живот.

92

Анонимен

преди 3 години

Епидемиологичната обстановка у нас вече е път да стане катастрофална. Работата не е само в това, че по брой потвърдени случаи на 100 000 души от населението вчера ние излизаме между първите пет страни в света с тенденция в близките дни да станем лидери в тази печална класация. Ние сме единствената от най-тежко засегнатите страни, в която се тества съмнително малко от страна на държавата.

91

Анонимен

преди 3 години

Най-разумното в момента е да се разпуснат всички ученици за онлайн обучение до края на декември например и да се види това как ще се отрази на заболеваемостта. Не може да се бездейства и само да се отчитат нарастващите бройки болни и да се твърди, че всичко е по план и е нормално...Или може би наистина върви по плана на Ердоган да не се празнува Коледа в България. Знае ли човек...

90

Sp

преди 3 години

В България няма никакви мерки батювата! Тука чакаме да почнат да мрът по улицата за да почнем да спазваме каквито и да е мерки!

89

имало едно време

преди 3 години

едни големи диктаторихитлерсталин ким чен ирпосле дошли саддамкадафилукашенкои после се родил тиквун от село Банкя и засенчил всичките отгоре:)

88

Анонимен

преди 3 години

Самодоволството, месията...

87

Анонимен

преди 3 години

Спазваме ги Бокич, ти си ни бащицата и те слушаме :))) Нема да се притесняваш, изпълнителни сме :)

86

Анонимен

преди 3 години

"включително и с помощ за служителите от етнографските музеи"айде стига - тези пък колко на брой са? никога няма да се оправим...

85

Анонимен

преди 3 години

База има, болници има, легла има, обаче доктори и мед сестри няма. Изгонихте ги през демокрацията по време на европейския ни просперитет и непрекъснат икономически растеж. Резултат от този икономически бум - 40 млрд. лв. външен дълг само за последните 10 г., 1/3 по малко население и най малка продължителност на живот. А да, и половин милион дето чакат подаяния във вид на топла храна веднъж дневно. А после Тодор Живков бил фалирал държавата. Тия и карикатури негови не са. Нищо не са

84

Анонимен

преди 3 години

Създателят на ваксината на Пфайзър - Сахин, заяви пред BBC's Andrew Marr Show, че джаба се нуждае от време да започне да действа, и че животът няма да се върне към нормалния си ритъм преди СЛЕДВАЩАТА зима.