143

Анонимен

преди 3 години

Цяла Европа страда, а тоя се разхожда с джипката да го плющят разни кметове из ловните стопанства. Съд трябва и присъди за тия национални предатели, начело с Лойко, ГЕРБ, ДПС и т.нар. Патреоте - ***!

142

Истината

преди 3 години

Абе цяла Европа плаща на хората да седят по домовете.И тестовете са безплатни .А тук на смешните заплати и високи сметки теста се заплаща .

141

бацо

преди 3 години

Герберасли *** деца и внуци на комунистически престъпници . Пандемията в БГ се дължи на калинки като вас.

140

Анонимен

преди 3 години

EK не предлага ваксини, тя ги налага ! Договорите са подписани още през април, когато се появи фейкдемията. Малко странно нали?

139

Иде!

преди 3 години

До Коледа почват ваксинациите - пазете се дотогава! След това си свиркайте - икономиката излита като самолет нагоре!

138

ГЕРП ТРОЛОВЕТЕ

преди 3 години

Как се разпознават ГЕРБАВИТЕ *** има два типа едните тип ТОНКАТА който най вероятно го прави от убеждения или е изкопан от някоя калинка :)И втория тип професионалиста трудно отличим от масата, спазва опорната линия като подвежда мнението в нужната посока, примери / какво повече може да се направи , никой не спазва нищо, виновни са тези който гориха маски, справяме се добре скоро стаден имунитет/ като винаги така е насочен коментара, че да не се свързва със ГЕРП, и резултат ОДОБРЕНИЕ.

137

Недоразбрал

преди 3 години

до БацетоПак Борисов ви крив,че ви спаси кожите през пролетта,а вие не го послушахте а се мятахте като бесни и имитирахте велики въстания по точно велики простотии!!Важен беше Грипена с вдигнатото юмруче,а на Бойко му набивахте обръчите!!Е той какво повече да направи,след като всяко негово действие което ви спасяваше беше овиквано и оплювано?!Това,че сте *** и че ще *** яко на мен ми беше ясно още тогава.Сега дойде време да си платите за тарикатлъците!Да ви спасява вашия кумир Ветов

136

Анонимен

преди 3 години

Сачевата много и гила маската поне един човек да видя дето маската да му отива повече от без маска. Обачи не мога да разбера здравния министър професор, добър и интелигентен и образован човек не му ли неудобно да стои на една маса със всичките тия "хора", особено срещу тази жена, мисля че дори да го виждам в гръб но ми се струва че той изпитва някакво неудобство от това. Не му завиждам падна му се трудна ситуация но поне той се справя донякъде добре но за другите не мога да кажа изобщо нищо добро.

135

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Стига с тая лъжлива пандемияДори да си прав и да те подкрепям не мога да разбера защо сам на себе си не си слагаш лайкове отдавна те наблюдавам ти това го пишеш много пъти почти всеки ден те засичам но защо не си сложиш поне един лайк самия ти.

134

Недоразбрал

преди 3 години

В началото на Март в Испания имаше 10 000 заразени и 3500 починали,а в БГ бяха 100 заразени и 20 починали!!Щабът ви призова да спазвате мерки,за да сте предпазени и да не се стига дотук.Но вие си го преместихте в другия крачол!!Последвахте св,инаря от Ямбол и се отдадохте на вакханалии с яйца,домати,врещяхте като ощавени,без маски,без дистанция!!С,винаря се подигра още на Шипка и многократно след това,но вие го следвахте!Тогаз Мутафчийски предрече,че ще се мре яко и позна!!Сега пак някой ви крив

133

Анонимен

преди 3 години

Стига с тая лъжлива пандемия никакви мерки никакви маски долни *** оставка и то веднага всички гербажии до живот затворени

132

хирург

преди 3 години

До ЧокоХей,отвореният!Не е задължително да си инфекционист за да лекуваш ковид пневмония.Ние всичките сме преди всичко лекари и много добре ни е ясна схемата на лечение при леки,средно тежки и тежки случаи!!!Всички сме се дипломирали като лекари,работили сме по-старата гвардия обща медицина и сме виждали грипни епидемии много по-страшни от ковид-19 а чак после сме специализирали!!!Така че по-добре си трай а не ръси глупости!!!

131

Анонимен

преди 3 години

Баш па цялаааБаш па меркиии.

130

LOl

преди 3 години

Какви мерки какви ПЕТ лева :))Това не са мерки при такъв процент заразени, това е ИМИТИРАНЕ НА МЕРКИ !@!!Няма ли кой от Европа да ви набие по чугунените тикви че така не става....

129

Анонимен

преди 3 години

бибитко : колко много легла има в болниците с жипката минах незаети бол, особено в отделение морга. Обадиха се от БПЦ(църква) че при тях има стотици свободни места.

128

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"че в болница тр. да влизат само тежките случаи с придружаващи заболявания."Ако мислиш, че и тогава няма да свършат местата в болниците - грешиш.

127

Анонимен

преди 3 години

Тази банда клоуни пак ли се е събрала за една снимка да имитират някаква дейност?

126

До Сандо

преди 3 години

Ами инвестирайте в производство на чували бе. Докато сте живи поне някой лев да направите, да има за внуците евентуално ако са живи.

125

От погребална

преди 3 години

Агенция "ПОСЛЕДНА ГРИЖА" изказват най дълбока благодарност на доц. Мангъров и президента Радев!

124

Сандо

преди 3 години

да не стане само така че по някое време да се чудим къде да ги прибираме труповете