12

До Боби

преди 3 години

Браво Боби, важното е ти да си вярваш. Със силна вяра, някой ден и СССР ще се върне.

11

Анонимен

преди 3 години

До БобиИ сметките ти за цената на Фалкън 9 са криви. Тя струваше толкова и преди преизползването. Просто не намалиха цената и прибраха печалбата, щото нямат конкуренция все още. Реално обаче цената на килограм товар падна, защото днешната Фалкън 9 е почти три пъти по мощна от старата.

10

Анонимен

преди 3 години

До БобиСпейсЕкс има наети 3 стартови площадки и строи четвърта за Старшип. Има един център за разработка на сателити и два центъра за разработка на ракети. Това прави с пъти по малък бюждет от Роскосмос и 1/20 брой служители. Роскосмос строиха един безполезен космодрум на майната си за да откраднат парите. Мирише на комунизъм! Руската космическа програма няма бъдеще при това управление. Вече копаят дъното. Било каквото било. Сега гледаме американските частни компании и Китай.

9

Анонимен

преди 3 години

На всяка стъпка дето прави тая компания излиза цяло стадо мучащи да дуднат : измамник, лъжец, ***, а рашша..., кравар, *** то ел. колите, работи на загуба, ще фалира... и тн. и тн. и тн.А компанията си прави полети, оряза цената за изстрелване на килограм с 50%, майстори най-мощната ракета в човешката история и изстрелва повече тонаж от няколко космически агенции взети заедно. Ама нищо, тя действителността няма общо с критикарството, понякога си има обратна зависимост.

8

Анонимен

преди 3 години

Хахах някой май сърба водка и плаче в нервен срив

7

До Боби

преди 3 години

И защо всички частници избират Спейс Екс да пращат сателити, и за тях ли плащат от Пентагона?

6

Анонимен

преди 3 години

Днес_БГ, кога ще сложите регистрация за да четем по-смислени коментари?

5

Зозо

преди 3 години

Хахахаааа, ей ся Боби-турбото ще ви убеди в руското вселенско превъзходство :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Докторите да дойдат :)))))))))))))))))))))))))))))

4

Зозо

преди 3 години

До Анонимен .....срамното е че 10 години американците се возиха като ръчен багаж на ракети от разпадналия се и фалирал Съветски съюз, а руснаците даже и при този фалит и мизерия си запазиха статута и поддържаха МКС.....Хахахаххааааааааа, другарю ти от коя планета падаш? Финансирането на кораба Союз бе изцяло от НАСА. Ся като им врътнат кранчето, кораба Союз остава на анимация :)))))))))))))))))))))))))) точно като новата Волга, Су-57, невидимата ракета :)))))))))))))))

3

Анонимен

преди 3 години

Изстреляни ракети през годината до днес.SpaceX 20Русия 12

2

Анонимен

преди 3 години

яд ли ви е

1

Анонимен

преди 3 години

Капсулата "Дракон" на "Спейс Екс" се скачи с МКС, благодарение на взаимстваната руска автоматична система за насочване и скачване.Употребяваме взаимствана, за да не кажем откеадната.