24

БОЗА

преди 3 години

НЯКОЙ може ли да цитира поне едно запомнящо се състезание на този човек (с правилният тен)?Изобщо нещо, каквото и да е свързано с Хамилтън?Абсолютно безличен и обикновен добър пилот, като повечето, които карат в момента!Докато за Сена, Шумахер и други от близкото минало, пълно е в нет-а с безсмъртни случки, моменти, клипове, истории и т.н. върху които може да се говори, спори, възхвалява или оплюва!Аз а Хамилтън, освен за тенът му, заради който основно го лансираха преди години, друго - НЕ!

23

БОЗА!

преди 3 години

Ами не е добър! И като отношение и като каране - нищо запомнящо се.Дали са му най-добрата кола и лепи победите една след друга. След година-две, никой няма да си го спомня.Още по-малко да може да цитира някоя негова надпревара или изпълнение.Единственото с което ще го запомнят е тенът му!То реално вече F1 е пълна боза: няма коли, няма двигатели, няма битки. Превърти гумите и "леле как ще изкара до края",блокира гумите и аре в бокса за нови,тръгне да се бори - ау наказание или заповед от бокса!

22

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Тия по долу изброените си ги гледал само на снимки ,***......И никога не си стъпвал на писта.....

21

До Ха-ха ха

преди 3 години

Явно си младок!.Ако ще говорим за истински къде оставяш Джеки Стюърт,Джим Кларк ,Греъм Хил и страхотните битки през 69те и 70те. Страхотни години,страхотни пилоти Тогава не беше пародия.Формула 1 не започва през 90те,млади момко,когато всичко започна да зависи не само от пилотите ,а отавтомобилите.Нищо против Сена ,Шумахер,*** но ...технологиите съсипват полека лека истинският спорт!!!

20

Анонимен

преди 3 години

Ред е вече следващия , да е и лбгт ориентиран веган, че да го избутат до поне 10 титли.

19

Ураааа

преди 3 години

Жалки души сте, кажете едно добър е !!! Българският футболен фен харесва ЦСКА,ЛУДОГОРЕЦ,ЛЕВСКИ, Там афроамериканци нема!!!!!

18

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА !!! 19Екълстоун е показал в последната си книга на корицата кой е най-великия, кой е най-големият пилот в света.

17

Анонимен

преди 3 години

Гуми Карфиола сега какво ли е казал при спечелването на 7-*** титла от Люис? Поздравил ли е Световният Шампион?

16

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Това е една пародия на F1.Истинската формула беше с 12 цилиндровите болиди.Великите Сена,***, Шумахер бяха бойци и да се гледат състезанията си беше празник.Сега някакви деца се опитват да се състезават....Скука...

15

Анонимен

преди 3 години

Отдавна не гледам Ф1 заради тоя, нещо много ми е противен, не е заради кожата, не съм расист, просто кофти характер

14

SHEFA

преди 3 години

-НЕМОЖЕ НИКОГА ДА ГО ДОСТИГНЕ-ШУМАХЕР Е Н-ЕР 1.-ШУМАХЕР СИ ОСТАВА ШАМПИОН.

13

evard

преди 3 години

Този е много далеч от класата на Шуми и Севна.

12

Анонимен

преди 3 години

Не съм го гледал но със сигурност му липсва нещото за да се доближи до бранда шумахер

11

Анонимен

преди 3 години

До 12. Почти на една и съща дата

10

Анонимен

преди 3 години

И двамата са родени на една и съща дата.

9

Анонимен

преди 3 години

Ако Шумахер не се беше пребил, щеше да има равен брой титли с него друг път.

8

формулясъл

преди 3 години

до ЕккркГори ти бушона подсиления на тебе.Повредата не е в твоя телевизор.

7

Анонимен

преди 3 години

До ЕккркФ1 е -конкуренция -технология -напредък , та начи, не горят бензина напразно

6

Цоки

преди 3 години

Както казва един американски комедиен актьор,,Гледах Формула 1 и установих,че ако тръгват навреме,няма да им се налага да карат като луди". Гот,а ???

5

Скучничко!!!

преди 3 години

В днешно време огромно значение за съжаление има колата а не толкова пилотът.Времената от преди когато ставаха страхотни двубои и изпреварвания почти изчезнаха.Сега коментаторите се мъчат по някакъв начин да създадат напрежение но в общи линии състезанията текат монотонно и почти винаги се знае челната тройка-четворка.Всяка друга победа е ОГРОМНА ИЗНЕНАДА!!За това и гледаемоста в последните години намалява!