14

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКъде е тая руска ваксина бе, освен в репортажите на ТАСС някой виждал ли я е? Като е толкова успешна - що не ваксинираха руските депутати, ами си я крият?Като е толкова добра, що ваксинираха дъжерята на Путин, ама не и Путин?Демагози!

13

Анонимен

преди 3 години

Винаги може да поканиш някой дървен философ да коментира нещо и да говори общи приказки.Преди месеци нали имаше едни корифеи от БАН, които разправяха какви уникални лекарства и молекули имали, ама били прекалено ценни и затова си ги пазели?Що не напишете нещо за тези "велики и уникални" лекарства? Или май те са само в главите на бан-ските старци?

12

АнонимеН

преди 3 години

ТОВА НЕ Е НИКАКВА ВАКСИНА!!!ЗАРАЗЯВАТ ВИ ДИРЕКТНО С КОРОНА ВИРУС ЗАМРАЗЕН НА -80 ГРАДУСА И ТАКА СЕ ОЧАКВА, ЧЕ Е ОТСЛАБЕН!)!!ТЕСТВАНИТЕ Я ИМА 400 ДУШИ Я НЕ!!! ОТ КЪДЕ ЩЕ НАМЕРЯТ ТЕ 44 ХИЛЯДИ ДУШИ, ЧЕ И ДА ГИ СЛЕДЯТ! АЛА БАЛА АЛАИ Е ТЕСТВАНА НА МЛАДИ И ЗДРАВИ ХОРА КОИТО СИ ГО ПРЕКАРВАТ КОРОНА ВИРУСА БЕЗ ПРОБЛЕМ!!!----------------------------------ТАЗИ ПСЕВДО ВАКСИНА ЩЕ ДОЗАРАЗИ НАСЕЛЕНИЕТО И НИЩО ПОВЕЧЕ

11

Съмнително

преди 3 години

Потърсете информация колко съдебни процеси е имало досега от пострадали потребители на лекарствата на Pfizer. Тази корпорация не е известна точно с грижата за безопасността на продуктите си. Не ми се вярва изведнъж да са станали върли хуманисти и филантропи.

10

1234

преди 3 години

Ваксина на фирма на борсата !?!? Мениджъри интересуващи се само от цената на акцията и дивидента?!? Не благодаря, ще чакам руските. Там принципът е друг, юдеиските борсови игри не важат. Как да вярвам на западна фирма като накрая всичките ги хващат че са лъгали в това което правят ФВ, Уайърдкард, Мерцедес, БМВ, БАСФ и минават само с глоби по малки от нанесените щвти.

9

Анонимен

преди 3 години

Преяждането с кадаиф и баклава е много полезно за немските учени и води до неочаквани научни пробиви!

8

Анонимен

преди 3 години

Османска ваксина, създадена една вечер, изпълнена с нега, докато Юсуф подрънквал на саз, галейки бутовете на Гюзлем...Доверявам и се напълно, няма начин да не работи!

7

redordead

преди 3 години

до 2 - разликата е, че тези 90%, ако приемем, че всичко е наред, не се разболеят, няма да бъдат и приносители, тъй като анти телата от вкасината ще убият вируса.Докато в др. случай, който описаш за 80-те %, на които нищо им няма - те може да са безсимптомни, но да са приносители.Демек, с ваксина се изгражда стаден имунитет, който ще пази максимлано тези 10%, които нямат положителна реакция.Няма ваксина в света, която да покрива на 100%.

6

Анонимен

преди 3 години

Аз поръчах 200 броя за моите танзанийски кози. Не че са болни, просто да мога да ги следя онлайн ако някоя хване грешния път. Да ми е мирна главата.

5

Анонимен

преди 3 години

Рибата още в морето те понесли тигана. Оставете тея ваксини за догодина, сега децата да се приберат в къщи на онлайн обучение и ограничете пътуванията с градския транспорт.А 90% успеваемост и ефективност при ваксините има и той е финансов за фармацефтичните компании.

4

Анонимен

преди 3 години

Доверяваме се колкото на нещо което съдържа веществото ЛУЦИФЕРаза и три вида наночасти.

3

Анонимен

преди 3 години

Do Dnes.bgpo-losha snimka na Prof.Aleksandrova ne namerihte li?

2

Анонимен

преди 3 години

Без ваксина: на 80% нищо им няма, 15% леки случаи, 5% тежкиС ваксината на Пффффф...айзер: на 90% нищо им няма, 5% леки случаи, 5% тежкиМедиите: 90% ефективност! Научен пробив! Спасени сме!

1

Факт

преди 3 години

Без ваксина има 98% вероятност да се излекуваш без някакви усложнения .