87

до 90

преди 3 години

Стана ми жал, като прочетох този коментар. Нека ти обясня нещо за тази мрежа. Регистрирай се без име и без снимка, ако искаш... Ще видиш обявите и ще кандидатстваш, но не през Linkedin, той не служи за тези цели... Моля те, ограмоти се! Срамота е човек, който твърди, че е с комютърна грамотност и знае езици, да говори такива небивалици... Повярвай ми, говориш тотални небивалици...

86

Анонимен

преди 3 години

До до 88Точно направо те зачеркват ако не им хареса нещо. Все едно искат да си всичко от аакадемик на БАН по правопис до ИТ робот.

85

До 90

преди 3 години

Никакви снимки не са нужни в LinkedIn и през него не се кандидатства за работа, той само пренасочва директно към сайта на компанията. Просто спри с глупостите си, ясно е защо не можеш да си намериш работа. Ти си функционално неграмотен.

84

До 88

преди 3 години

"Връски", "расходи"... Да не продължаваме... Пълна нула, пълна. За чистач може и да те вземем, ама надали...

83

Анонимен

преди 3 години

До до 85В Linkedin всичко е секретно и трябва да се регистрираш със снимка и ако не им харесаш, после те набелязват за белязан и хептем всеки те реже за работа.. Това е най-корумпираната система с връзкарство и рязане.

82

до 88

преди 3 години

"връСки"? И ти ходиш по интервюта за интелектуален труд? Напусни, слаб 2! Вън!

81

Анонимен

преди 3 години

До дo 83Кандидати казват че кандидатстват и им отказват. Явяват се по 1000 човека и вземат само 1 вероятно с яки връски. Накрая се отказат и да кандидатстват защото минават години а расходите за тези конкурси не са никак малко и минава много време и накрая стават келнери по заведенията и чистачки или по тоалетните на запада. Няма друга работа освен ако не си роднина на Борисов.

80

до 85

преди 3 години

Една ИТ компания изобщо не е само ИТ, това се опитвам да кажа... Какви ли не длъжности има... Ако ти кажа, че в последната ми компания бяхме наели масажистка и пилатес инструктор на заплата, няма да повярваш, ама на- факт е.

79

до 85

преди 3 години

HR Associate търсим с английски и немски да прави пейрол в няколко държави. 2800 бруто. Имаме и Junior HR позиция- 2600 бруто. Имаме и HR Business Partner- 6500 бруто. Нова компания сме. Имаме и facility management позиции от 2500 нагоре. Не даваме изобщо най-високите заплати, но сме около средните. Къде ги гледаш тези обяви, не знам. Отвори LinkedIn, бе човек... Погледни офертите, кандидатствай. Сериозните компании са там...

78

Анонимен

преди 3 години

До дo 83Никой не говори за IT. Няма как всички да са само IT. Говоря за куп Административни позиции, ТРЗ и т.н.

77

дo 83

преди 3 години

Търсим Customer Support Engineer- около 3000 бруто начално. Никакви IT знания конкретни не са нужни, фейк IT позиция е. Предимно работят хора на по 22 там, колкото да се издържат. Имаме над 20 отворени такива позиции за фейк ИТ. Имаме и истински позиции за хора с опит за по 10-12к и нагоре. Наистина не знам къде ги гледаш тези заплати... Отвори LinkedIn, виж обявите. Има хиляди фейк ИТ, маркетинг, реклама, инженерни неща (да не ме нападнете, че са ИТ и само там има добри пари).

76

Анонимен

преди 3 години

До до 80Най-смешното е, че и аз преди 15 години взимай над 1200 лв, ама сега Covid, ала бала и 800 лв. Ако искаш! ОТВОРИ *** и ще видиш.От 80

75

до 79

преди 3 години

Жена ми работи 3 години в Лидл с немски и английски в маркетинг отдела им. Взимаше начално 2700лв. бруто с магистратура без капка опит в каквато и да било друга фирма. След 3 години стигна до 3500, които й бяха крайно малко и напусна за 50% отгоре. Не знам как е възможно да имаш толкова ниска самооценка, че да тичаш за касиерка, при условие, че твърдиш, че имаш висше?!

74

до 80

преди 3 години

Абе смешка мила, къде ги дават тия 800лв., бе мама му стара?! Как аз още от 21-годишен (преди 12 години) за по-малко от 1450лв. не съм работил (преди 12 години, човек, а сега да не ти казвам колко взимам). Извинявай, учениците бутат колички в Икеа за 1000лв., а касиерките в Лидл взимат начално 1600 и отделно ваучери за храна, частно осигуряване и какво ли не. Жена ми е по същия начин, като мен откъм пари, а работи в корено различен сектор. В немска компания е тя, а аз- в швейцарска.

73

Анонимен

преди 3 години

Пак глупости! Такива пари дават само на наши момчета и момичета завършили Нов Български, за останалите 800 лв и осигуряване на минималната заплата. Нали и аз съм магистър и ходя по интервюта, та виждам какво е. Висше образование, езици, компютърна грамотност, шофьорска книжка и 800 лв. Ако искаш!

72

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости. Бачках в международна фирма с 2 езика с висше и 1 година бачкане в чужбина за 1300лв, след като съкратиха доста персонал заради "кризата' кандидатствам за касиер на Лидл за същите пари и ми казват че не отговарям на изискванията им... Понякога че много квалифициран не е на много добре. Трябва да съм мега *** , че да ме вземат на работа в някой склад за реално същите пари.

71

Анонимен

преди 3 години

Значи цената на купените дипломи се е покачила!

70

Кирчо

преди 3 години

Единственото което помня от виШето си е поренето на колежките. Останалото е напълно излишна информация

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63Всички задачи ли решаваш. Щото в реалния живот повечето задачи са много трудни или нямат решение.

68

Анонимен

преди 3 години

Новите висшисти, но те получават предимство че научават нови неща безплатно по държавна поръчка без да плащат. А старите висшисти не могат да се преквалифицират и след 3-4 години ги изритват от ИТ и ровят кофите.