19

Анонимен

преди 3 години

Стойчо, Дупница те чака.Лекар ли си или бърборко.Отивай и си лекувай съгражданите.

18

Некъф

преди 3 години

Едно адекватно обяснение, а не като ония дето разправяше за чували с трупове !!!

17

препеченица/сливовиц

преди 3 години

Ами то...бай Стойчо казва същото като доц. Мангъров!!!! Паникааа! Паниката ни убива...не вируса...Ха наздраве!

16

ЦИНИК

преди 3 години

Язе точно тва напраих.Сварих на казаня 40литра 55градуса антибиотик и утре вечер жа ода пак да нося другата джибра!.Ракията !!! Вечното ликарство на българина.

15

Анонимен

преди 3 години

Хората, които се презапасяват с лекарства повече от необходимото и така лесно са склонни да си изписват антибиотици и безразборно да ги приемат, са също толкова безотговорни, както и тези, които грам не спазат нищо, да не говорим, колко опасности крие такъв прием на лекарства.

14

Анонимен

преди 3 години

Презапасявайте се че нали знаете кво става в България всички системи включитрлно и здрвната едва кретат.После като ви притрябва ще се окаже че няма внос и сте си заминАли.

13

Ужас

преди 3 години

Съгласен съм със статията и казаното. Вируса е навсякъде и почти всеки ще се срещне с него, друг е въпроса, дали ще развие симптоми и какви.Но не съм съглсаен, че само 20% проявяват въобще някакви симптоми. Лятото може би, но сега мисля 40-50% го карат с проявени симптоми! Имам много познати с този вирус и всички имат някакви оплаквания! А някои от семействата им нямат, т.е. те са безсимптомните.Заразените, поне в София са 3-4 пъти повече от намерените.

12

ИСТИНАТА

преди 3 години

Когато ВСИЧКО Е В ХАОС.АЛГОРИТМИТЕ НЕ РАБОТЯТ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЛКО СА ЗАРАЗЕНИ КОЛКО СА КОНТАКТНИ.КОГАТО МИНИСТЪРА КАЗВА ИМА А ТО НЯМА.ИНСТИКТА ЗА ОТЦЕЛЯВАНЕ Е ПО СИЛЕН ОТ МНЕНИЕТО ВИИСТИНАТА Е ЧЕ И ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ТОЧНО СТАВА НО ВАЖНОТО Е ДА ПЛЯМПАТЕ.ЛЕКАРСТВАТА СЕ ИЗНАСЯТ Д ЦЕЛ ПЕЧАЛБА НИКОЙ НЕ СЕ ЗАПАСЯВА ИЗНАСЯТ СЕ.

11

Анонимен

преди 3 години

Сега закъсаха и за лекарства. Освен, че в болница не можеш да се уредиш, но и антибиотик няма откъде да си вземеш. Тая работа така с призиви няма да стане!

10

Мангъров

преди 3 години

Ако до май месец вируса не изчезне, ще си скъсам дипломата..... Мангъров, чакаме да си изпълниш обещанието..

9

Анонимен

преди 3 години

Абе не се презапасявайте, ама все приказвате, че нямало да ни излекуват в болницата, нямало лечение. Сега взеха да приказват, че въобще няма да приемат в болницата, за да не се задръсти системата. Само който ще умира ще го вземат, че да не умре вкъщи, а в болницата. Е, какво да правят хората? Дори и антибиотик да не си вземат, а направо на погребална агенция ли да се обаждат? Никой не иска да помогне, тогава търсиш всякакъв вариант да се спасиш преди да дойде погребалния.

8

Дядо от село

преди 3 години

Когато от всякъде ни казват да не се страхуваме, значи положението е страшно.

7

Анонимен

преди 3 години

Напълно прав и казва същото като Мангъров!

6

Анонимен

преди 3 години

След като определени лекари се заиграха със нашите страхове за да забогатеят и те и аптекарите ще се презапасяваме. Свободата на словото се е превърнала във свобода на лъжата. Демократизирането се е превърнало във мафиотизиране и култ към парите. Ще правим каквото си искаме.

5

Потресена

преди 3 години

медикът съветва болните с коронавирус под карантина да се разхождат в парка планината дори по улицата! Какво се случва всеки вече почна да дава съвети на посоки - един ти казва да се лекуваш от първи ден че е късно, друг в болница да ходиш като почнеш да посиняваш, трети че антибиотици не трябва, четърти че трябва, пети че кръвната плазма е панацея, шести, че не върши работа. Ще побъркат народа.

4

И да искаме няма

преди 3 години

Антибиотици в аптеките няма!

3

Анонимен

преди 3 години

Без рецепта не дават антибоиотик,така,че хората не могат да се презапасяват. Явно антибиотицете се покирха умишлено. Кой носи отговорност за това?

2

GG

преди 3 години

Кратко, точно и ясно !!!

1

Анонимен

преди 3 години

Браво! Едно адекватно обяснение на ситуацията!