19

Анонимен

преди 10 месеца

Стойчо, Дупница те чака.Лекар ли си или бърборко.Отивай и си лекувай съгражданите.

18

Некъф

преди 10 месеца

Едно адекватно обяснение, а не като ония дето разправяше за чували с трупове !!!

17

препеченица/сливовиц

преди 10 месеца

Ами то...бай Стойчо казва същото като доц. Мангъров!!!! Паникааа! Паниката ни убива...не вируса...Ха наздраве!

16

ЦИНИК

преди 10 месеца

Язе точно тва напраих.Сварих на казаня 40литра 55градуса антибиотик и утре вечер жа ода пак да нося другата джибра!.Ракията !!! Вечното ликарство на българина.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Хората, които се презапасяват с лекарства повече от необходимото и така лесно са склонни да си изписват антибиотици и безразборно да ги приемат, са също толкова безотговорни, както и тези, които грам не спазат нищо, да не говорим, колко опасности крие такъв прием на лекарства.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Презапасявайте се че нали знаете кво става в България всички системи включитрлно и здрвната едва кретат.После като ви притрябва ще се окаже че няма внос и сте си заминАли.

13

Ужас

преди 10 месеца

Съгласен съм със статията и казаното. Вируса е навсякъде и почти всеки ще се срещне с него, друг е въпроса, дали ще развие симптоми и какви.Но не съм съглсаен, че само 20% проявяват въобще някакви симптоми. Лятото може би, но сега мисля 40-50% го карат с проявени симптоми! Имам много познати с този вирус и всички имат някакви оплаквания! А някои от семействата им нямат, т.е. те са безсимптомните.Заразените, поне в София са 3-4 пъти повече от намерените.

12

ИСТИНАТА

преди 10 месеца

Когато ВСИЧКО Е В ХАОС.АЛГОРИТМИТЕ НЕ РАБОТЯТ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЛКО СА ЗАРАЗЕНИ КОЛКО СА КОНТАКТНИ.КОГАТО МИНИСТЪРА КАЗВА ИМА А ТО НЯМА.ИНСТИКТА ЗА ОТЦЕЛЯВАНЕ Е ПО СИЛЕН ОТ МНЕНИЕТО ВИИСТИНАТА Е ЧЕ И ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ТОЧНО СТАВА НО ВАЖНОТО Е ДА ПЛЯМПАТЕ.ЛЕКАРСТВАТА СЕ ИЗНАСЯТ Д ЦЕЛ ПЕЧАЛБА НИКОЙ НЕ СЕ ЗАПАСЯВА ИЗНАСЯТ СЕ.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Сега закъсаха и за лекарства. Освен, че в болница не можеш да се уредиш, но и антибиотик няма откъде да си вземеш. Тая работа така с призиви няма да стане!

10

Мангъров

преди 10 месеца

Ако до май месец вируса не изчезне, ще си скъсам дипломата..... Мангъров, чакаме да си изпълниш обещанието..

9

Анонимен

преди 10 месеца

Абе не се презапасявайте, ама все приказвате, че нямало да ни излекуват в болницата, нямало лечение. Сега взеха да приказват, че въобще няма да приемат в болницата, за да не се задръсти системата. Само който ще умира ще го вземат, че да не умре вкъщи, а в болницата. Е, какво да правят хората? Дори и антибиотик да не си вземат, а направо на погребална агенция ли да се обаждат? Никой не иска да помогне, тогава търсиш всякакъв вариант да се спасиш преди да дойде погребалния.

8

Дядо от село

преди 10 месеца

Когато от всякъде ни казват да не се страхуваме, значи положението е страшно.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Напълно прав и казва същото като Мангъров!

6

Анонимен

преди 10 месеца

След като определени лекари се заиграха със нашите страхове за да забогатеят и те и аптекарите ще се презапасяваме. Свободата на словото се е превърнала във свобода на лъжата. Демократизирането се е превърнало във мафиотизиране и култ към парите. Ще правим каквото си искаме.

5

Потресена

преди 10 месеца

медикът съветва болните с коронавирус под карантина да се разхождат в парка планината дори по улицата! Какво се случва всеки вече почна да дава съвети на посоки - един ти казва да се лекуваш от първи ден че е късно, друг в болница да ходиш като почнеш да посиняваш, трети че антибиотици не трябва, четърти че трябва, пети че кръвната плазма е панацея, шести, че не върши работа. Ще побъркат народа.

4

И да искаме няма

преди 10 месеца

Антибиотици в аптеките няма!

3

Анонимен

преди 10 месеца

Без рецепта не дават антибоиотик,така,че хората не могат да се презапасяват. Явно антибиотицете се покирха умишлено. Кой носи отговорност за това?

2

GG

преди 10 месеца

Кратко, точно и ясно !!!

1

Анонимен

преди 10 месеца

Браво! Едно адекватно обяснение на ситуацията!