49

Анонимен

преди 3 години

Къде работи тая докторка.

48

Анонимен

преди 3 години

Какво да правим?Обаждане на лекар.Прием на медикаменти.При задух- болница.14 дни не е нищо друго, освен срок на карантината, но вирусът може да остане в организма и по- дълго.От инфекциозна ги изписват с положителен PCR, после с пневмония и дихателна недостатъчност не ги приемат отново, а ги пращат в общинските болници.Факт

47

Анонимен

преди 3 години

горещо препоръчвам! Не гледайте телевизия . Тя ви убива.

46

Анонимен

преди 3 години

До Татулаз съм подобен на вас случай.Баща ми е с положителен пцр а аз се вода 10 дневна карантина наложена от рзи като контактни лице и съм без работа вече от над седмица...системата е халифакс

45

Татул

преди 3 години

Жена ми с ковид. Антигенен тест положителен. Наложи се ПСР тест за да влезе в *** на РЗИ. Естествено платен, независимо че е медицинско лице. Така от РЗИ се обаждат след 6 дена, Джипи, никакви обясненния не даде - чакало предписание от РЗИ. Аз контактен. Няма болнични без тест. Седим и се молим на Господа. Сега сме карантина и двамата. Та за какъв *** ми е тоя ПСР. Той няма да ме излекува. Само пълни нечии джобове. Колегата за бърз тест му взеха 190 лв. За да влезе в болница.

44

D

преди 3 години

Не вземайте прибързано антибиотици, но пийте лекарствата, които ви изписва лекаря. Ами нали той още по телефона казва вземи си антибиотик, само защото си кихнал. Масово лекари казват да се пие антибиотик, превантивно.

43

Отговор

преди 3 години

Наметнете бял чаршав и тръгнете бавно към гробищата ! - това трябва да правите според комунистите и Мангъра.

42

Чува се

преди 3 години

че виаграта мори вируса. Но има странични ефекти.

41

Анонимен

преди 3 години

Тя само повтаря думите на Мангъров, когото така плюете.

40

Факт

преди 3 години

Цитат: Това, че си COVID положителен, не си обречен, не значи, че животът свършва. Хората оздравяват и се връщат на работа. Хората имат нужда от едно изясняване, каза д-р Ангелова.*Ами да изясним - досега имаме 1898 починали и 26714 озздравяли,т.е. на 1 починал, са 14 оздравяли.

39

Анонимен

преди 3 години

Най накрая д-р Ангелова да каже нещо разбираемо. Предишните интервюта малко бяха бля-бля. Д-р Ангелова да посъветва колегите си и дано медиите също чуят - че с тази информация - колко са починали, как стадат и не могат да дишат до посиняване ще ни правят в лудницата.

38

Анонимен

преди 3 години

Най после един нормален лекар да обясни на хората истината какво трябва да се прави !

37

Анонимен

преди 3 години

Яжте повече банани, лимони, авокадо, мандарини и др. подобни за да неутрализирате ph - то на вируса.

36

Пепи Густомайната

преди 3 години

Ашесе изпикам в асансора слет тва шсе исера в мазето и ше ида да омажа сичкия щант в лидала сички треба даса заразим за да са оправим като каза др Мангъров

35

Анонимен

преди 3 години

ЕДИН НОРМАЛЕН ЛЕКАР СЕ НАМЕРИ ДА НЕ ВСЯВА ПАНИКА И СТРАХ В НАСЕЛЕНИЕТО! АДМИРАЦИИ!

34

Спас

преди 3 години

Жена ми не се почуства добре и я помолиха да си направи тест .Теста беше положителен , такава корона пожелавам на всеки - само главоболие и отпадналост 10 дена , никаква температура и никакъв задух .И сега разбрахме че всеки го кара различно . По телевизията,пресата и интернет се говори само за най лошите случай , а те са само 10-15% . Пазете се !

33

да,да ама не

преди 3 години

НАЙ-СИГУРНИЯ НАЧИН ЗА СПРАВЯНЕ С КОРОНАВИРУСА:НE КOМEНТИРAЙТE CТAТИИ НA ТEМA КOРOНAВИРУC!Пo-мaлкo кoмeнтaри : пo-мaлкo прихoди oт НEТ-трaфик! Като останат само с троловете - сайтовете ще мирясат с психотерора сами!

32

анонимен

преди 3 години

"70% от пациентите са получавали антибиотик, без да имат нужда", съветва д-р Ангелова."Има разлика между констатация и съвет, но не съм констатирал списващите за ДНЕС да я оценяват и отразяват в статиите си!

31

Анонимен

преди 3 години

Правиш си тест и се изолираш

30

ДДРОнег

преди 3 години

С такива приказки трябваше да започнат отдавна !!!Благодаря, д-р Ангелова !