24

пияница мистик

преди 3 години

До ..."много хора са със хипертония, диабед"===Отсреща, срещу мен живеят 2 съседки. Едната на 62 години, другата на 71. И двете са по 150 кила дебели и имат хипертония и диабет, ама пият всеки ден по 1 литър водка и никак не ми приличат да са тръгнали да мрът :))) Който има такива съпътстващи болести, да си пие хапчетата у дома, не е нужно да лежи в болница за такова нещо. А и те самите съм ги питал не щат и да чуят думата болница. Смятат, че точно там ще се заразят.

23

---

преди 3 години

Браво, бе, смешници!Много ми е интересно как Баба, която гледа внуците, които са онлайн от 8ч до 13ч , ще успее и да напазарува в това време. Понеже мама и татко се гърчат да изкарат некой лев да не умрат от глад! А хората с хронични заболявания са повече от Ковидните, как може да ги спирате? ***!

22

да попитам

преди 3 години

Значи в аптеките и супермаркетите ще искат лични карти за да видят възрастта?За един преател питам.

21

Анонимен

преди 3 години

Възрастните често избягват да излизат сутрин, защото е студено, а скоро ще започнат и поледици. И точно тогава ги задължават да излизат. Ехооооо, това не е пролетта.

20

Анонимен

преди 3 години

Те голяма част от клиентите на аптеките са над 65 години, повечето с доста лекарства, здравни книжки итн, имат ли предства, колко е технологичното време за обслужването на един такъв човек? Пълна простотия е тов с аптеките. Да се фокусират по-добре върху дефицита на лекарствени продукти, който е много сериозен в момента.

19

Кой идиот реши

преди 3 години

Че хората над 65 (и кой определи тази граница) сутрин в тъмницата първата им работа е да хукнат по магазини и аптеки????????? През зимата ???????Някои не ходят бързо, други имат лекарства сутрин да пият, други живеят далеч от магазини и аптеки??? Други нямат близки да им пазаруват. До 9 някой хора преди работа минават да си вземат нещо?

18

До пияница Мистик

преди 3 години

То няма разлика между ГЕРБ и комунистите. Та нали острието на АБВ Мангъра му е един от главните съветници.

17

пияница мистик

преди 3 години

До 13"От такова правителство толкова..."===Дай сега да видим вашето правителство какви мерки щеше да вземе. Айде, давай, другарю, започвай да изброяваш, за да направим паралел със сегашните мерки и сегащното правителство

16

...

преди 3 години

До Анонимен14Аз още миналата седмица го казах че така ще стане, когато образуваха всички отделения, в ковид отделения. Много хора ще измрът от заболяванията си, много хора са със хипертония, диабед и ракови заболявания. Обаче напрайха ковид отделения и няма кой да лекува тези с хроничните заболявания. Умишлено го направиха, защото здравната система е съсипана и няма как да обяснят на хората това. Затова с каквото и заболяване да си, нямаш ли ковид - няма да те приемат. И си мреш. Това е.

15

Анонимен

преди 3 години

Това с магазините е с цел да им набутат хора в часовете, когато няма никой. Повечето възрастни в 8 часа още спят, докато се оправят понеже да по-бавни и е станало 10. Така че отиват в магазина в най-добрият случай 11-12

14

пияница мистик

преди 3 години

Като няма мерки, защо няма мерки, нарочно ни оставят да измрем (нищо че не вярват в Ковид)Като има мерки - защо има мерки, нещо не ни кефят :)))На дрогарете комунисти няма угодия. И те да дойдат сега на власт и лично Доган и Нинова да разработят някакви техни си, комунистическо-турски мерки, дрогарете пак ще кажат: Късно е вече, Бойко и ГЕРБ са виновни, те пуснаха заразата, за да мрем сега. Така че нормалните хора си свиркаме и само им четем врещенето да се смеем :)))

13

Анонимен

преди 3 години

нямам думи ПРЕУСТАНОВЯВА СЕ ПРИЕМА И ЛЕКУВАНЕТО НА ОНКО БОЛНИТЕ ами те са хиляди в страната много повече от ковида и това ако не е геноцид за мене този които е издал тази заповед веднага трябва да се уволни

12

Анонимен

преди 3 години

От такова правителство толкова...

11

Пижо

преди 3 години

СТрахотни мерки. Напълно безсмислени, като това Правителство. Кафета и ресторанти щели да работят до 23.30. Че те и сега си работят до толкова. В магазините няма да се допускат лица под 65 г. в определени часове. Ми ако няма баби? Ще стоят празни! Ако се налага да се оперираш, макар и не спешно, ще чакаш до след 1 година или докато стане спешно. Но пък инвитро зачеванията няма да спират, те са супер спешни.Съдебната система не е проблем. Ние така или иначе нямаме такава!

10

Анонимен

преди 3 години

"Магазините за хранителни стоки и аптеките организират работата си, като допускат лица на и над 65-годишна възраст в съответните обекти само в часовете между 8.00 и 10.00 ч."идиотщина

9

Анонимен

преди 3 години

А по 1 000 долара на калпак?

8

МВФ

преди 3 години

Браво мачкай мишкитъе с 200, за послушнитр ще има по нещо от сърце

7

Брейка

преди 3 години

Това не са мерки а работно време им въвеждат. Ако са мерки - ще ги затворят. Вируса не го има само през нощта. Дали ще се съберат в заведение в 12 по обяд или в 12 през нощта, ако има само един заразен - то стига. Това не са мерки а работно време. *** такива. Да знаете от бат си Киро - вие сте ***.

6

Анонимен

преди 3 години

Колко *** звучи - доставка на храна по домовете след 23.30 ч.

5

Хоро

преди 3 години

Зоро, бате, отново мачкаш, засръпи ли сутрешната?