30

Анонимен

преди 1 година

Съдебната система що не мине онлайн? Онлайн рушвет също става по банков път. Да не се тревожат.

29

Анонимен

преди 1 година

Никъде не прочетох, че на дъртаците им се забранява да ходят в магазините и аптеките извън зеления коридор. Това е поредната полумярка целяща да се имитира някаква загриженост и дискриминираща активната и работеща част от населението!

28

пияница мистик

преди 1 година

До 19Боко според мен лично е наредил да сложат Мангърий на топа на устата, задето много приказва, та да се зарази и да послужи за пример на привържениците си като пукне

27

възмутен

преди 1 година

Толкова ли е сложно зеления коридор да е от 9 часа! То малко акъл трябва за това.

26

пияница мистик

преди 1 година

До да попитамЩе има фейс контрол. Ако си грозен и сбръчкан, може и да си по-млад, ще те пуснат....хахахахахахаха

25

пияница мистик

преди 1 година

До ..."много хора са със хипертония, диабед"===Отсреща, срещу мен живеят 2 съседки. Едната на 62 години, другата на 71. И двете са по 150 кила дебели и имат хипертония и диабет, ама пият всеки ден по 1 литър водка и никак не ми приличат да са тръгнали да мрът :))) Който има такива съпътстващи болести, да си пие хапчетата у дома, не е нужно да лежи в болница за такова нещо. А и те самите съм ги питал не щат и да чуят думата болница. Смятат, че точно там ще се заразят.

24

---

преди 1 година

Браво, бе, смешници!Много ми е интересно как Баба, която гледа внуците, които са онлайн от 8ч до 13ч , ще успее и да напазарува в това време. Понеже мама и татко се гърчат да изкарат некой лев да не умрат от глад! А хората с хронични заболявания са повече от Ковидните, как може да ги спирате? ***!

23

да попитам

преди 1 година

Значи в аптеките и супермаркетите ще искат лични карти за да видят възрастта?За един преател питам.

22

Анонимен

преди 1 година

Възрастните често избягват да излизат сутрин, защото е студено, а скоро ще започнат и поледици. И точно тогава ги задължават да излизат. Ехооооо, това не е пролетта.

21

Анонимен

преди 1 година

Те голяма част от клиентите на аптеките са над 65 години, повечето с доста лекарства, здравни книжки итн, имат ли предства, колко е технологичното време за обслужването на един такъв човек? Пълна простотия е тов с аптеките. Да се фокусират по-добре върху дефицита на лекарствени продукти, който е много сериозен в момента.

20

Кой идиот реши

преди 1 година

Че хората над 65 (и кой определи тази граница) сутрин в тъмницата първата им работа е да хукнат по магазини и аптеки????????? През зимата ???????Някои не ходят бързо, други имат лекарства сутрин да пият, други живеят далеч от магазини и аптеки??? Други нямат близки да им пазаруват. До 9 някой хора преди работа минават да си вземат нещо?

19

До пияница Мистик

преди 1 година

То няма разлика между ГЕРБ и комунистите. Та нали острието на АБВ Мангъра му е един от главните съветници.

18

пияница мистик

преди 1 година

До 13"От такова правителство толкова..."===Дай сега да видим вашето правителство какви мерки щеше да вземе. Айде, давай, другарю, започвай да изброяваш, за да направим паралел със сегашните мерки и сегащното правителство

17

...

преди 1 година

До Анонимен14Аз още миналата седмица го казах че така ще стане, когато образуваха всички отделения, в ковид отделения. Много хора ще измрът от заболяванията си, много хора са със хипертония, диабед и ракови заболявания. Обаче напрайха ковид отделения и няма кой да лекува тези с хроничните заболявания. Умишлено го направиха, защото здравната система е съсипана и няма как да обяснят на хората това. Затова с каквото и заболяване да си, нямаш ли ковид - няма да те приемат. И си мреш. Това е.

16

Анонимен

преди 1 година

Това с магазините е с цел да им набутат хора в часовете, когато няма никой. Повечето възрастни в 8 часа още спят, докато се оправят понеже да по-бавни и е станало 10. Така че отиват в магазина в най-добрият случай 11-12

15

пияница мистик

преди 1 година

Като няма мерки, защо няма мерки, нарочно ни оставят да измрем (нищо че не вярват в Ковид)Като има мерки - защо има мерки, нещо не ни кефят :)))На дрогарете комунисти няма угодия. И те да дойдат сега на власт и лично Доган и Нинова да разработят някакви техни си, комунистическо-турски мерки, дрогарете пак ще кажат: Късно е вече, Бойко и ГЕРБ са виновни, те пуснаха заразата, за да мрем сега. Така че нормалните хора си свиркаме и само им четем врещенето да се смеем :)))

14

Анонимен

преди 1 година

нямам думи ПРЕУСТАНОВЯВА СЕ ПРИЕМА И ЛЕКУВАНЕТО НА ОНКО БОЛНИТЕ ами те са хиляди в страната много повече от ковида и това ако не е геноцид за мене този които е издал тази заповед веднага трябва да се уволни

13

Анонимен

преди 1 година

От такова правителство толкова...

12

Анонимен

преди 1 година

Това не са МЕРКИ, а абсолютни глупости без никакъв смисъл...

11

Пижо

преди 1 година

СТрахотни мерки. Напълно безсмислени, като това Правителство. Кафета и ресторанти щели да работят до 23.30. Че те и сега си работят до толкова. В магазините няма да се допускат лица под 65 г. в определени часове. Ми ако няма баби? Ще стоят празни! Ако се налага да се оперираш, макар и не спешно, ще чакаш до след 1 година или докато стане спешно. Но пък инвитро зачеванията няма да спират, те са супер спешни.Съдебната система не е проблем. Ние така или иначе нямаме такава!