50

пияница мистик

преди 1 година

Най-обичам сутрин в 10 като реша да ида при моята любима ВИП ескортка и да се наредя до дъртаците с рецептурните книжки с по 100 лекарства в тях и да попитам: Мога ли да влезна преди вас, аз съм само за кутия с презервативи, имам точни пари ....Хахахахаха, да видите как ме гледат, сякаш Пресвета Дева от Гваделупе ги е раждала и децата са им родени като Хрисото, с непорочно зачатие

49

Анонимен

преди 1 година

Резултатите от ковид партитата на фигуранта и черепа са налице. По два три бона заразени за ден. Фигуранта иска да затрие България!

48

Анонимен

преди 1 година

А какви мерки се взимат за нашите "сънародници", които на всеки три месеца си идват от Испания и Италия?

47

Анонимен

преди 1 година

Страшни мерки се взимат, в същото време ако си заразен сам се карантинираш и никой не те тества теб и роднините ти. Това беше казано многократно. А изолирането на контактните е най- важната мярка. Иначе само ще зе броим като пилци

46

Анонимен

преди 1 година

"Всички заведения за хранене и развлечения (ресторанти, заведения за бързо обслужване, питейни заведения, кафе-сладкарници и барове, с изключение на тези по т. 9) могат да работят само в часовете между 06.00 и 23.30 ч."Желязната ръка на Генерал Борисов се забелязва зад това свирепо ограничение.Че колко хора посещават кафе сладкарница или ресторант след 23.30?Страхливецът трепери за рейтинга и комисионните и оставя хората да мрат.

45

Анонимен

преди 1 година

Основните грешки на сегашната власт в борбата със заразата са:1.Стартиране на учебната година присъствено.2.Отварянето на ресторанти ,дискотеки,заведения с развлекателна цел.3.Допускане на масови събирания на хора на различни мероприятия.4.Отваряне на моловете които са инкубатори за заразата.Извода: Управляват ни олигарсите !

44

Анонимен

преди 1 година

До 24Искат лична карта, или поне на баща ми в Кауфланд (в Х.Димитър) му бяха поискали. Чудя му защо в е дал, като пъдаря на входа няма такова право на все едно...

43

Мангърфен

преди 1 година

Човекът трябва да се настрои психически, че няма де е един ден, два дни това е както да се изкачвате по Витоша Княжево, Златните мостове, хижа Алеко, Черни връх, пиете чай, слизате към Бистрица, чакате рейса, тоест една дълга история".

42

Анонимен

преди 1 година

И това какви мерки са? Абсолютно безсмислени!

41

Ан

преди 1 година

До Анонимен 30Думата "само" означава, че след 10 хората на и над 65 г. няма да бъдат допусни в обектите.

40

Анонимен

преди 1 година

Ей, мрънкала, зимата още не е почнала. Да не мислите, че всичко ще спре след 14 дни? Глюпости. Това е като от Копитото до Черни връх и после до Бистрица чакаш рейса, ха ха ха. Лек ден и по-малко вируси.

39

Анонимен

преди 1 година

Никакви мерки за спиране на разпространението на вируса! Никакъв анализ откъде дойде бумът на Ковид-19 през есента!

38

мерач

преди 1 година

"Мерките" по различни начини ще вземат много повече жертви от измислената "пандемия", без мерки. Което е и целта - хората да измират повече, да ги отчитат като умрели С коронавирус, да налагат повече "мерки", да всяват повече паника, да измират повече хора, да налагат повече "мерки"...

37

Анонимен

преди 1 година

Те голяма част от клиентите на аптеките са над 65 години, повечето с доста лекарства----Гълтат всичко наред каквото е предписал феллшера и затова са на това дередже.Няма здравна култура в бегето.От софиянците колко ходят на излет до Витоша? Много малко са.

36

Анонимен

преди 1 година

Мързеливите и алчни даскали успяха да постигнат своето и минаха на дистанционно обучение. Сега е ред за връщане на КПП-тата.

35

Анонимен

преди 1 година

До пияница мистикХайде хапчетата и в леглото. Много рано си се разписал. Явно си заета личност и за такива като теб трябва да направят зелен коридор и във форумите - от 7 до 9 часа. После поне има шанс да прочетем нещо смислено.

34

Дъртак до Анонимен30

преди 1 година

Щом е само между 8 и 10, означава, че в останалото време не се допускат.Но в обществения транспорт се пътува с непокрит нос или без маски и на близко разстояние.

33

пияница мистик

преди 1 година

Не знам за какви коридори говорите и пишете тук, ама аз като си ходя да си пазарувам, нищо че съм на 43 години, никой никъде не ме е върнал. То вярно предимно алкохол си купувам де, но чат-пат и нещо за ядене от ресторанта до нас или от магазина. И то понякога ми се случва да е сутрин, по времето заделено за дъртаците

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30Не ми харесва определението "дъртаци", но иначе съм съгласен.

31

Анонимен

преди 1 година

Абе и на дъртите не е лесно. Какво да правят по цял ден? Ми ще ходят при доктора. Там няма зелен коридор, или?