70

Анонимен

преди 1 година

След 23;30 торти и пасти само на доставка!Аз обичам еклерова торта:)))

69

пияница мистик

преди 1 година

До ------Ааааааа, сърди се на другарите си комунисти. Те реват нон-стоп, че Боко не взимал мерки. Амо ето, взе! Сега остава да се координирате това добре ли е, зле ли е. Кофти ли е, че има мерки или трябваше да Мангъросвате свободно или пък не са достатъчно строги мерките, за да ви умори тоя пусти банкянски враг на комунизма 1

68

ДА

преди 1 година

До АнонименЖалко, а как обичах да хапвам парче гараж с топло кафе вечер към 12 в кварталната сладкарница. Сега ще трябва да ходя сутринта.хаха,а аз пък обичам паста сахАр!

67

Анонимен

преди 1 година

Забранява се да се пие алкохол,за да не викате линейките за глупости!

66

пияница мистик

преди 1 година

До 68"Гараш" амиго, в гаража може да си паркираш колата :)))

65

------

преди 1 година

Малко по малко затягат каишката фашагите.

64

пияница мистик

преди 1 година

да затварят всичко, само не и детските градини, защото моята любовница е с малко дете и ще трябва да си го гледа вкъщи, ако ги затворят :))) А дрогарете да не пишат тук, а да тръгват за работа, да строят живота нов. Позволено е само на дрогарете пенЦионери да пишат тук, за да им се смеем на сенилните глупости :))))

63

Анонимен

преди 1 година

Жалко, а как обичах да хапвам парче гараж с топло кафе вечер към 12 в кварталната сладкарница. Сега ще трябва да ходя сутринта.

62

Анонимен

преди 1 година

Заведенията работят от 6 до 23, вируса и той ше си сложи работно време.

61

Анонимен

преди 1 година

Забравили са да добавят,че освен маска или шал,трябва да се носи шапка,а най-добре каска!

60

ЛАИК

преди 1 година

Майката му е ботокса.Фандъкова цъфна при Хекимян 30 годишна.Добре,че не и се налага присаждане на коса,както на здравния се наложи 2 в 1.

59

До тийнове без контр

преди 1 година

То тези, които се шляят и, като са присъствено го правят.

58

ЦИНИК

преди 1 година

Късно е чадо,мандалото лопна ! Отиде коня у ряката,кака са ожени вече не е еди каква си.Тряваа ши одавна а затворът дръжавата.Я вижте маляките кво напраиха? Жа са мре.

57

Анонимен

преди 1 година

До Тийнове без контрол"И как ще бъдат контролирани лицата от 11- до 18-годишна възраст, които не ходят на училище поради пандемията?"Няма да бъдат контролирани. Затова затварянето на училищата е най-слабата мярка в сравнение с останалите. Не е учудващо, че много държави си държат образователните институции отворени.

56

Анонимен

преди 1 година

Фигуранта искаше да зарази половин България и успя. Путин и Черепа са доволни- 2 вагона рубли и три камили с дирами са на път към фигурантството.

55

Анонимен

преди 1 година

Тогава възрастни хора не трябва да се допускат в магазина през останалото време.

54

пияница мистик

преди 1 година

Който иска да не се заразява, да не ползва градски транспорт, а да си кара Жипката. Аз понеже нямам книжка, щото много пия и то системно и затова си купих ролери и тротинетка. Поне с ролерите някаква физическа дейност извършвам и се движа лесно и бързо. То не че има къде толкова да ходя де, ама ако нещо ми свърши поркането трябва да се ходи до магазина, все пак :) Така че работническата класа да се ориентира към ходенето пеша или скейтборд, полезно е за сърцето, а пенсионерите да си седят вкъщи

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51"А какви мерки се взимат за нашите "сънародници", които на всеки три месеца си идват от Испания и Италия?"Спорен е въпросът, къде е по-опасно от гледна точка на заразяването в момента. Нищо чудно те да се излагат на риск, като идват тук от Испания и Италия.

52

Тийнове без контрол

преди 1 година

И как ще бъдат контролирани лицата от 11- до 18-годишна възраст, които не ходят на училище поради пандемията?Как ще го накараш да не се шляе по градинки и кафенета? Дали управляващите са забелязали, че децата и юношите от големите градове, когато няма какво друго да правят, обичат да се возят с градския транспорт?Не е ли редно да се въведат някакви поне частични ограничения на свободното им шляене в периода, когато няма да имат присъствено обучение в училище?

51

Анонимен

преди 1 година

До пияница мистикВече не се ли продават в аптеките ?