90

пияница мистик

преди 1 година

До ИнакомислещНе се знае, дядо. Може да умра като Иван Вазов върху някоя 18 годишна твоя внучка на 50 години и да не остарея :))))

89

Инакомислещ

преди 1 година

До пияница мистик Много ама МНОГО си *** знаеш ли?!И ти ще остарееш!

88

Анонимен

преди 1 година

Важното е, че в заведенията, членуващи в сдружението на Ричард Алибегов няма нито един случай на заразени! За това е най-добре да прекарваме възможно най-много време от денонощието си в тях!Като предпазна мярка!

87

Анонимен

преди 1 година

Маски не трябва да се носят.

86

Кърджалийска Питка

преди 1 година

Като казаха това за якото мрене имаха предвид тези със заболявания, които са различни от ковиду, защото няма да получат лечение.За сметка на това всичките жертви ще влязат набърже в стъкмистиките, защото са готови да поддържат статуквото во веки. Ще дърпат милиарди заеми, а овцете ще стоят в кошарата докато не се постигне желаната цифра геноцид.

85

пияница мистик

преди 1 година

До ТЪЖНОНяма да вярваш на Мутафчийски, че вярваш на Мангърски. Вирус няма,, ако има е лек като настинка. Маски не трябва да се носят

84

пияница мистик

преди 1 година

До 87По принцип на дъртите трябва да им се забрани след 10 изобщо да излизат, защото като ги гледам и лошо ми става. Не може да ходи, трепери като лист целия, ама тръгнали с бастуни и патерици незнайно къде.

83

Анонимен

преди 1 година

до 85Викаш в страната на глобите как може такова нещо да няма глоби а?!То икономика няма,обаче от към глобяващи структури сме на първо място в света.То са агенции,то инспекторати,то какви ли не кияци храним с данъците си,че е грехота викаш да не глобяват.

82

ТЪЖНО

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА С МЕРКИ ПРОФОРМАЖАЛКО ЧЕ ГРОБОВЕТЕ НЯМА КАК ДА СА ПРОФОРМА:(

81

Отново

преди 1 година

Мерките са на много високо ниво! Заведенията сега какво ще правят като ще работят само от 6-23.30ч. направо незнам,ще фалират,ужассс!

80

пияница мистик

преди 1 година

До 85Питай Ричард Айдебегай

79

Анонимен

преди 1 година

Значи от 8 то 10 само за възрастни, а след 10 забранено ли ще е за тях или всичко умешено? Щот малко логиката ми се губи...

78

Фалшива новина

преди 1 година

Няма мерки против коронавируса, а има мерки за по-голямо развитие на епидемията и за увеличаване на починалите в България.Мерки за развитие на епидемията - да останат отворени училища, заведения, кина, спортни зали и т.н., както и да не се осъществява контрол за носенето на маски и спазването на дистанция.Мерки за увеличаване на броя на починалите - да се спрат плановите операции и плановия пример в болниците.

77

Анонимен

преди 1 година

Колко са глобените заведения, за нарушения от началото на епидемията?

76

Зоро до 77

преди 1 година

Абслолютно подкрепям! Казвам го от 5 месеца. Ама министорот е от село, умственият му капацитет е като на амеба.1. маски (изпиране всеки ден - но това трябва да се казва, набива в кухите кратууни всеки ден)2. училищата 100% онлайн (да се опита с 1-4 клас, но да се прави контрол на децата, учители, родители - да не ми казват, че тестовете са скъпи - Словакия откъде изкара пари)3. строг контрол - полицията за какво е в тази държава, незнам - само да реве за пари, а каква дейност има?)Гаранция!

75

s.todorova

преди 1 година

Не знам тези мерки дали ще помогнат срещу вируса, но аз съм много доволна от тях. Прекрасно. Ако може така да си остане, ще бъде чудесно. Само да закриете перманентно дупките, наречени клубове и на тяхно място да направите ресторанти с ПРЯСНА храна. Цена няма да имате. :Д

74

Анонимен

преди 1 година

да шопо с доставка

73

Радо

преди 1 година

Всички ученици Вкъщи.

72

Хахахаха

преди 1 година

Ти да не си някакъв микроб, който яде ламарина? Интересно защо пък и кафе добавяш?

71

Анонимен

преди 1 година

Когато няма редовни проверки и солени глоби, кел файда от вашите заповеди! Само си играем на мерки!