84

Анонимен

преди 3 години

Маски не трябва да се носят.

83

Кърджалийска Питка

преди 3 години

Като казаха това за якото мрене имаха предвид тези със заболявания, които са различни от ковиду, защото няма да получат лечение.За сметка на това всичките жертви ще влязат набърже в стъкмистиките, защото са готови да поддържат статуквото во веки. Ще дърпат милиарди заеми, а овцете ще стоят в кошарата докато не се постигне желаната цифра геноцид.

82

пияница мистик

преди 3 години

До ТЪЖНОНяма да вярваш на Мутафчийски, че вярваш на Мангърски. Вирус няма,, ако има е лек като настинка. Маски не трябва да се носят

81

пияница мистик

преди 3 години

До 87По принцип на дъртите трябва да им се забрани след 10 изобщо да излизат, защото като ги гледам и лошо ми става. Не може да ходи, трепери като лист целия, ама тръгнали с бастуни и патерици незнайно къде.

80

Анонимен

преди 3 години

до 85Викаш в страната на глобите как може такова нещо да няма глоби а?!То икономика няма,обаче от към глобяващи структури сме на първо място в света.То са агенции,то инспекторати,то какви ли не кияци храним с данъците си,че е грехота викаш да не глобяват.

79

ТЪЖНО

преди 3 години

БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА С МЕРКИ ПРОФОРМАЖАЛКО ЧЕ ГРОБОВЕТЕ НЯМА КАК ДА СА ПРОФОРМА:(

78

Отново

преди 3 години

Мерките са на много високо ниво! Заведенията сега какво ще правят като ще работят само от 6-23.30ч. направо незнам,ще фалират,ужассс!

77

пияница мистик

преди 3 години

До 85Питай Ричард Айдебегай

76

Анонимен

преди 3 години

Значи от 8 то 10 само за възрастни, а след 10 забранено ли ще е за тях или всичко умешено? Щот малко логиката ми се губи...

75

Фалшива новина

преди 3 години

Няма мерки против коронавируса, а има мерки за по-голямо развитие на епидемията и за увеличаване на починалите в България.Мерки за развитие на епидемията - да останат отворени училища, заведения, кина, спортни зали и т.н., както и да не се осъществява контрол за носенето на маски и спазването на дистанция.Мерки за увеличаване на броя на починалите - да се спрат плановите операции и плановия пример в болниците.

74

Анонимен

преди 3 години

Колко са глобените заведения, за нарушения от началото на епидемията?

73

Зоро до 77

преди 3 години

Абслолютно подкрепям! Казвам го от 5 месеца. Ама министорот е от село, умственият му капацитет е като на амеба.1. маски (изпиране всеки ден - но това трябва да се казва, набива в *** кратууни всеки ден)2. училищата 100% онлайн (да се опита с 1-4 клас, но да се прави контрол на децата, учители, родители - да не ми казват, че тестовете са скъпи - Словакия откъде изкара пари)3. строг контрол - полицията за какво е в тази държава, незнам - само да реве за пари, а каква дейност има?)Гаранция!

72

s.todorova

преди 3 години

Не знам тези мерки дали ще помогнат срещу вируса, но аз съм много доволна от тях. Прекрасно. Ако може така да си остане, ще бъде чудесно. Само да закриете перманентно дупките, наречени клубове и на тяхно място да направите ресторанти с ПРЯСНА храна. Цена няма да имате. :Д

71

Анонимен

преди 3 години

да шопо с доставка

70

Радо

преди 3 години

Всички ученици Вкъщи.

69

Хахахаха

преди 3 години

Ти да не си някакъв микроб, който яде ламарина? Интересно защо пък и кафе добавяш?

68

Анонимен

преди 3 години

Когато няма редовни проверки и солени глоби, кел файда от вашите заповеди! Само си играем на мерки!

67

Анонимен

преди 3 години

След 23;30 торти и пасти само на доставка!Аз обичам еклерова торта:)))

66

пияница мистик

преди 3 години

До ------Ааааааа, сърди се на другарите си комунисти. Те реват нон-стоп, че Боко не взимал мерки. Амо ето, взе! Сега остава да се координирате това добре ли е, зле ли е. Кофти ли е, че има мерки или трябваше да Мангъросвате свободно или пък не са достатъчно строги мерките, за да ви умори тоя пусти банкянски враг на комунизма 1

65

ДА

преди 3 години

До АнонименЖалко, а как обичах да хапвам парче гараж с топло кафе вечер към 12 в кварталната сладкарница. Сега ще трябва да ходя сутринта.хаха,а аз пък обичам паста сахАр!