110

българин

преди 1 година

В интерес на истината трябва да кажа, че в Англия всички барове затварят в 11:30 ч. вечерта.Бил съм там преди години, много преди да чуем за коронавируси и нямаше никакви мерки.Тогава помня, че имаше "луда крава".Значи, като стане 11:30, може да си изпил бирата си до половината, святкат лампите, само не са се сетили с прожектори да ни осветяват, и ни гонят веднага.Ставаш от масата и - към изхода.Така че при нас е много по-свободно.Но с другите мерки не съм съгласен.

109

баба мара

преди 1 година

и пак не разпоредихте на аптеките да ни дават лекарствата без рецепта сегаидвам от 26 дкс личните лекари са болни една сестра ходи по кабинетите ииздава само рецепти на малкото хора по коридорите тъжна картинка

108

българин

преди 1 година

Бе да ви таковам таковата на малoyмните мерки!И я си представете сега, отива някой да пазарува, роден примерно 1956 година, още няма навършени 65, хората са различни. Не им е написано на челото ЕГН-то.Как ще преценят - млад ли е или стар?Или пък ако е на 66 години, тоест възрастен, трябва да го пускат от 8 до 10 часа, но познавам много хора младолики, няма да им дадеш толкова.Това е най-най-най откаченото, тъпo, безyмнo и... и не знам още какво решение!Това може да бъде само препоръчително.

107

Анонимен

преди 1 година

В заповедта ясно пише, че хората на 65 години и над 65 години имат право да пазаруват САМО в интервала 08:00-10:00, което е глyпост. Защо им забраняват да пазаруват през останалото време?

106

От Пловдив

преди 1 година

Снощи се разхождах из града към 21-22 часа ресторантите си бяха празни. Тинейдърските кафенета бяха доста по-пълни (минах покрай няколко) обаче като цяло хората явно доста ги е страх. На гребната база нямаше жива душа. Надора е яко стресиран и е крайно време да спре да гледа телевизия.

105

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Никъде в зоповедта няма забрана над 65 годишните да нямат право след 10.00 ч да пазаруват. Има забрана за "по-младите" от 08.00 до 10.00 да не пазаруват. Много по адвокатски написано и затова в България винаги има тълкователни решения. Тия "ид..ти" да пишат кратко и ясно, а не да спориме с т.н. охрана на хр. магазини !

104

Анонимен

преди 1 година

Аз не разбирам защо трябва да се затварят заведенията, да има вечерен час, и всякава друга полицеищина! Големи хора сте - който го е страх да не ходи, останалите може да си имаме нормален живот. Защи заради масата от плиткоимни тв-хипохондрици трябва да фалираме държавата?!

103

анонимен

преди 1 година

До пияница мистикТова твоето е логорея в постуларна форма! Потърси помощ от психолог!

102

Анонимен

преди 1 година

Прах в очите, ограничаване на птичките и пчеличките. Слабоyмно правителство

101

НОС-традамус

преди 1 година

Гледах на боб снощи и видях бъдещето. Ще затягат мерките и цифрите ще падат. Цифрите като паднат ще отпускат мерките. Като отпуснат мерките цифрите ще се покачват. Има различни възможности за край на кръговрата, но те зависят от вас самите. В момента сте в положение на шах и мат, но изглежда част от масите все още не са го проумяли какво се случва. Днеска приемам домашни обаждания, само трябва да дарите 1 левче на моята благотворителна организация дето ми подържа винения килер пълен.

100

Анонимен

преди 1 година

Как можахте да затворите съда бе?Баси!

99

Сандо

преди 1 година

с други думи - ще се мре!

98

Анонимен

преди 1 година

Мерки?! Шегувате се. В цял свят ограничават първо ресторанти, кафета и молове и пазят децата и учениците от затваряне, ние - обратното. Това у нас не са мерки, а страхлив и панически опит на Баце да оцелее на изборите. Е няма как да му се получи. Само дето ние ще ручаме жабетата. Както всеки път.

97

До пияница ми...

преди 1 година

С тези няколко хиляди поста за нула време, успя ли да избиеш комплексите си или ще трябва да ти прескачаме още няколко хиляди поста?

96

До пияница ми...

преди 1 година

С тези няколко хиляди поста за нула време, успя ли да избиеш комплексите си или ще трябва да ти прескачаме още няколко хиляди поста?

95

Инакомислещ

преди 1 година

За смешковци не си давам труд нито за осмокласници!

94

Анонимен

преди 1 година

Това не са мерки, а АГОНИЯ, на която не и се вижда края. Така е, когато страхливец ги нарежда, а некадърни послушковци ги вкарват в изпълнение.

93

Анонимен

преди 1 година

Много хора не осъзнават ясно, че един ден и да са живи и здрави и те ще се озоват в едно старо, немощно и болно тяло. Човек с целия си опит, преживявания, цялата ти личност затворена в изхабена черупка. Останалия свят вече те гледа, като ненужна вещ, а ти си си все същия и си там. УЖАС - старостта не е порок, а реално случващо се на всички състояние. И щасливци ще са тези, които са с акъла си, защото и ума старее. Най-зле ще преминат през старостта именно тези, които от сега мразят възрастните!

92

пияница мистик

преди 1 година

До ИнакомислещА сега прочети какво е "пунктуация", дядо и започвай да я прилагаш :)))

91

Инакомислещ

преди 1 година

На 32г. Съм бе хлапак мозъка ти е на 15г. знаеш ли? Чел съм ти лапешките брътвежи и друг път!