130

БРЦК

преди 1 година

Медиите най страшното оръжие за масово унищожение. В ръцете на извратен може да убива и то болезнено . Стига робство и рекети изнудване измами . Правителствата се превърнаха в *** който изсмуква кръвта на НАЦИЯТА.

129

Maloleten

преди 1 година

До Анонимен 125Точно така, никакъв мол, каква работа имат *** в мола! Шансът за заразяване не е по-малък, но времето, което ще прекараш там с мама, ще е много по-кратко, отколкото с аверите в Макдоналдс. Върви и виж ....

128

Кауфланд /Лидл

преди 1 година

Искам да видя как ще стане в тези вериги да не допускат каквито и да е на възраст клиенти ...няма значение в колко часа !!! Там не се спазва правилото за "до 100 човека" някакъв хаос по касите....след 18:00ч е ужасТ ...но те нали не подлежаха на нашето законодателство...и се водят инвеститори в Бг ...всичко им е позволено !!! Да не забравяме че и там болни служители НямА !!!!

127

До 119 хаа хаа

преди 1 година

Четеш старата заповед. В новата пише друго, както е написал ???.

126

славянин

преди 1 година

Та значи, пенсиите от 08 до 10 часа не могат да се заразяват и да заразяват, а извън тези часове могат, съответно обратното - непенсионерите могат да се заразяват и да заразяват само в интервала от 08 до 10 часа, през останалото време не могат!? Същото е и за непълнолетните те могат да се заразяват и да заразяват само ако са сами в мола и магазина ако са с пълнолетен придружител не могат нито да се заразяват нито да заразяват! Когато ид.оти, и то нагли, ни управляват, всички отиваме в пропастта!

125

Анонимен

преди 1 година

Въпрос, ако съм малолетен и ида в Мола с мама, по-малък ли е шансът да се заразят отколкото ако съм сам? Или ако ида на кафе шансът да се заразят сутрин по-малък ли е отколкото вечер?

124

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

УПРАВЛЯШАЩИТЕ НИ ПРАЩЕСТЪПНИЦИ СА НАРЕДИЛИ НА ВСИЧКИ МЕДИИ ДА НИ ОБЛЧВАТ НЕПРЕКЪСНАТО С ТАЯ ПАНДЕНИЯ ЗА ДА МОГАТ ДО ПОСЛЕДНО ДА УПРАВЛЯВАТ И КРАДЪТ.

123

ПроСоТо

преди 1 година

"герп-победаааа!"Нали,мажоретки?..а останалите:-Колко време ви трябва да осъзнаете,че са ви яхнали уникалнобезмозъчни "КРЕАТУРИ"?.."герп-победаааааа!".../язък за кроткия ,малко злобничък,но хубав български народ../

122

Анонимен

преди 1 година

срам и позор си ти мухобойко

121

хаа хаа

преди 1 година

До Анонимен я пак прочети какво пише а не бързай с писането.

120

Анонимен

преди 1 година

Тренда е всяка седмица увеличение с около 1, 000 заразени.

119

хаа хаа

преди 1 година

До ???чеети раззумноо забрана за тези под 60 от 8 доо 10 ч. !

118

???

преди 1 година

Дискриминация по възраст. - хората от 65 години нагоре имат само два часа от денонощието, през които могат да пазаруват и да си купуват лекарства, а хората под 65 години имат 22 часа. *Какво става, когато някой спешно се нуждае от лекарства от аптеката, а човека, който ги купува, няма право заради възрастта си да влиза в аптека?

117

*_*

преди 1 година

Коридор за възрастни от 10 - 14,30ч! В останалото време да нямат право да влизат в магазините! Правят си срещи за раздумка на топло в магазините целодневно,а за работещите - *ур пак!

116

Анонимен

преди 1 година

До: 116Нали напоследък четем, че коронавирусът поразява и мозъка?Издаващите наредбата са заразени и болни от коронавирус, и мозъкът им е станал на гъбесто вещество от короната, затова издават такива наредби.

115

бесен

преди 1 година

Малоумният коридор отново!!! Хората,който ходят на работа нямат възможност да пазаруват сутрин,а трябва да се завират в навалицата /в която има доста възрастни с маски -лигавници/ вечер! Защо е от 08-10ч? Някаво логическо обяснение може ли някой да даде? Зима е ,сутрин е студено ,ще дойдат снегове и поледици ,заради тъпотиите на тия ще се напълнят и ортопедиите!

114

Анонимен

преди 1 година

Искам да попитам издаващите наредбата имат ли представа как се снабдяват възрастни хора от села? Който няма близък с кола, може да ползва единствено оскъдния обществен транспорт. В колко часа тръгва автобусът от селото, в колко пристига в града, кога възрастният да отиде до аптека, до хранителен магазин, че да свърши до 10? Освен това като медици трябва да знаят, че при мъгла е нежелателно да сме навън, а е есен и мъглите са чести.

113

Ванката

преди 1 година

Никой няма право да ми иска личната карта за да ми види ЕГН-то, освен ако не е полицай... особено пък чичитата охранители по хипермаркетите.

112

мда

преди 1 година

Фалшивите новини са наплашили повечето хора. Масово са зомбирани от лъжливите сатанински медии.

111

Анонимен

преди 1 година

Oхранате е сега ме върна от Лидл,че съм нямал 65 години,нищо,че съм диабетик и имам и други заболявания.Ще пазарувам с младите какво да правя...?:((