124

БРЦК

преди 3 години

Медиите най страшното оръжие за масово унищожение. В ръцете на извратен може да убива и то болезнено . Стига робство и рекети изнудване измами . Правителствата се превърнаха в *** който изсмуква кръвта на НАЦИЯТА.

123

Maloleten

преди 3 години

До Анонимен 125Точно така, никакъв мол, каква работа имат *** в мола! Шансът за заразяване не е по-малък, но времето, което ще прекараш там с мама, ще е много по-кратко, отколкото с аверите в Макдоналдс. Върви и виж ....

122

До 119 хаа хаа

преди 3 години

Четеш старата заповед. В новата пише друго, както е написал ???.

121

славянин

преди 3 години

Та значи, пенсиите от 08 до 10 часа не могат да се заразяват и да заразяват, а извън тези часове могат, съответно обратното - непенсионерите могат да се заразяват и да заразяват само в интервала от 08 до 10 часа, през останалото време не могат!? Същото е и за непълнолетните те могат да се заразяват и да заразяват само ако са сами в мола и магазина ако са с пълнолетен придружител не могат нито да се заразяват нито да заразяват! Когато ***, и то нагли, ни управляват, всички отиваме в пропастта!

120

Анонимен

преди 3 години

Въпрос, ако съм малолетен и ида в Мола с мама, по-малък ли е шансът да се заразят отколкото ако съм сам? Или ако ида на кафе шансът да се заразят сутрин по-малък ли е отколкото вечер?

119

ПроСоТо

преди 3 години

"герп-победаааа!"Нали,мажоретки?..а останалите:-Колко време ви трябва да осъзнаете,че са ви яхнали уникалнобезмозъчни "КРЕАТУРИ"?.."герп-победаааааа!".../язък за кроткия ,малко злобничък,но хубав български народ../

118

Анонимен

преди 3 години

срам и позор си ти мухобойко

117

хаа хаа

преди 3 години

До Анонимен я пак прочети какво пише а не бързай с писането.

116

Анонимен

преди 3 години

Тренда е всяка седмица увеличение с около 1, 000 заразени.

115

хаа хаа

преди 3 години

До ???чеети раззумноо забрана за тези под 60 от 8 доо 10 ч. !

114

???

преди 3 години

Дискриминация по възраст. - хората от 65 години нагоре имат само два часа от денонощието, през които могат да пазаруват и да си купуват лекарства, а хората под 65 години имат 22 часа. *Какво става, когато някой спешно се нуждае от лекарства от аптеката, а човека, който ги купува, няма право заради възрастта си да влиза в аптека?

113

*_*

преди 3 години

Коридор за възрастни от 10 - 14,30ч! В останалото време да нямат право да влизат в магазините! Правят си срещи за раздумка на топло в магазините целодневно,а за работещите - *ур пак!

112

Анонимен

преди 3 години

До: 116Нали напоследък четем, че коронавирусът поразява и мозъка?Издаващите наредбата са заразени и болни от коронавирус, и мозъкът им е станал на гъбесто вещество от короната, затова издават такива наредби.

111

бесен

преди 3 години

Малоумният коридор отново!!! Хората,който ходят на работа нямат възможност да пазаруват сутрин,а трябва да се завират в навалицата /в която има доста възрастни с маски -лигавници/ вечер! Защо е от 08-10ч? Някаво логическо обяснение може ли някой да даде? Зима е ,сутрин е студено ,ще дойдат снегове и поледици ,заради тъпотиите на тия ще се напълнят и ортопедиите!

110

Анонимен

преди 3 години

Искам да попитам издаващите наредбата имат ли представа как се снабдяват възрастни хора от села? Който няма близък с кола, може да ползва единствено оскъдния обществен транспорт. В колко часа тръгва автобусът от селото, в колко пристига в града, кога възрастният да отиде до аптека, до хранителен магазин, че да свърши до 10? Освен това като медици трябва да знаят, че при мъгла е нежелателно да сме навън, а е есен и мъглите са чести.

109

Ванката

преди 3 години

Никой няма право да ми иска личната карта за да ми види ЕГН-то, освен ако не е полицай... особено пък чичитата охранители по хипермаркетите.

108

Анонимен

преди 3 години

Oхранате е сега ме върна от Лидл,че съм нямал 65 години,нищо,че съм диабетик и имам и други заболявания.Ще пазарувам с младите какво да правя...?:((

107

българин

преди 3 години

В интерес на истината трябва да кажа, че в Англия всички барове затварят в 11:30 ч. вечерта.Бил съм там преди години, много преди да чуем за коронавируси и нямаше никакви мерки.Тогава помня, че имаше "луда крава".Значи, като стане 11:30, може да си изпил бирата си до половината, святкат лампите, само не са се сетили с прожектори да ни осветяват, и ни гонят веднага.Ставаш от масата и - към изхода.Така че при нас е много по-свободно.Но с другите мерки не съм съгласен.

106

баба мара

преди 3 години

и пак не разпоредихте на аптеките да ни дават лекарствата без рецепта сегаидвам от 26 дкс личните лекари са болни една сестра ходи по кабинетите ииздава само рецепти на малкото хора по коридорите тъжна картинка

105

българин

преди 3 години

Бе да ви таковам таковата на малoyмните мерки!И я си представете сега, отива някой да пазарува, роден примерно 1956 година, още няма навършени 65, хората са различни. Не им е написано на челото ЕГН-то.Как ще преценят - млад ли е или стар?Или пък ако е на 66 години, тоест възрастен, трябва да го пускат от 8 до 10 часа, но познавам много хора младолики, няма да им дадеш толкова.Това е най-най-най откаченото, тъпo, безyмнo и... и не знам още какво решение!Това може да бъде само препоръчително.