15

Totenkopf

преди 3 години

Това е лицето на предателя, готов е през трупове да ходи, но да продължава да краде, жална ни майка с такива професори и министри.

14

Анонимен

преди 3 години

това е пак малко странно - планов прием и планови операции в болниците спрени , а заведенията ще продължават да работят

13

Анонимен

преди 3 години

Да за забрани излизането от дома, независимо от причината, и да се възстанови вечерното пляскане по балконите, като единствен начин за показване на открито, макар и за малко.

12

баба мара

преди 3 години

защо аптеките да не ни дават лекарствата без рецепти защо трябва да висим по 2 часав коридорите на поликлиниките за 3 месечна рецепта защо трябва да се мешамеболни и здрави

11

681

преди 3 години

Като искат тези гербави гробари пенсионерите да пазаруват между 8:00 и 10:00 да ни дадат такива пенсии, че да не се налага и на 70 години да продължаваме да работим, защо не искаме да умираме от глад. Пълен идиотизъм царува в таз "държава"!

10

Анонимен

преди 3 години

В скоро време Рецептата DNES трябва да стане варено жито и питка за помен

9

АнонимеН

преди 3 години

АЗ ПЪК НЕ СЪМ ДОВОЛЕН!!ТОВА Е ПОЛОВИНЧАТ ЛОКДАУН ИЛИ ЗАТВАРЯШ ВСИЧКИ ИЛИ МАХАШ ВСИЧКИ МЕРКИ!

8

89533

преди 3 години

Здравият разум не можа да си намери място и този път. От 08.00 до 10.00 е много студено за възрастните хора. Защо поне сега не се съобразиха с реалните възможности и нуждите на хората? За да е 08.00 в магазина, старецът трябва да излезе поне в 7.30 - тва си е тъмница, бе ***! Чий интерес браните с глупавите си решения? Помислихте ли колко млади хора пазаруват преди тръгване за работа сутринта?

7

Родител

преди 3 години

Най-сетне решихте,но за две седмици няма да изчезне Вируса .Първия срок трябва да си завърши онлайн.Нищо няма да загубят децата,само можем да загубим някой учител ,който може да е или майка или баща на някое дете.Да не забравяме ,че учителите също са родители като всеки от нас.ЗДРАВЕТО Е БЕЗЦЕННО ГОСПОДА ОТ МОН.

6

За софиянци и гости

преди 3 години

Бегайте бърже за клoзeтна хартия да се запасите още, в случай че предишния запас е на привършване!

5

456

преди 3 години

Твърде късно, много слабо.....

4

Анонимен

преди 3 години

Нищо не пише за Мангъра в заповедта, защо няма заповед за арест?

3

Коментар

преди 3 години

Абе спрете ци Гън те бе!Спрете ги бе!Те са главните разпространители на заразата!Плъзнали са като плъхове навсякъде!Кви мерки кви глупости!Стига сте се правили на ударени!Те не *** от вируса а го пренасят на хората

2

фен на строги мерки

преди 3 години

Браво, но трябва по-строги мерки, да се върнат КПТтата и Мутафчийски да държи брифинг всеки ден.

1

Анонимен

преди 3 години

Правилни мерки.Навременни и мотивирани.