9

Анонимен

преди 3 години

В Гърция българите работят, а другите българи петнят името на България и българите с продажби на булки и деца.

8

Анонимен

преди 3 години

българите без постоянен адрес са индианци от маалата.

7

Анонимен

преди 3 години

В Гърция рядко има българи.Повечето са български граждани, които продават бебета.

6

KOSTAS LINKE

преди 3 години

сегашните гърци-това са смецица между етиопци, сахарци, финикийци, евреи, османци, араби и мавриистинските гърци са с тъмен цвят на кожата като ромите и с гърбави носове като евреите. В северна Гърция са чисти българи, разбира се. Вместо гърци трябва да ви казват мутанти а държавата ви мутелада или хеллас хибридас.

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4аз съм 30% татарин 70% турчин

4

figil

преди 3 години

До Анонимен Дам толкова ти разбира главата... днк-тестовете казват, че най-голям дял в нашият произход имат траките над 30% , следват славяни и прабългари съответно с около 20 % всяка,турски 15%, гръцкият дял е под 10 % ( като геният материал е взет от кореното население по-островите, които остават изолирани и няма примеси)и т.н. Като цяло на балканските народи генният материал е сходен 1/3, което е доказателство за общото между нас. Българите сме деца на древни народи със славна история !

3

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Гърчолята съвсем са се филмирали. И след три седмици, като падне карантината, всичко ще започне отначало. Не може да стоят затворени до лятото. Смисълът от тия глупости е нулев.

2

Гърците нямат нашите

преди 3 години

Болници имат големи проблеми тамНо имат и мъдро правителството нещо което ни не сме имали от 1940г.

1

Анонимен

преди 3 години

сегашните българи-това са смецица между османци,византйци и македонциистинските българи са с тъмен цвят на кожата като ромите.Вместо българи трябва да ви казват меле зи а държавата ви меле зист ан