40

Най-големите хитове

преди 3 години

Мангъров: Това е обикновено простудно заболяванеМангъров: Ще отмине до лятото, ако не стане ще си скъсам дипломатаМангъров: В Италия и Испания хората умират, защото са възрастни. Един вид сухи съчки. При нас такъв материал няма.Мангъров: ще постигнем от само себе си стаден имунитет.Мангъров: Маските са безполезни. Аз не нося маска когато влизам при пациентиМангъров: Антибиотиците не помагат при лечението на КОВИДОчаквайте скоро новите Хитове на Д-р Менгеле.

39

Makedon

преди 3 години

Ahahaaaaaaaaaaa bravo za baj Mangarov..... lek za Covid IMA. Sekoj Bolgarinj da si kupi po eden cekan [CUK] i da UDRI po kolenata dva pati vo 1 den -ednokratno... i eto ti prinuden 2-3 mesecen dobrovolen karantin

38

Анонимен

преди 3 години

Аз ще им препоръчам и друго от личен опит.... Дишането на пресно настърган лук ама не да чакате да легнете да умирате ..може и профилактично. Пробвал съм го не един път лекува и кашлица и запушен нос

37

Анонимен

преди 3 години

Защо ни занимават с тоя масов убиец. Даже в щаба влизал. Ужас

36

Анонимен

преди 3 години

Какво искате, човека спасява тези с паниката, за да остане време и място за лечение за сериозно болните. Достатъчно наплашиха народа, нека първо се успокоят и да се види какво реално може да се направи.

35

Анонимен

преди 3 години

Нали антибиотиците не помагаха, Мангър?Какви антибиотици?

34

Анонимен

преди 3 години

Мангъров е вреден , защото минава на другата крайност

33

Анонимен

преди 3 години

Когато борисов , нинова , кралев , адемов , и други от тази категория отидат при него и той ги лекува с чай и търпение , тогава да приказва ТРъмп с чай ли го лекуваха

32

Анонимен

преди 3 години

Една таблетка аспирин от 100 мг е недостатъчна доза за грипчето, особено, ако си дебел и стар, от личен опит го знам...Докторът определя дозата според особеностите на пациентаА къде е простият аналгин-хинин, за дезоксихлорокина - няма да питам, много е евтин, за да ни го предписват в началото за домашно лечение.Хич да не ви пука, нали знаете, че все пак сме смъртни.

31

Заврян зет

преди 3 години

Личи си, че е детски доктор. На децата счупен крак минава за броени дни. На старците трябват месеци и по някой път операции, пирони, терапии. Тъщата още реве за рамото, което си счупи миналата година и не може да се оправи с 6 болта и 2 платини.Абе, дъртото си е дърто.

30

До 13 и до Мангъра

преди 3 години

Не. Не се лекева като счупен крак. "Седиш и чакаш да ти мине." С чакане нищо не се лекува. И скоро сам ще го разбере.

29

Анонимен

преди 3 години

Тоя пич въобще не е наясно, че задухът, който получават хората от ковид, не е вследствие на възпаление в дробовете, а в следствие на това, че вирусът е атакувал кръвта. Според него от какво умират хората? От липса на чай ли? Клоун!

28

До 17

преди 3 години

Е, аз какво казвам, че си ***. Няма нужда да потвърждаваш тезата ми. Слушай си го. Не казаам да не го. Казвам, че си ***, понеже го и понеже ти казвам истината и очеизвадмо имам повече акъл от теб, ти ме плюеш, както казах, че правите. Демек си всичко, което описах. Сам се прецака. Схващаш? :)

27

До 24

преди 3 години

Ремдесивир. Вероятно без антибиотици. Както и за Корнито. НО КОЙ ДА ТИ КАЖЕ? КРИЯТ СХЕМАТА ИМ ЗА ЛЕЧЕНИЕ. НИКОЙ НЕ Я КАЗА ДОСЕГА.

26

Realist

преди 3 години

До Анонимен 2 : Ще има за "елита" защото ние сме си виновни - плащаме си данъците...

25

Анонимен

преди 3 години

До Гениален 13 Ама не са малко случаите , когато този метод на лечение отвежда хората директно в гроба

24

Обективно

преди 3 години

Важното е, че вече носи маска. Правилно! Дано да промени протоколите за лечение, които са Грешни и водят до по- голяма смъртност вместо да помагат.

23

Анонимен

преди 3 години

Какво давахте на Баце кажете, само с аспиринче ли оздравя?

22

Пенционер

преди 3 години

Ако ми млад, седиш и чакаш да ти мине. Ако си стар чакаш катафалката. Се ла ви.

21

Анонимен

преди 3 години

Според мен това, соето казва се отнася до повечето грипове, които сме изкарали през годините.За всеки грип лекарите винаги са казвали, че минават без антибиотици. Лошото е ,че когато започнат усложненията поради отслабване на организма от вируса, тогава се налага да се пият антибиотици. Това винаги си е било така.