64

Анонимен

преди 1 година

ами прав е човека, казва ви ясно и точно, това което трябва да се прави е точно това, което се прави и при другите резпираторни инфекции,в къщи, почивка, чайче с мед и само крайни случаи болнично лечение, а не да ми пълните болниците със здрави прави мааащи кючек, между другото каза и още нещо, крайно време е личните лекари да престанат с лечението по телефона отказвайки да приемат хора с кашлица и темепратура, в края на крайщата са лекари

63

Анонимен

преди 1 година

кучеядите го измислиха и си имат лекарство, нещо евтино против язва за левче 30 таблетки или подобно. Освен това са от друга генетична група.

62

Анонимен

преди 1 година

До (-_-)T'ъпчо ...Мангъров точно ти казва ,че... няма лечение .Какво подскачаш? Положението е трагично.

61

Бау

преди 1 година

По новините Бойко каза, че утре ще обсъждат мерките тримата - Той, вече също капацитет, след като се направи на преболедувал, здравния министър и разбира се - академик Мангъров! Щаба е буквално натирен и заебан от Премиерът ви! И всичко това Бойко заяви, като се хилеше като пъча, което идва да ви каже, че хич не му пука от пандемия и никакъв вирус не е карал или е било чиста ваканция и фейсбук! Иначе няма да се хили, след като подчинените муотчитат 100 загинали всеки ден.

60

Анонимен

преди 1 година

Не че нещо,човекът може и да е прав,ама ако съдя какво направиха и какви мерки предприеха кучеядите - китайци,в стремежа си да се справят с това чудо,нещо ме кара да се чувствам малко несигурен в тая Мангърова теория!

59

Анонимен

преди 1 година

Както по-рано писах няколко пъти...ЛЕЧЕНИЕ И ЛЕКАРСТВО НЯМА.Ако човек е заразен и уязвим от този вирус ,вече е късно да се реагира .Затова на запад се затвориха с цел да се намалят смъртните случаи.

58

(-_-)

преди 1 година

Истерици - повечето хора дори не разбират, че са болни.. Мангъра е на 100% прав, ама облъченото мозъче му е трудно да вдене..

57

Анонимен

преди 1 година

абе мутрите ще сготват Мангъров, трън в очите им е

56

До 40

преди 1 година

Да. Помага. Както и чесънът. И лютите чушки. Но само, ако не е много силен вирусът, както е този. От началото - първият ден е най- важен!

55

Фен

преди 1 година

Симпатяга! Майтапи се, а на зомбитата им се смръзнало отзад. Направо ме кефи.

54

До 48

преди 1 година

Така е.

53

Анонимен

преди 1 година

...и най - накрая поемате към централни гробища..----Ужас, но досега никой не е излязъл жив.

52

питам се

преди 1 година

Хем смешно ,хем жалко и страшно като го слуша човек.Ако иска мангъра и бучемиш да пие ,а не да се прави на медийна звезда като глупава плеиметка.

51

Анонимен

преди 1 година

Човекът трябва да се настрои психически, че няма де е един ден, два дни това е както да се изкачвате по Витоша Княжево, Златните мостове, хижа Алеко, Черни връх, пиете чай, слизате към Бистрица, чакате рейса, тоест една дълга история... ...и най - накрая поемате към централни гробища..

50

Анонимен

преди 1 година

Мангъров: "Маската ми мирише на джоб"

49

Анонимен

преди 1 година

Мангъров е пич. Ръси хит след хит, затова го канят по телевизиите.

48

Хората

преди 1 година

си *** от болестите, които са си навлекли от работата там нема доктори да ги наглеждат и като го видят ,че е болен му търсят косура да го уволнят. И от стрес ко става сещате ли се. А тия тюфлеци по цял ден гърмят по радиа и телевизии да ти настръхне косъма. Все едно ни е ударила атомна бомба.

47

Анонимен

преди 1 година

Седиш и чакаш, ако не ти мине - лош късмет. Оплачи се на господ след това.

46

КоронАКБАР

преди 1 година

Казал ви го е докторът С ДУМИ ПРОСТИ, така, че и мал0yмник да го разбере.Е, вече има твърде много фанатизирани воини на ковид джихада, които не очаквам да схванат това.Още по-зле е, че някои от най-надъханите ковид джихадисти са от лекарското съсловие. Сега дружно ще оплюят Мангъра, че бил убиец, за затвора и какво ли още не. Само че той никой не е убил. Джихадистката Сибила обаче уби 19-годишно момче от престараване, а за награда я обявиха за лекар на годината. Това вече е трагично.

45

Анонимен

преди 1 година

Браво, ще изтрепе мързеливците и мрънкалата.