60

Анонимен

преди 3 години

До (-_-)T'ъпчо ...Мангъров точно ти казва ,че... няма лечение .Какво подскачаш? Положението е трагично.

59

Бау

преди 3 години

По новините Бойко каза, че утре ще обсъждат мерките тримата - Той, вече също капацитет, след като се направи на преболедувал, здравния министър и разбира се - академик Мангъров! Щаба е буквално натирен и заебан от Премиерът ви! И всичко това Бойко заяви, като се хилеше като пъча, което идва да ви каже, че хич не му пука от пандемия и никакъв вирус не е карал или е било чиста ваканция и фейсбук! Иначе няма да се хили, след като подчинените муотчитат 100 загинали всеки ден.

58

Анонимен

преди 3 години

Не че нещо,човекът може и да е прав,ама ако съдя какво направиха и какви мерки предприеха кучеядите - китайци,в стремежа си да се справят с това чудо,нещо ме кара да се чувствам малко несигурен в тая Мангърова теория!

57

Анонимен

преди 3 години

Както по-рано писах няколко пъти...ЛЕЧЕНИЕ И ЛЕКАРСТВО НЯМА.Ако човек е заразен и уязвим от този вирус ,вече е късно да се реагира .Затова на запад се затвориха с цел да се намалят смъртните случаи.

56

(-_-)

преди 3 години

Истерици - повечето хора дори не разбират, че са болни.. Мангъра е на 100% прав, ама облъченото мозъче му е трудно да вдене..

55

До 40

преди 3 години

Да. Помага. Както и чесънът. И лютите чушки. Но само, ако не е много силен вирусът, както е този. От началото - първият ден е най- важен!

54

Фен

преди 3 години

Симпатяга! Майтапи се, а на зомбитата им се смръзнало отзад. Направо ме кефи.

53

До 48

преди 3 години

Така е.

52

Анонимен

преди 3 години

...и най - накрая поемате към централни гробища..----Ужас, но досега никой не е излязъл жив.

51

питам се

преди 3 години

Хем смешно ,хем жалко и страшно като го слуша човек.Ако иска мангъра и бучемиш да пие ,а не да се прави на медийна звезда като глупава плеиметка.

50

Анонимен

преди 3 години

Човекът трябва да се настрои психически, че няма де е един ден, два дни това е както да се изкачвате по Витоша Княжево, Златните мостове, хижа Алеко, Черни връх, пиете чай, слизате към Бистрица, чакате рейса, тоест една дълга история... ...и най - накрая поемате към централни гробища..

49

Анонимен

преди 3 години

Мангъров: "Маската ми мирише на джоб"

48

Анонимен

преди 3 години

Мангъров е пич. Ръси хит след хит, затова го канят по телевизиите.

47

Хората

преди 3 години

си *** от болестите, които са си навлекли от работата там нема доктори да ги наглеждат и като го видят ,че е болен му търсят косура да го уволнят. И от стрес ко става сещате ли се. А тия тюфлеци по цял ден гърмят по радиа и телевизии да ти настръхне косъма. Все едно ни е ударила атомна бомба.

46

Анонимен

преди 3 години

Седиш и чакаш, ако не ти мине - лош късмет. Оплачи се на господ след това.

45

КоронАКБАР

преди 3 години

Казал ви го е докторът С ДУМИ ПРОСТИ, така, че и мал0yмник да го разбере.Е, вече има твърде много фанатизирани воини на ковид джихада, които не очаквам да схванат това.Още по-зле е, че някои от най-надъханите ковид джихадисти са от лекарското съсловие. Сега дружно ще оплюят Мангъра, че бил убиец, за затвора и какво ли още не. Само че той никой не е убил. Джихадистката Сибила обаче уби 19-годишно момче от престараване, а за награда я обявиха за лекар на годината. Това вече е трагично.

44

Анонимен

преди 3 години

Браво, ще изтрепе мързеливците и мрънкалата.

43

ПРОСТО Е:

преди 3 години

СТОЙТЕ СИ У ДОМА И СИ МИЙТЕ РЪЦЕТЕ , ЛИЦЕТО И СПАЗВАЙТЕ ДИСТАНЦИЯ !НЕ СЛУШАЙТЕ , РАЗНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОСТОТИИ И ИДИОТЩИНИ..!БЪДЕТЕ УМНИ И РАЗУМНИ!

42

Хитовете на Менгеле

преди 3 години

Доц. Мангъров: Вирусът не се лекува с антибиотици.Доц. Мангъров: Евентуално, ако се добави вторична бактериална инфекция, но това става доста по-напред в хода на заболяването, може да се наложи антибиотик.

41

Анонимен

преди 3 години

Дишането на пресно настърган лук...-----Между другото, още в началото на пандемията четох една информация на американски доктори от 1919г за глава кромид лук нарязана на полвина в стаята на болния да лекува от испанския грип.