88

Чичо Сам

преди 1 година

Много сте малко само 7 млрд човека имаме 30 трлн да връщаме - пресни, зелени гущери. Явно вируса ще мутира поне няколко пъти дорде се ваксинирате правилно. И помнете яко ще се мре.

87

Анонимен

преди 1 година

След масовото ваксиниране ще се раздават дистанционни. Всеки евреин ще получи по едно. Всяко едно ще контролира по 100,000 човека през 5G. Дали ще живеете или ще умрете, зависи от това дали евреина е на кеф. Ще трябва добре да му слугувате за да не ви изключи всичките. Готините мацки са с предимство. Трябва да отварят краката по всяко време на денонощието. Останалите ще робуват 24 / 7.

86

Анонимен

преди 1 година

Когато напишат, че няма да има за бедните държави, разбирайте, че ще ваксинират първо и само белите хора. После ще станем по- лесни за превземане. Няма значение от кой, о р к и много.

85

Анонимен

преди 1 година

Джо Байдън и БЛМ ще ви ваксинират лесно, даже и песен ще пеете. Който е овца и на принципа щото и другите тъй правят да не му мисли много.

84

Анонимен

преди 1 година

До до 74Бягай, не вади фалшификат след фалшификат. Смърдиш достатъчно вече...

83

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 82Освен официалните руски данни, аз чета и какво пишат докторите им. Сега ще е по-трудно се разбере истината, защото официално забраниха на медицинския персонал да пише и да дава интервюта на тема коронавирус. Както и да е... Та, официалните им данни са пълен ***, реалното положение е в пъти по зле. Погребенията в Москва през октомври са скочили с 38% спрямо миналата година. От водката вероятно. Пак " русское г.овно- самое большое г.овно в мире", кога ли не е било така...

82

до 85

преди 1 година

Между другото във въпросната ваксина присъства вещество наречено Луцифераза, което се използва като маркер (знак)

81

Анонимен

преди 1 година

Правим доцент Мангъров шеф на СЗО и няма да ни трябват никакви ваксини. Ще минем и без логистика.

80

до 57

преди 1 година

А какво да кажат 100 000-те хиляди деца, на които им наби пентаксим, произведен във фабрика без лиценз? Бивало и да не ги разхождат по съдилища! Катили прости!

79

Анонимен

преди 1 година

Китайците ги вадим от сметката защото те се оправят и без ваксина и остават 6 милиарда. Логистиката олеква с 25%.

78

бай Миле

преди 1 година

До Анонимен "а защо трябва да са за всичките 7,7 млрд, достатъчно е само за рисковите групи, около 1/5 до 1/6 от населението"Как така защо??? Защото парите вече са обещани и разпределени!

77

Откровение Йоан

преди 1 година

16. И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;17. за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.18. Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.

76

до 74

преди 1 година

Само дето плацебото им не е истинско плацебо физиологичен разтвор, а използват "безопасна" ваксина против менингит. Защо ли?

75

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54,В списъка ти - силно напреднали държави само виждам :) Руснаците се потупаха по гърдите с пета в типичния си стил и обявиха пак, че русское г.овно- самое большое г.овно в мире. Одобряват ваксини след втората фаза на изпитван. Никой няма да купи ваксина преди да е преминала трета фаза на тестването. Ако има поне една гънка на мозъка.Вчера пак ме разсмяха руснаците. Чуха за 90% на американската и казаха - и нашата е с 90. Без абсолютно никакви доказателства.

74

Анонимен

преди 1 година

В Русия имало 400 починали дневно. Ами в България има около 100.Само че Русия има 20 пъти по голямо население от Бг. Ако смъртността им беше като в Бг, би трябвало да имат по 2000 починали. Така че смъртността им е 5 пъти по-ниска от българската. И то преди да са почнали да имунизират. Прости сметки, които само *** не искат да направят, защото ще останат без тролските си надници

73

Анонимен

преди 1 година

До АнонименКакви 13 души? Починалите стигнаха....И в Китай. Там също започнаха да тестват без да ги питат. Затворили са няколко жилищни района и са инжектирали пенсионерите насила.

72

Анонимен

преди 1 година

До 51Боеспособните брато, боеспособните. Отиде ви качествения материал (доколкото го е имало)Паднахте в капана на Буш и сега трябва да чакате много поколения. Както е било и при Тервел. Истината боли.

71

Хахахахахахахахаха

преди 1 година

Вече са 7.699.998 защото и аз няма да си слагам ваксина, не и през следващата година, защото още не е широко изпитана и не желая да съм опитно зайче.

70

Анонимен

преди 1 година

До 63Какви 13 души? Починалите стигнаха 53 и спряха да съобщават. Това е същата ваксина която идва, в Корея им казаха, че е грипна за да я тестват.

69

Анонимен

преди 1 година

Нека бъдат 7.699.999 млрд.Аз ще пропусна.