26

Буратино

преди 3 години

Няма да има масова ваксинация в България, хората тук са невярващи и конспиратори. Затова БГ правителството им е подготвило масово заразяване, за да може голяма част да се разболеят и изкарат коронавируса до Март-Април 2021. Останалите неизкарали вируса и желаещи да се ваксинират, ще ги ваксинират през Април с 2 млн ваксини, колкото ще пристигнат - и общо взето така ще приключи проблема с вируса в БГ!МНОГО ЛОШОТО ще е броят на жертвите, но на Боко, Корни и Сие изобщо не им дреме за народа!!!

25

Анонимен

преди 3 години

Единствено безвредно превантивно средство с което можете да се запасите е тоалетната хартия.

24

Анонимен

преди 3 години

Да бе, вие ни докарахте до положение всеки да се спасява сам, а сега "Ау, не пийте лекарства, не правете това, не правете онова!". Да сте мислили по-рано!

23

Анонимен

преди 3 години

Не пийте антибиотици безразборно те свалят имунитета,умници. И въобще не се тъпчете излишно с лекраства. Нямал лекарство срещу ковида.

22

Анонимен

преди 3 години

Генерал Мутафчийски каза че яко ще се мре, една от предпазните мерки е да имаш и антибиотици да си пийнеш преди яко да умреш Ако те свари вируса неподготвен и нямаш антибиотици ще си умреш яко.

21

Анонимен

преди 3 години

Сам да си предпишеш антибиотик при вирус, ми се вижда, като руска рулетка, но всеки си има глава на раменете и си презеня сам.

20

АнонимеН

преди 3 години

ДОКАЗАНО ПОМОЩНО И ПРЕВАНТИВНО СРЕДСТВО Е ПИЕНЕТО НА УРИНА, ТРИ ПЪТИ НА ДЕН ПОНЕ ПО 100 МЛ СЕ ИЗПИВА ПРЕДИ ЯДЕНЕ, МОЖЕТЕ ДА СИ ЖАБУРИТЕ УСТАТА И ДА СИ МАЖЕТЕ НОСА ОТВЪТРЕ С НЕЯ ТАКА ЩЕ СТЕ ПО-ПРЕДПАЗЕНИ ОТ КОРОНА ВИРУСА!

19

ЦИНИК

преди 3 години

У наше селу ридовно пием лекарството ракия 52-55градуса усилена формула. Някой праат по два курса на ден.Сите вируси бегат.Обаче ораа могу лошу иде.Могу заразени,няаа пишат илачи,раутата не е на добре.Жа са мре яко.От не затварят дръжавата и ко чекат още незнам ?

18

Анонимен

преди 3 години

А ако се заразим и ни затрябват антибиотици отде ще си намерим и аз отивам да си купя антибиотици сега да се презапася. Нa суджук-гербоидници не вервам и въобще колко професори има в тая държава, то толкова народ няма колкото професори и експерти по вируса.

17

Марков

преди 3 години

А белина може ли??

16

Анонимен

преди 3 години

Кой си пък ти да обясняваш на неграмотния народ който гласува за Боеко 10 години....Я се скрии

15

Тикволандия

преди 3 години

До до 4: "генерала" т.е. Мутафчийски, никакви мерки не е вземал. Той само приказваше по всички телевизионни канали. Мерките ги вземаше поредният гербаджийски министър на здравеопазването. А Бойко само нареждаше как да се разхлабват мерките - в стадиони, в ресторанти, в хотели и т.н. И така се докарахме до днешното положение. Сега вадим фургони, прекарваме им вода и ток, и т.н.А единственият център, който има апаратура за кръвна плазма може да приеме по не-повече от 10 (десет) дарители на ден.

14

Анонимен

преди 3 години

Ех"професоре"ако отделяше толкова време в борбата с тая гад,колкото отделяш в ролята си да се изявяваш като Цветарка по медиите,определено щеше да си много по полезен!

13

Анонимен

преди 3 години

До 6 Доста от нас се презапасявст и за евентуалния срив на общвството.

12

Анонимен

преди 3 години

Аз съм си поръчал на едни батки от руската ваксина. Ще я види е и нея.

11

Анонимен

преди 3 години

До до 4Генералът даваше препоръки на правителството, а то прилагаше мерките. Сега вие двамата схванахте ли идеята?

10

проф.Клатимадурков

преди 3 години

Само така, срещу ''вируса'' сутрин за закуска попара с червено вино.

9

до 4

преди 3 години

Пролетта нямаше много заболели, генералът взе строги мерки. Сега няма стеоги мерки, няма го генерала и има много заразени. Схващаш ли ми идеята?

8

Анонимен

преди 3 години

Българина пие превантивно една ракия

7

Анонимен

преди 3 години

Прав е, стига с тази любов към километрични опашки и презапасяване, като че ли краят на света ще идва. Спокойствие и адекватност са основните неща за справяне с това гадно положение!