125

116 Ганьовеца

преди 1 година

Не забравяй, че и ти си ***. С разликата, че си получавал двойки по литература, когато са те питали за произведението.

124

Анонимен

преди 1 година

Каква жлъч се изсипва в коментарите срещу Дончев.А аз виждам един природно интелигентен човек, добре образован и скромен. Иска ми се да имам колеги като него, но такъв тип хора са на изчезване.Когато излезе от управлението ще е щастлив, но България ще загуби поредния адекватен млад човек.

123

Анонимен

преди 1 година

Е айде то мина се готовност имате

122

Анонимен

преди 1 година

Най-силно викат за затваряне тролчетата на БКП и SpongeBob ... не защото им пука, а защото им е изгодно.

121

Анонимен

преди 1 година

не бързайте г-н Министър,още сме на 4000 хиляди на ден, пенции много и са живи гадовете<чакайте до 8000, 16000 на ден, до Нова Година може и да станат<br>изчакайте да поизмрат и пенсии, и даскали и докторипосле колко милиарди ще спестите от пенсии, образование, здравеопазванесал икономиката ще остане (барове и ресторанти, начело с Ричард)и р.о.м.о.в.е и вие, разбира се и всичките евросредттва ще са

120

Анонимен

преди 1 година

Кажи какви ще са мерките бе, отрепкооо!Да се разхождаме на открито отново с маски???А иначе ако правите не по 11 000 теста, а по 20 000 теста на ден, това ще намали броя на заразените ли бе, юрдек малооумен?

119

бананова демокрация

преди 1 година

Горчив е вкусът на времето !

118

:)

преди 1 година

Първото затваряне на България беше глупаво и излишно. Милиционерина Тиквун си поигра на "спасител" и толкова. България не може да понесе икономически две затваряния за година. Дори западните общества се огъват, въпреки, че са поне 20 пъти по-богати и икономически развити. Но тези неща са далеч над интелектуалните възможности на Бидоня от Банкя и Шайката му некадърници. От милиционери и червени пожарникари - толкова.

117

до 113

преди 1 година

Трябва да бъдат въведени строги мерки и то ВЕДНАГА! Става дума за живота на всеки един от нас.Ами въведи си ги сам бе стейхомовец! Стей си в хома и си дишай сополите!!

116

важното е

преди 1 година

важното е да работят тъпите ресторантьори, всякакви кръчми и т.н., които непрекъснато реват, че им е зле и нещо искат. Баси държавата, щом икономиката й зависи от този бранш! Пълен крах!

115

от първо лице

преди 1 година

В сутрешния блок на Нова тв включиха дъщерята на жена, която е с положителен тест, висока температура и сатурация 80! Жената е много зле, нито някои иска да отиде да я преглежда, отказват и в болница да я вземат, нямало места. Нещастници мръсни, оставяте хората да измират! Нали уж всичко било наред? Нищо не е наред! Случаят е от София. Всички отказали да приемат тази жена трябва да бъдат съдени, ако тя почине.

114

пешо

преди 1 година

Затворете най- накрая! Има критична икономика, която трябва да работи. Останалото затворете. Контрол и санкции за мерките. Не се правете на херувимчета. Трябват жестоки проактивни мерки, не гасене на пожари. Не е време сметките да управляват. Пари и помощ ще има. Спасете хората с действия.

113

на първа линия

преди 1 година

1. *** Цвета2. Нежното острие и тежката артилерия3. Биволицата Деница4. госпожа Бикова5. госпожа Харизанова6. господин Томислав7. госпожа Екатеринаи другите госпожи и госпожици

112

Анонимен

преди 1 година

При такова количество новозаразени на ден икономиката сама приключва.Примерно в моята работа определени отдели вече почти не функционират и фирмата не е в състояние да изпълнява определени задачи.

111

Анонимен

преди 1 година

А забранихте още бизнеси, а ви паднаха тиквите!!!!То много лесно да затваряш и да даваш само на държавните служители заплати!А частника????!!!!Много лесно е да се погледне в НАП кой работи и кой има нужда да му се помогне!Ама калинките дремят по бюрата и не им пука!!!!

110

Анонимен

преди 1 година

*** няма пари да не работи 1 месец, ама има пари за кръчми и за почивки. *** никога не е напускал селото (държавата) и не знае как живеят нормалните хора, съответно се има за безсмъртен и е компетентен по всички въпроси. *** не носи маска, щото така му е кеф, а после реве, че няма места в болниците и няма кой да го прегледа. Самосъзнанието и личната отговорност преди всичко, иначе никакви мерки не помагат

109

КЛ

преди 1 година

Лъжец!

108

Анонимен

преди 1 година

"затваряне на държавата" :D

107

между редовете

преди 1 година

основната идея не е "да запазим икономиката", а "да си запазим столчетата". Страхът да не се загуби властта е огромен, а залогът - човешки животи. Е тва е тъпото управление.

106

Анонимен

преди 1 година

Не само оставка, но и затвор !