165

Анонимен

преди 1 година

Малката тиква пак избърбори празни,хитри приказки с философска интонация.

164

ООООХ...

преди 1 година

ТОЗИ КАКВО РАБОТИ ?????ТОЛКОВА ГОДИНИ НИКОЙ НЕ РАЗБРА КАКВО РАБОТИ ХОДИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ФЪФЛИ КАТО ГОВОРИ НИЩО НЕ МУ СЕ РАЗБИРА ТОЙ ОПРАВИ ГАБРОВО ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ ЛИ ЩЕ ОПРАВЯ АМАН ОТ ТАКИВА "УМНИ" И НЕЗНАЕЩИ НИЩО ОТ УПРАВЛЕНИЕ ОСВЕН ДА КРАДАТ

163

ББ

преди 1 година

Справедлив и Свободен Свят...Бог ни дава Живота...политиците са деца на дявола ограбващи животите ни..престъпници и безбожни,алчни ***...политиците са най-големите престъпници...убиват хора,съсипват,човешки съдби...от алчност и неграмотност,къде са ваксините и грижите за животите ни...не ви плащаме да се возите в мерцедеси и да правите бомби ..кой и защо създаде НВ Вируса?..кои носи отговорност???

162

ББ

преди 1 година

тези които не са губили близък човек...не са боледували и унижавани и ограбвани по болници...си заврете мнението...когато преживеете нещо от гореспонатото споделете мнение...срещу Народ не се върви...този Свят без нови воини и жестокости няма как да продължи напред...прекалено много несправедливости...много лицемерие...много геноцид срещу невинни и вярващи хора..това,че не споделят не означава,че не го мислят...една искра и те ще са на барикадите...водите света ни към гибел безбожници политици..

161

преди 1 година

Как точно се затваря една държава ? Това да не е магазин или двор ?

160

Като видях

преди 1 година

че Боко си е взел Мънгара да го съветва, как да се бори с коронавируса мисля, че затваряне определено няма да има. Даже легла в болниците ще има свободни, а ако консултират с него и спешните случаи линейките ще стоят на гараж. Може се каже че коронавируса е победен в БГ.

159

ДА

преди 1 година

Тия тестове са бошлаф!Всички,които са позитивни и нямат симптоми-изобщо не са вирусоносители,но влизат в статистиката!Всички които наистина са болни,са на системи.Важното е бройката да е голяма,паника да има,да се вписваме в пейзажа.И изобщо не ви вярвам ,че няма да затваряте,напротив-още повече съм сигурен,защото много го повтаряте!А при вас е система-днес така,утре-иначе!

158

noFreeman

преди 1 година

с какво ги лекувате бе кавал... нали няма лечение на тази страшна болест???

157

Обективен

преди 1 година

Мерките може да се полезни/адекватни и безполезни/вредни/неадекватни, а всеки, който говори за строги или меки мерки, явно не знае за какво говори, както е и в случая.

156

Анонимен

преди 1 година

"Няма състояние на хаос в страната ни по отношение на коронавируса." Последното нещо, което трябваше да се чуе. В цяла Европа има протест против тези идио тщини и никой не им ги спазва, тук всички като пълни и диоти не ***, правят точно каквото им наредят! Просто нямам търпение да ви инжектират и да се свършва с вас! Вие сте толкова прости, че дори не осъзнавате колко сте прости! България няма нужда от вас!

155

Наблюдател

преди 1 година

"успяваме да излекуваме голяма част от заболелите" съвсем я втасахмеслед като и Томислав Дончев се самопричислява към лекарите.

154

ronh

преди 1 година

Поредното доказателство, че държавата се управлява от бандити,калинки, сводници, пидали ......

153

Анонимен

преди 1 година

Много ми е кеф като знам, че на българите ще им бият ваксина против Ковид, която е измислена от турско семейство.

152

Кармен Младенова

преди 1 година

Разграбена и продадена "държава" не може да бъде затваряна!!!

151

америка1332002

преди 1 година

До ДДДна теб какво ти изядоха бе голтак?

150

Кортес

преди 1 година

Затворете фитнесите.

149

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ЕДИНСТВЕНАТА НАПЪЛНО ОТВОРЕНА ДЪРЖАВА СРЕД ЗАТВОРЕНИ. БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ИМАТ ПРАВОТО ДА ХОДЯТ ИЗ СТРАНАТА СИ СВОБОДНО САМО ДА НЕ ДОБЛИЖАВАТ ГРАНИЦИТЕ. КАТО ЕДНО ВРЕМЕ.

148

9999

преди 1 година

Искаме да ви затворим всички вас зад решетките. Доживот!

147

ДДД

преди 1 година

Вие иззедници я съсипахте отдавна и ще отговаряте за това, къдетро трябва.

146

Анонимен

преди 1 година

Никой не иска да затваря държавата, мнозинството българи искат да затворят правителството, но не държавата.