275

Анонимен

преди 3 години

Леле , мале, леле , леле,яко ще се мреСтанали сме ужас целиИ сачмата ни переНямаш въздух. Скачаш като риба.И към болницата си поелТам мангъров ще те шиббасъс профилактична целВлизаш при джипи за огледняма болнични леглаБолните с изцьклен погледхвърлят петила.Влизаш в болницата чистаА пьк в нея като дьрт катър, като доктор менгеле садистати се хили нашият мангър

274

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Всички които слагате минуси на нещо което ви изглежда странно защо не вземете да го проверите първо.

273

Анонимен

преди 3 години

ДО ТРОЛА ДЕТО ПРОПАГАНДИРА ПАНИКИ И ПО СТРОГИ МЕРКИВземи прочети някоя книга вместо да се панираш във форумите защото не ти се получава да командориш.

272

славянин

преди 3 години

Предполагам, че при достигане на 100 % заразени ще наложат най-строги ограничителни мерки за предотвратяване на разпространението на заразата! А сега сериозно - всеки нормален и нормално осведомен човек по въпроса е напълно наясно с твърдението на независимите от властта вирусолози и епидемиолози, че докато заразата на премине през около 70 % от населението тя няма да тръгне на спад, ако ще и да се обърнем сто пъти с хастара наопаки от спазване на противоепидемични мерки!

271

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Какво правите с тия тестове бе нещо ни съмнявате.

270

Сата НАТО

преди 3 години

Вчера сме на осмо място в Европа по брой нови случаи и брой починали на човек от населението-------Аз съм на първо място по неуязвимост от ковид-19, за вас не знам.

269

Анонимен

преди 3 години

Ами много малко? Айде още се напънете!

268

Анонимен

преди 3 години

До наивник не не съм наивник то това за дистанцията е най доброто предложение до сега и най работещото защото ако има вирус и спазваш дистанция имаш шанс да не се заразиш по принцип, освен че дистанцията не създава дисконфорт като маските и дистанцията не струва пари нито стотинка ето защо правителствата които не са корумпирани препоръчват не толкова маските колкото дистанцията тя е най важната мярка срещу вируси освен това помага и при контактуването защото е много по лесно да се общува така

267

Факт

преди 3 години

Вчера сме на осмо място в Европа по брой нови случаи и брой починали на човек от населението, а в света вчера сме на единадесето място по брой нови случаи и на двето по брой починали на човек от населението.

266

Анонимен

преди 3 години

Досега в България на 14 оздравяли има 1 починал. Леко грипче, а?

265

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 274 Всички които слагате минуси на нещо което ви изглежда странно защо не вземете да го проверите очевидно имате необходимите комуникации за получаване на информации но за по лесно слушате телевизии които както се видя дори и зад океана говорят едни и същи неща ми защото техните собственици са от едно котило ей за това и то те измислиха пандемията, много сложно че и минуси слагате без да мислите дори ми вземете и четете ако можете защото да пишеш е едно да четеш друго айде няма нужда

264

До 288

преди 3 години

Бе чакай ти в България да спазват дистанция като в Швеция, да бъдат умерени, и т.н. .. ...наивник !

263

Май

преди 3 години

Почнахме да минаваме Италия и Испания в някои проценти !

262

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "За останалото населението се пази само - иначе умирачка" ми то това е най правилното. Държавата да се грижи за болници поликлиники училища институции пътища отбрана данъци и други неща свързани с държавата а хората да се пазят сами както винаги до сега. Изисква се само едно дистанция което в Швеция е въпрос на възпитание но ще трябва всички да го разберат че дистанциите ще ги спасят в прекия и в преносния смисъл на думата. Бъдете умерени във всичко и спазвайте дистанция това е.

261

Анонимен

преди 3 години

Ни и здръжах на тая новина и за разплаках са

260

Анонимен

преди 3 години

Значи 50 % от тестватите са заразени. сигурно такъв е % и сред цялото население. Значи прав е Мангъров, че ще мине през всички.

259

Анонимен

преди 3 години

В САЩ също засега не е задължително да се носят маски, но като гледх клипове за изборите там, установих, че хората там масово носят маски. Тук-там по някой млад негро без маска се вижда. На хиляда души само 5-6 ходят без маски. А сега Байдън ще направи маските задължителни, Нашите магъсаряни да плчат жални-милно за демокрацията

258

Анонимен

преди 3 години

ТУКА НЯКОИ УМНИ ПЕНСИОНЕРИ ОБЯСНЯВАТ НА ХОРАТА КАК СИ СЛУЖАТ СЪС СМАРТФОНА

257

Анонимен

преди 3 години

До Словянин НЕ ОБРАТНОТО Е НО НЕ СИ ГО РАЗБРАЛ ОЩЕ НО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ГО РАЗБЕРЕШ ТО И ЕДНО ВРЕМЕ КОИТО НЕ ВЯРВАЛИ В КОМУНИЗМА ГИ ПРАЩАЛИ В ЛАГЕРИ *** ПОСЛЕ СЕ РАЗБРА ЧЕ ГРЕШКА БИЛО ТОВА.

256

швеция

преди 3 години

09 ноем 3914 случая, четете има и графики слагаш пръстче върху нея и горе дясно изписва.