13

Доц. Дамян Илиев

преди 1 година

Ако целите противосъдирващ ефект, много по-достъпно и ефективно е ксарелто. Не виждам обаче защо трябва да си разреждаш кръвта заради една респираторна вирусна инфекция. Добрата медицинска практика сочи че именно употребата на витамин С повлиява благоприятно в случая, а той реално сгъстява кръвта.

12

Доц. Дамян Илиев

преди 1 година

Много ми е интересно кой пусна този фейк-нюз, че фраксипарина лекувал коронавирусна инфекция?

11

българка

преди 1 година

Обаче по семкаджийниците има тиквени семки. Директорът на Пирогов каза да ядем по 50-100 гр тиквени семки на ден, много били полезни, против короната. Важното е да има тикви - а ние си имаме една огромна тиква и тя дава много семки против ковид. Тук е рая на земята, пак сте недоволни !

10

Анонимен

преди 1 година

Като се изнасят в чужбина, така ще е. Лекари и сестри няма, лекарства няма, какво има?

9

А така

преди 1 година

Хората по целия свят се опитват да направят ваксина, а в България вече са ясни лекарствата за лечение. Стискам палци следващия нобелов лауреат да е при нас.

8

Доктор

преди 1 година

Вчера минахме максимума на Италия по максимален брой починали за един ден на милион население.А се опитват да замазват фактите....Аз си мислех, че имаме здравна система. Да, не много добре финансирана, често допълвана от пенсионери, но що годе работеща. И ще я имаме поне следващите десетина години...Но ... пандемията я срина за няколко месеца, и то заради политически решения....Има един виц: Питат доктора, кога ще свърши пандемията. Доктора отговаря: Не ме питайте, това е политическо решение

7

Анонимен

преди 1 година

Бойко бе пиле шарено ,ми ти ни разката фамилиите бе мушмурок ! Обявявай бедствено положение и поискай хуманитарна помощ, иначе сме изправени пред катастрофа!!!!

6

Анонимен

преди 1 година

Това е резултата от адекватните действия на управляващите за справяне с кризата.

5

пенсионер

преди 1 година

В никоя държава няма лекарство за Covid-19.Само в България лекарствата свършили.hahahahahaha

4

Анонимен

преди 1 година

То в Бургас какво ли е наред. Само като видиш кмета как къртеше пейките като обезумял март месец и ти става ясно за какво става въпрос.

3

Докато не изгоним

преди 1 година

Мутрите, България няма да се оправи.

2

Анонимен

преди 1 година

Министерство на здравеопазването:Препоръчваме ви да си боядисате пръстите с червена боя и да хвърляте по една щипка сол зад вас, през рамо!Лекарства не са ви необходими!

1

не разбрал

преди 1 година

Нали нямаше лекарство за този страшен "вирус", как така сега имало недостиг?!