14

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко е...доволен,вече не се говори за...кюлчета и чекмеджета,а за някой си Мангъров и за...някакъв си вирус.

13

Щерю

преди 3 години

Мангъров трябва да е незаконен син на Йозеф Менгеле, но червените си го харесват...

12

Анонимен

преди 3 години

Не знам кой прав, кой крив, но за по-голямата част от света се водим рискова държава и ни допускат единствено след отрицателен тест или 14 дена карантина.

11

Анонимен

преди 3 години

Вирусът си е действителен и тежък, но и изолация за 2 години без да работиш и без никакъв социален живот не е решение. И двете неща са адски тегави

10

Анонимен

преди 3 години

На картинката не виждам хора, виждам някакви обезличени, маскирани короназомбита.Българския вариант на АНТИФА

9

Анонимен

преди 3 години

Мангъров е взет запас от здравния и военния министър. Почва голяма гонка на издънката Мангъров, ще забрави всички глупости в главата си и ще се срещне с истинските болки на хората.

8

Трезвеник

преди 3 години

Моля "Свидетелите на коронавируса от седмия ден" да се самозаключат, счупят и глътнат ключа и никога повече да не оскверняват нормалния ритъм на живота. Ако имате ментални проблеми, ходете на психиатър, пийте си хапченцата, правете се на космонавти, но оставете нас нормалните хора да си живеем нормално. Направете си комуни или кибуци, ходете там и си практикувайте извратените практики и мода с маските изолирани от света.

7

Анонимен

преди 3 години

Сблъскаха се и размениха вируси помежду си..

6

Патриот

преди 3 години

Тия уред ли са с главата!???

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Всичко е част от циркът на ГЕРБ. Важното е, че се спря да се говори за протестите. ГЕРБ успя да наложи своят дневен ред и сега гледаме един жалък филм дирижиран от тях и техните черджета в лицето на медиите.

4

Minuvach

преди 3 години

АБВ, кои бяха тези. А да, това е изчадието на Първанов което събира гласове правейки кампания против ГЕРБ, а незабавно след изборите подарява своите депутати на ГЕРБ.АБВ, контролираната опизиция от ГЕРБ, точно както беше и партията на Бареков.Още много такива сцени ще има до изборите, за да издигнат АБВ в очите на хората, може някой да се излъже и да гласува за тях, тоест за ГЕРБ.

3

98340

преди 3 години

АБВ на протест? Те са дежурният съюзник на ГЕРБ на всички избори. Всеки протест е в услуга на Борисов, защото мобилизира редиците на ГЕРБ.

2

Анонимен

преди 3 години

Добре бе човека има позиция като професионалист и я изразява,грешна вярна само времето ще покаже,но в крайна сметка всички мерки и решения се вземат от някой друг,кой-Бокаса!

1

Анонимен

преди 3 години

Абе не е по темата, но да попитам. Днес из Младост обикалят некви със шлемове и противохимични облекла..!!! Да не е гръмнал АЕЦ Козлодуй или има химическо нападение !?