34

Трезвен

преди 3 години

До Мангъра 33Да, аз спя зле! Лишиха ме от правото ми да си кашлям и кихам на свободна воля по магазините и автобусите. Сега носейки маска, цялата "зеления" ми се маже по лицето, вместо да отлети върху нечие чуждо палто. И това ако му викате демокрация...

33

Анонимен

преди 3 години

Досега на Мънго 3 мил. на Каймана

32

Анонимен

преди 3 години

Мангура и привържениците му са бедствие за България, да ги изринем.

31

Мангъра

преди 3 години

Да, що? Вие зле ли спите?

30

Анонимен

преди 3 години

Мангъра президент.

29

Трезвен

преди 3 години

Г-н бай *** пак експерт по всичко. Мангъра бил пр..ст, е нищо че там има некви си 30-40 год. стаж с вируси. Наш ceльo най- разбира работата! Щом Бойко казва, че сте болни- болни сте. Ей Киро Брейка, макар и с прости народни думи да го каза, беше точен като Робин Худ- "Ще мpeте, в собствените си лaйna ще мpeте, боготворейки yбийците си!" Много малко му остана на пpocтoто всезнаещо племе. Когато гладът потропа на вратата, любовта към ББ и НОЩ отлита през прозореца.

28

T

преди 3 години

Много са смели да викат срещу Мангъров, щото не слиза от G-класа. Иначе си гледат в обувките и се правят на разсеяни.

27

Тонката

преди 3 години

Убихме ви:):):)Палатки,малатки,яйца,домати,риби и свински уши си ги наврете у г:):):)

26

Анонимен

преди 3 години

Един Мангъров умни от ''острите'' не прави!А и не е нужно.Времето ще им покаже!

25

Анонимен

преди 3 години

Тези точно са ***. Тиквата е отговорен,ако беше подал оставка хората щяха да се успокоят и нещата да се подреждат по човешки, а не по мутренски.

24

анонимен

преди 3 години

Нищо не помага да не приемаме реалността. Коронавирусът може да не убива всички, но е смъртоносно заболяване, а не някаква измислица. Аз като бях малолетен подценявах и грипа, не ме беше шубе да се заразявам, докато преди няколко години, от сериозни източници разбрах, че и от грип се умира. А сега имаме коварен вирус, срещу който са безсилни хората с придружаващи заболявания и тези със слаба имунна система. Някой изобщо запитва ли се колко такива има по целия свят?!

23

Патриот

преди 3 години

трола номер 9 веднага се появи и си напомпа палчета с ви пи енчето, значи така само потвържсдавате правотата на доц.Мангъров ,щом сте пренудени да използвате такива тактики за да манипулирате общественото мнение смятай колко сте отчаяни!Не на ковид 1984

22

мангъроид

преди 3 години

Слушайте Мангърката ,той знае как.Абе днеска съм разочарован - ало щаба оня ден 2800 , после 4050 скок.Тука последните дни се мъкнете с 3800 оправете си бройките там ,който ви ги пише ,че се оплетохте като пилета в кълчища.Почвайте вече по 10 000 на ден ,че от Брюксел ще ви дърпат ушичките и ще ви бият през крадливите ръчички.Аман от продажници и лакеи!Но рано или късно всеки си получава заслуженото!

21

анонимен

преди 3 години

Вирусът е убиец, истински убиец. Имаме си работа с убиец. Не се подигравайте и приемете на сериозно ситуацията. Преди малко разбрах за смъртта на мъж на братовчедка на приятелка на майка ми. Стар човек е, 80-годишен, за хора на тази възраст го казват, че са рискови, но не мисля, че това има значение. И възрастни хора имат шанс да победят вируса, все пак. Фандъкова трябва да забрани протести известно време. Братът на счетоводителката на братовчедка ми, той вече е млад, го кара тежко. Да.

20

Интикам

преди 3 години

Някой си е направил лоша шега с Мангъров, като го е назначил шеф на ковид клиника в Инфекциозна болница.

19

Анонимен

преди 3 години

До ТрезвеникМаските не са за страхливци и женчовци, като теб.

18

Трезвеник

преди 3 години

И аз не знам кой крив, кой прав, но гледам как всеки ден малко по малко ми режат правата, усещам как ми възпрепятстват свободното придвижване, налагат ми на сила *** на устата и разбира се глоооби плюс страх. Нищо чичо доктор- ГЛАДЪТ ще ви излекува всичките манияк- космонафти и маскирани нинджи. Ще забравите какво беше маска за късче хляб. Скоро, много скоро..

17

Анонимен

преди 3 години

Е виновен ли е Мангъров,че има вирус?Виновен ли е,че казва истината?Виновен ли е,че има хора които не разбират какво им казва?Само питам,според мен този вирус беше пуснат нарочно,но има и други мнения.Освен това беше пуснат почти година по-рано от това което обявиха китайците.Всеки си има мнение,което се базира на факти.

16

Анонимен

преди 3 години

Вирус има, но резултатите и статистиката са фалшиви. То не бе фалшиво положителен, отрицателен, ама умрял от инсулт с корона...То не бяха пътеки, скъпи тестове. Обърна се всичко в ПАРИ!!!

15

Анонимен

преди 3 години

До ТрезвеникTиквеник...